| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
halilpazarlama

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 13:44 Mesaj konusu: |
|
|
40 ytl satılıyor judas bileti şu an bilet alım satım başlığında. _________________ satılık behringer delay- eq -gdi21 - ehx small clone - yamaha magic stomp http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
cidden keşke down tek başına ayrı konser verseydi down görmek isteyenler bu kadar para bayılmazdı, kötü olmuş o açıdan. _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 18:33 Mesaj konusu: |
|
|
1200 yine de az bana kalırsa. Judas bu ya boru mu Yani anlatacak bi hikayeniz olacak ileride Bence kaçırmamalı. Ne olursa olsun gidilmeli... _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | fazla bile satmış.etrafınıza bir bakın kaç tane judas motörhead saxon wasp hayranı adam var. |
o yazdığın grupların hiçbirisiyle yıldızım pek barışmadı çokta sevmem (kızmayın sakın ) ama eğer oraya gelen kaç kişi varsa o grubun gerçek sevenleridir. yani gerçek judas priest'çilerdir. onun dışındaki gelmeyen kitle ise zaten sevmemiştir. birde gelemeyen gerçekten para durumu elvermeyip gelemeyen kitle de mevcut; ayrıca konser maratonunda seçim yapanlar da var.(metallica konseri bu judas konserini çok etkiledi bence.)
siz orada 1500 kişi gerçek dinleyiciler iyi eğlenirsiniz. bizde birkaç yıl önce joe lynn turner-cem köksal konserinde bir avuç kişiydik ama gerçek sevenler olunca iyi geçiyor konserler, o yüzden meraklanmayın.  _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
Av:Phil Lynott (Thin Lizzy) |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 10.07.2008 1:03 Mesaj konusu: |
|
|
Dolu ve fıs kitleye gore az ama öz kitle de iyidir fakat gelen gruba ayip olma durumu var. Heavy Metal'in ilahlari diye adlandirdigimiz adamlar bi gelecek bar konseri veriyormuscasina..
Sanmiyorum ama o kadar az seyirci olacagini. Judas Priest sonucta. Her jenerasyondan insan olacak. Simdiye kadar butun rock konserlerinde gozledigim bu oldu, bunda da olur umarim.
Ayrica o kolpa,fos,bos,yalan, sozde rock-metal dinleyicisine de kanmamak gerek. Lafa gelince her bi seyi biliyorlar, burunlarindan kıl aldirmiyolar. Abi konsere geliyor musun dediginde de "yok be yaa onun gitaristi ayrilmis ben gitmem daha o gruba, bunun vokalinin sesi gitmis dinlenmez, param yok" gibi zirvaliklari saydiriyorlar.
Whitesnake ve Def Leppard belimi buktu ama Judas Priest gercegini biraz dusununce kacirmamam gerektigini daha iyi idrak ettim. Param yok ama oyle veya boyle bi sekilde gidecegim, gitmeliyim. Ucari kacari yok bu isin  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 10.07.2008 1:31 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | Whitesnake ve Def Leppard belimi buktu ama Judas Priest gercegini biraz dusununce kacirmamam gerektigini daha iyi idrak ettim. Param yok ama oyle veya boyle bi sekilde gidecegim, gitmeliyim. Ucari kacari yok bu isin  |
seviyorsan ne yapıp edip gideceksin, o kadar. doğrusu budur. güzel düşüncen var. _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
Av:Phil Lynott (Thin Lizzy) |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Prş 10.07.2008 9:50 Mesaj konusu: |
|
|
hele istanbulda olupta para bulamamayı anlamıyorum.
forumda biletler 40-60 ytl arası satılıyor.nelere ne paralar veriliyor.bizim gibi dışarıdan gelecekler ne yapsın, sadece yol parası 100 ytlye yakın tutuyor.bilet parası orda yiyecek içecek 250 lirayı rahat buluyor.ben 3 hafta sonra evlenmeme rağmen ekipman satıyorum geliyorum.istanbul dışından gelemeyenlere sözüm yok ama istanbulda olupta maddi durum diyenlere hiç inanmıyorum.judas bu sonuçta. atalarımız ne güzel demiş ne kadar ekmek o kadar köfte.sezen aksu hande yener kenan doğulu konserlerinin bilet fiyatlarını incelemenizi öneririm.sezen aksu konserine arkadaşım 150 ytl bilet almış.bilmem anlatabildimmi.
K_r_m dediklerine katılıyorum her ne kadar az ve öz olması güzel olsada bu grupların tekrar gelmesi ve maddi açıdan izleyicinin fazla olması gerekli bir durum.
2 bira az için deli etmeyin beni  _________________ satılık behringer delay- eq -gdi21 - ehx small clone - yamaha magic stomp http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Prş 10.07.2008 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
Esas sorun şu: Medeni ülkelerde 10000 kişi (kendine rocker,metalhead demeye cüret eden 10000 kişi) olsa ve bunların tek konsere ayıracak parası olsa 6000'i Metallica'yı, 4000'i de Judas'ı tercih eder. Metallica'nın popülaritesi nedeniyle bu normal bir orandır. Yine de 4000 kişi de adının büyüklüğü, mazisi ve rock tarihindeki yeri (etkilediği gruplar, efsane statüsü) nedeniyle Judas'ı tercih etmiştir.
Ama o oran tutup da 30000'e 1000 olunca o işte bir terslik vardır, o ülkenin insanının rock müzik bilgisinden ve sevgisinden şüphe etmek, müziğin altında özentilik olup olmadığını araştırmaya başlamak gerekir. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
Duymayan kaldıysa ntvmsnbc.com'daki bir soruya doğru cevap verenlere biletler %50 indirimle (40 lira civarında) satılıyor... Konsere kadar 6-7 saatiniz var. Artık İstanbul'da oturan ve heavy metal seviyorum deyip de bu konseri kaçıranların hiçbir özrü kalmadı. Acele edin. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
Çalıştığımız için gidemiyorsak napıcaz
Judas gibi bir grup insanların ayağına kadar geliyor ve millet bilmem nesinin keyfi için gitmiyor konsere. Eminim o parayı çok görüp, onlar orda canavar gibi çalarken, bilet parasından daha fazla harcayıp 5-6 bira içenler olacaktır. Bizim millet böyle işte anlamıyor zamanında... _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 18:51 Mesaj konusu: |
|
|
calistigimiz icin gidemiyorsak benim gibi aglayacagiz
son gune kadar gitme hayalindeydim fakat is soz konusu olunca elden bi sey gelmiyor.
daha fazla yazamayacagim, yoksa gidip aglayacagim simdi bi kosede   _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Pzr 13.07.2008 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
Ulan bi' laf ettim, bi' yorum yaptım herkes; "Metal dinleyip de gitmeyen totoştur.", "2 bira için az gelin.." (Bu da nasıl bir klişedir Allah aşkına..) diye yaygarayı koparmış. Şahsen benim Down konseri haftasında arkadaşlarımla içeceğim içki, eğlenmek için harcayacağım para, Judas'tan daha değerlidir. Kaldı ki, kimi adam var cidden 40 YTL'yi bile toparlayamayabilir yani. Nerden biliyorsunuz adamın ekonomik durumunu?
Ne meraklı yurdum metalCİsi ahkam kesmeye yauv.. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pts 14.07.2008 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel konserdi, mekan doldu ve korktuğum başıma gelmedi. Resimler bir yayınlanmaya başlasın da, gelmeyenler neleri kaçırdıklarını görür zaten. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pts 14.07.2008 2:57 Mesaj konusu: |
|
|
aradaki tekrarlatmalar güzeldi bence, halford'un türk bayrağını öpmesi falan, güzel şeyler bunlar _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2007 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pts 14.07.2008 10:25 Mesaj konusu: |
|
|
Offf anam, of! Resmen içim yanıyor gidemediğim için. Gelirlermi bir daha?
Konsere gidenlere bir kaç sorum olacak:
Rob baba Motorsikletle çıkmı sahneye? Peki "Electirc Eye" ve "Rock Hard Ride Free" parçalarını çaldılar mı? _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Pts 14.07.2008 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
Ya ben boş olur sanıyordum ama olmadı çoştuk eğlendik...
Notlar:
Rob Baba yine cübbeliydi ve karizma tavandı
Scott deyim yerinde devleşti. Davul ile yapılcak herşeyi yaptı
Konserin başında ses sisteminde bi arıza vardı. Giderildi.
Rob Baba bize de ki "You are heavy metal maniacs" tabi biz de gaza geldik
Eat Me Alive en iyi performanstı benim gözümde.
| panik_431 demiş ki: |
Konsere gidenlere bir kaç sorum olacak:
Rob baba Motorsikletle çıkmı sahneye? Peki "Electirc Eye" ve "Rock Hard Ride Free" parçalarını çaldılar mı? |
Evet dostum, ilk olarak elektric eye ile gaza geldik ondan sonra metal tanrıları bizi hard ride free ile olduğumuz yere mıhladı
Kalabalığı en azdıran şarkı Painkillerdı sanırım. Gözlemlerim öyle...
Painkiller performansı sonra Rob baba artistliğini gösterek motosikletle tekrar sahneye harika bi dönüş yaptı
Yine kısa bir ara sonrası Rob baba Türk Bayrağımız ile sahneye çıktı ve bizlere büyük bir jest yaptı. (Kuruçeşme görülmeliydi o an)
You've Got Another Thing Comin' ile konser muhteşem bir şekilde sonlandı.
PS: Konser sonrası bende derman kalmamıştı anca toplardandım  _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2007 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Pts 14.07.2008 12:06 Mesaj konusu: |
|
|
Saol Serox!
İntihar edicem, konsere gidemediğim, bu güzellikleri göremediğim için. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pts 14.07.2008 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
başta parlayan o şeyin halford olduğunu farkedemedim bütün şarkı boyunca, tabi sabit durunca insan cisim mi adam mı farkedemiyor  _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pts 14.07.2008 15:02 Mesaj konusu: |
|
|
Konser harikaydı. Rob baba motorla çıktı, bayrak öptü daha ne olsun Ha bi freewheel burning çalmadılar ona üzüldüm. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
|