Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yüksekokul'lar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yüksekokul'lar
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Önlisans ogrencilerine karsi onyarginiz varmi ?
evet
15%
 15%  [ 10 ]
hayır
50%
 50%  [ 33 ]
umurumda degil
34%
 34%  [ 23 ]
Toplam Oylar : 66

Yazar Mesaj
ShoveL

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 2:51    Mesaj konusu: Yüksekokul'lar Alıntıyla Cevap Ver

Question Ya arkadaşlar; lisans programlarında okuyanlar , önlisans programında okuyanlara karşı neden bu kadar önyargili ?..! Neden bi aşağılama ile bakarsinizki ? Bunlar tamirci-tornaci fln olcak saniosunuz heralde ? :p
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Friedneredebizoradayiz

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 3:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya sanki öyle bakan 4 yıllıklar ilerde çok iyi bişey olacaklar.hatta ve hatta kendini iyi gelitirmiş bir tekniker çok daha rahat ve yüksek kazançla iş bulabilmektedir 4 yıllık bitiren birine kıyasla.hatta şu an önyargıyla burun kıvırarak bakan 4 yıllıkların alayı kpss kuyruklarında ömür tüketmektedir şu an,etrafımda var oradan biliyorum Very Happy ben de 4 yıllıkta okuyorum.ama nitelikli ara eleman eğitiminin desteklenmesini savunuyorum her zaman.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bungula

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 3:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sadece lisans öğrencilerini yaptığı birşey değilki.. DAha doğrusu ben pek öyle bişey sezmedim 4 yıllık okuyan insanlardan.. Sınıftan arkadaşım yoktu zaten.. Bütün arkadaşlarım lisans okurlardı. Aslında kolay olduğunu düşünürlerdi evet.. Ama bence bu genel bir bakış. Yani sadece öğrenciler arasında değil.. Boşverin biz aklımızı kullanırsak avantajlıyız onlardan.. İki yıl iş tecrubesi olarak önlerine geçebiliriz Smile
_RiveRwind_

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 3:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok öyle bir şey. 4 senelik bir okulda okuyorum ama önlisans öğrencileriyle bir alıp veremediğim yok ayrıca neden olsun ki?

Bahsettiğin "ben lisans okuyorum, onlar önlisans, zuahaha ezikler!" diyen salaklarsa, dedim ya onlar salak.

Yok öyle bir şey. Ayrıca Fried'in dediği gibi 4 senelik okuyanlar çok mu bişi olacaklar sanki. Önemli olan kalifiye olmak, başka bir şey değil.
Başa dön
Gracais

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 3:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cinsiyet ayrımcılığı, ırk ayrımcılığı, mezhep ayrımcılığı, cinsel yönelim ayrımcılığı, din ayrımcılığı, millet ayrımcılığı, siyasi ayrımcılık yetmiyordu, bir de lisans ayrımcılığı çıktı.
Tövbe estafurullah ya
Would you be willing to trade all of that from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take away our lives, but they'll never take our freedom - William Wallace
Başa dön
hasicktear
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 3:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi insan ezik olmaya görsün, karşındakini ezmek için illaki bişey bulur, yani bunun statüyle alakası yok.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 3:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bazı yüksek lisans öğrencisi,öğretim görevlisi vardır geldiği yeri öğrenciliğini unutmaz.öğrenciyle diyaloğu yine bir öğrenci gibidir.yardım etmek zorunda değil ama en azından zorluk çıkartmaz.
bide bazısı vardır ki onlar öğrencilik yıllarında ve çalıştığı şuanda hocalara yalvarışını,kapsında nöbet tutuşunu unutmuştur.kendi çektiği çileyi öğrenciyede çektirme niyetindedir.
eh öğrencide eşşek değil ya ona göre muamele yapar ki haklıdır.valla ben sevmediğim hoca,öğretim görevlisi,yüksek lisans öğrencisi dinlemem.pek kale almam o olur.başkada bişey elimden gelmez zaten.ama önyargı çok ağır olur sanırsam
revolte

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yüksekokullardada pek iyi eğitim verilmiyor ama.. Ben yüksekokulda okudum, bildiklerimi unutarak döndüm. Ders veren hocalar benden kötüydüler Smile
Aşağılama gibi bir olay duymadım ama (bana karşı sıkıyorsa yapsaydılar Razz), kapitalist sistemde tamda istenen şeydir bu, şaşırmamak gerekir. Mesela doktorlar, sağlık görevlilerini küçümserler...
lavinia19

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasicktear demiş ki:
Bi insan ezik olmaya görsün, karşındakini ezmek için illaki bişey bulur, yani bunun statüyle alakası yok.

