| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Önlisans ogrencilerine karsi onyarginiz varmi ? |
| evet |
|
15% |
[ 10 ] |
| hayır |
|
50% |
[ 33 ] |
| umurumda degil |
|
34% |
[ 23 ] |
|
| Toplam Oylar : 66 |
|
| Yazar |
Mesaj |
ShoveL

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 2:51 Mesaj konusu: Yüksekokul'lar |
|
|
Ya arkadaşlar; lisans programlarında okuyanlar , önlisans programında okuyanlara karşı neden bu kadar önyargili ?..! Neden bi aşağılama ile bakarsinizki ? Bunlar tamirci-tornaci fln olcak saniosunuz heralde ? :p _________________ aLL THe THiNGS THaT i LiVeD iN MY LiFe We®e Lie ..!
Gri Mevsim - Seyi®ci |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Friedneredebizoradayiz

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 3:02 Mesaj konusu: |
|
|
ya sanki öyle bakan 4 yıllıklar ilerde çok iyi bişey olacaklar.hatta ve hatta kendini iyi gelitirmiş bir tekniker çok daha rahat ve yüksek kazançla iş bulabilmektedir 4 yıllık bitiren birine kıyasla.hatta şu an önyargıyla burun kıvırarak bakan 4 yıllıkların alayı kpss kuyruklarında ömür tüketmektedir şu an,etrafımda var oradan biliyorum ben de 4 yıllıkta okuyorum.ama nitelikli ara eleman eğitiminin desteklenmesini savunuyorum her zaman. _________________ imza atacam tüm malvarlığıma el koyacaksınız de mi?
aha da malım mülküm bunlar:
Iron Maiden cdlerim,birkaç şişe Jack Daniel's ve yeteri kadar da Durex |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 3:10 Mesaj konusu: |
|
|
bu sadece lisans öğrencilerini yaptığı birşey değilki.. DAha doğrusu ben pek öyle bişey sezmedim 4 yıllık okuyan insanlardan.. Sınıftan arkadaşım yoktu zaten.. Bütün arkadaşlarım lisans okurlardı. Aslında kolay olduğunu düşünürlerdi evet.. Ama bence bu genel bir bakış. Yani sadece öğrenciler arasında değil.. Boşverin biz aklımızı kullanırsak avantajlıyız onlardan.. İki yıl iş tecrubesi olarak önlerine geçebiliriz  _________________ hiç yoksam, hiç olmadıysam.. |
|
| Başa dön |
|
 |
_RiveRwind_

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 3:11 Mesaj konusu: |
|
|
Yok öyle bir şey. 4 senelik bir okulda okuyorum ama önlisans öğrencileriyle bir alıp veremediğim yok ayrıca neden olsun ki?
Bahsettiğin "ben lisans okuyorum, onlar önlisans, zuahaha ezikler!" diyen salaklarsa, dedim ya onlar salak.
Yok öyle bir şey. Ayrıca Fried'in dediği gibi 4 senelik okuyanlar çok mu bişi olacaklar sanki. Önemli olan kalifiye olmak, başka bir şey değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
Gracais

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 3:35 Mesaj konusu: |
|
|
Cinsiyet ayrımcılığı, ırk ayrımcılığı, mezhep ayrımcılığı, cinsel yönelim ayrımcılığı, din ayrımcılığı, millet ayrımcılığı, siyasi ayrımcılık yetmiyordu, bir de lisans ayrımcılığı çıktı.
Tövbe estafurullah ya _________________ Would you be willing to trade all of that from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take away our lives, but they'll never take our freedom - William Wallace |
|
| Başa dön |
|
 |
hasicktear Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 3:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Bi insan ezik olmaya görsün, karşındakini ezmek için illaki bişey bulur, yani bunun statüyle alakası yok. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 3:59 Mesaj konusu: |
|
|
bazı yüksek lisans öğrencisi,öğretim görevlisi vardır geldiği yeri öğrenciliğini unutmaz.öğrenciyle diyaloğu yine bir öğrenci gibidir.yardım etmek zorunda değil ama en azından zorluk çıkartmaz.
bide bazısı vardır ki onlar öğrencilik yıllarında ve çalıştığı şuanda hocalara yalvarışını,kapsında nöbet tutuşunu unutmuştur.kendi çektiği çileyi öğrenciyede çektirme niyetindedir.
eh öğrencide eşşek değil ya ona göre muamele yapar ki haklıdır.valla ben sevmediğim hoca,öğretim görevlisi,yüksek lisans öğrencisi dinlemem.pek kale almam o olur.başkada bişey elimden gelmez zaten.ama önyargı çok ağır olur sanırsam _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
revolte

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
Yüksekokullardada pek iyi eğitim verilmiyor ama.. Ben yüksekokulda okudum, bildiklerimi unutarak döndüm. Ders veren hocalar benden kötüydüler
Aşağılama gibi bir olay duymadım ama (bana karşı sıkıyorsa yapsaydılar ), kapitalist sistemde tamda istenen şeydir bu, şaşırmamak gerekir. Mesela doktorlar, sağlık görevlilerini küçümserler... _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |
lavinia19

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
| hasicktear demiş ki: | | Bi insan ezik olmaya görsün, karşındakini ezmek için illaki bişey bulur, yani bunun statüyle alakası yok. |
serdar döktürmüşsün yine...  _________________ ....lavinia18-lavinia19-lavinia20(dur bidakka 22olduk be..değiştirin nickimi ben 22 oldum.. ama lavinia değişmesin git gide çoğalalım!!!) |
|
| Başa dön |
|
 |
Friedneredebizoradayiz

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
revolte 4 yıllıklarda da iyi eğitim verilmiyor genelde.iyi eğitimi olanlar da ingilizce eğitim veriyor. ben de ingilizce eğitim veren bir yerdeyim malesef,okuldaki çoğunluğun emperyalizme hizmet için yetiştirildiğine şahit oluyorum.yani iyi eğitim olmasının kime ne hayrı dokunacak buralarda iyi eğitim olsa nolur şu koşulda.sadece zamanında hasbelkader istettirilmişiz, yerleşmişiz ve lanet olası bi etiket için okuyoruz.belki de başka çare olmadığı için. _________________ imza atacam tüm malvarlığıma el koyacaksınız de mi?
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
neden bi önyargi olsun ki bende yok yani  _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
vooN__

|
Tarih: Pzr 10.10.2004 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
| işletme fakültesi mezunuyum.Laakin iki yıllık muhasebe okumuş ve muhasebe departmanında çalışan bi eleman karşısında meslek bilgisi açısından kocaman bir 'hiç' im şu anda.. Alın size önyargı!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
beyaz_yalanlar Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 767 Nerden: ...my hidden soul..
|
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 11.10.2004 1:11 Mesaj konusu: |
|
|
Yüksek okul vari üniversitelerimizin olduğu bir ortamdayız. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
Friedneredebizoradayiz

|
Tarih: Pts 11.10.2004 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
lise vari diyelim şuna _________________ imza atacam tüm malvarlığıma el koyacaksınız de mi?
|
| Başa dön |
|
 |
revolte

|
Tarih: Pts 11.10.2004 2:06 Mesaj konusu: |
|
|
Okul, diploma pekde umurumda değil (zaten diplomayı almaya gerek görmedim ). Zaten üniversiteler sisteme adam yetiştiriyorlar. Derdim bildiklerimin üstüne 3-5 bişey eklenmesiydi, o da olmamıştı (ya internet dersi olupta, internet bağlantısı olmayan, unix anlatılıp bir kere bile uygulaması yapılmayan, word-excel anlatılan okuldan ne beklenirse ).
Yüksekokulun en güzel tarafı benim gibi ufak ilçelere gidip farklı bir yaşamla tanışmak oluyor (Sakarya Geyve'de okuyan var mı?). İnsanı hayata hazırlıyor  _________________ Anarşi bir program değil, toplumun kendi kaderini tayin için giriştiği eylemidir http://www.anarsi.org |
|
| Başa dön |
|
 |
ShoveL

|
Tarih: Pts 11.10.2004 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
ya egitim yonunden pek bi fark olmadiginin farkindayim Mesela ben İzmir Meslek Yüksekokulundayim. Suleyman Demirel universitesinde maliye okuyan kankamin yanina gittim. Temel iktisat dersine girdim. donemin ilk dersiydi. Hoca bana sen bu dersten gectin dedi.. Dusunebiliyomusunuz : Elektrik ogrencisi Temel iktisat dersine giriyo ve Ogretim gorevlisi sen bu dersten gectin diyor. Anket ve basligin amacini burdan cikardim zaten... ( Tevhid-i Tedrisat bu oLsa gerek..!  _________________ aLL THe THiNGS THaT i LiVeD iN MY LiFe We®e Lie ..!
Gri Mevsim - Seyi®ci |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkseed

Kayıt: Jul 27, 2004 Mesajlar: 1299 Nerden: Middle Earth.. (Gandalf the White) - "Iron Maiden Fan"
|
Tarih: Pts 11.10.2004 9:49 Mesaj konusu: |
|
|
Valla bende 4 yıllık mezunuyum, ama üniversitede ev arkadaşlarım hariç en süper dostlarım 2 yıllıklardaydı.. Valla süper adamlar çıkıyorlardı, tam alemlerdi..  _________________ Everyone I Love is Dead..
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far..! |
|
| Başa dön |
|
 |
EvilPupil

|
Tarih: Pts 11.10.2004 10:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Friedneredebizoradayiz demiş ki: | ya sanki öyle bakan 4 yıllıklar ilerde çok iyi bişey olacaklar.hatta ve hatta kendini iyi gelitirmiş bir tekniker çok daha rahat ve yüksek kazançla iş bulabilmektedir 4 yıllık bitiren birine kıyasla.hatta şu an önyargıyla burun kıvırarak bakan 4 yıllıkların alayı kpss kuyruklarında ömür tüketmektedir şu an,etrafımda var oradan biliyorum ben de 4 yıllıkta okuyorum.ama nitelikli ara eleman eğitiminin desteklenmesini savunuyorum her zaman. |
+1 _________________ OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out Of Control
Vulnera Omnez, Ultima Nekat... |
|
| Başa dön |
|
 |
alp_khan

|
Tarih: Pts 11.10.2004 10:45 Mesaj konusu: |
|
|
ben meslek lisesi mezunuyum univ okudum onlisansın liseden bir farkı olmadıgına sayit oldum bir hemsirelik meslek yuksek okulumuzun dugun salonunda ders verdiginide duydum turkiyedeki sistem onlisans ogrenciler tarafından degil sirketler bazında asalanıyor ozellikle fabriklarda endustri melek lisesi ya da onlisans mezunu diye ilan verilir bilmem farkettiniz mi birde gazi univden biliyorum kendini gelistirememis bir cok hanzonun onlisansta okudugunu gordum bu tip insanlarda asalanmasına neden oluyor bu nedenle hic sevmiyorum onlisans programlarını (bircok onlisansta okuyan arkadasım var iyi insanlar olmıyacagını soylemiyorum bu programlarda fakat benim gordugum genel boyle) _________________ Turn back my life |
|
| Başa dön |
|
 |
|