Very Happy serdar döktürmüşsün yine... Mr. Green
Friedneredebizoradayiz

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

revolte 4 yıllıklarda da iyi eğitim verilmiyor genelde.iyi eğitimi olanlar da ingilizce eğitim veriyor. ben de ingilizce eğitim veren bir yerdeyim malesef,okuldaki çoğunluğun emperyalizme hizmet için yetiştirildiğine şahit oluyorum.yani iyi eğitim olmasının kime ne hayrı dokunacak buralarda Very Happy iyi eğitim olsa nolur şu koşulda.sadece zamanında hasbelkader istettirilmişiz, yerleşmişiz ve lanet olası bi etiket için okuyoruz.belki de başka çare olmadığı için.
Başa dön
CedriX

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neden bi önyargi olsun ki bende yok yani Very Happy
vooN__

MesajTarih: Pzr 10.10.2004 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işletme fakültesi mezunuyum.Laakin iki yıllık muhasebe okumuş ve muhasebe departmanında çalışan bi eleman karşısında meslek bilgisi açısından kocaman bir 'hiç' im şu anda.. Alın size önyargı!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
beyaz_yalanlar

MesajTarih: Pts 11.10.2004 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umrum değildir...
darthseth

MesajTarih: Pts 11.10.2004 1:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yüksek okul vari üniversitelerimizin olduğu bir ortamdayız.
Friedneredebizoradayiz

MesajTarih: Pts 11.10.2004 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lise vari diyelim şuna
Başa dön
revolte

MesajTarih: Pts 11.10.2004 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Okul, diploma pekde umurumda değil (zaten diplomayı almaya gerek görmedim Smile ). Zaten üniversiteler sisteme adam yetiştiriyorlar. Derdim bildiklerimin üstüne 3-5 bişey eklenmesiydi, o da olmamıştı (ya internet dersi olupta, internet bağlantısı olmayan, unix anlatılıp bir kere bile uygulaması yapılmayan, word-excel anlatılan okuldan ne beklenirse Smile ).
Yüksekokulun en güzel tarafı benim gibi ufak ilçelere gidip farklı bir yaşamla tanışmak oluyor (Sakarya Geyve'de okuyan var mı?). İnsanı hayata hazırlıyor Razz
ShoveL

MesajTarih: Pts 11.10.2004 2:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya egitim yonunden pek bi fark olmadiginin farkindayim Smile Mesela ben İzmir Meslek Yüksekokulundayim. Suleyman Demirel universitesinde maliye okuyan kankamin yanina gittim. Temel iktisat dersine girdim. donemin ilk dersiydi. Hoca bana sen bu dersten gectin dedi.. Dusunebiliyomusunuz : Elektrik ogrencisi Temel iktisat dersine giriyo ve Ogretim gorevlisi sen bu dersten gectin diyor. Anket ve basligin amacini burdan cikardim zaten... ( Tevhid-i Tedrisat bu oLsa gerek..! Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Darkseed

Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"

MesajTarih: Pts 11.10.2004 9:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla bende 4 yıllık mezunuyum, ama üniversitede ev arkadaşlarım hariç en süper dostlarım 2 yıllıklardaydı.. Valla süper adamlar çıkıyorlardı, tam alemlerdi.. Very Happy

Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EvilPupil

MesajTarih: Pts 11.10.2004 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Friedneredebizoradayiz demiş ki:
ya sanki öyle bakan 4 yıllıklar ilerde çok iyi bişey olacaklar.hatta ve hatta kendini iyi gelitirmiş bir tekniker çok daha rahat ve yüksek kazançla iş bulabilmektedir 4 yıllık bitiren birine kıyasla.hatta şu an önyargıyla burun kıvırarak bakan 4 yıllıkların alayı kpss kuyruklarında ömür tüketmektedir şu an,etrafımda var oradan biliyorum Very Happy ben de 4 yıllıkta okuyorum.ama nitelikli ara eleman eğitiminin desteklenmesini savunuyorum her zaman.

+1
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alp_khan

MesajTarih: Pts 11.10.2004 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben meslek lisesi mezunuyum univ okudum onlisansın liseden bir farkı olmadıgına sayit oldum bir hemsirelik meslek yuksek okulumuzun dugun salonunda ders verdiginide duydum turkiyedeki sistem onlisans ogrenciler tarafından degil sirketler bazında asalanıyor ozellikle fabriklarda endustri melek lisesi ya da onlisans mezunu diye ilan verilir bilmem farkettiniz mi birde gazi univden biliyorum kendini gelistirememis bir cok hanzonun onlisansta okudugunu gordum bu tip insanlarda asalanmasına neden oluyor bu nedenle hic sevmiyorum onlisans programlarını (bircok onlisansta okuyan arkadasım var iyi insanlar olmıyacagını soylemiyorum bu programlarda fakat benim gordugum genel boyle)
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız