Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Rainbow
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Rainbow
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gray-Fox

MesajTarih: Pzr 19.10.2003 16:20    Mesaj konusu: Rainbow Alıntıyla Cevap Ver

Çok sevdiğim gruplardan olan Rainbow'un pek bahsi geçmemiş sitede görüşlerinizi almak istiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jolly_Roger

MesajTarih: Pzr 19.10.2003 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Long Live Rock n Rollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll başka ne diyebilirim ki? Dio'yu canlı canlı izledim ya ölsem gam yemem artık.Bass'da Bain baba vardı hemde, bi Ritchie eksikti,keşke o da olsaydı Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ex_deep_purple

MesajTarih: Pzr 19.10.2003 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

I Surrender albümü dışında her albümüne ve parçasına taptığım grup. man on the silver mountain, power, temple of the king, difficult to cure, long live rock'n' roll... düşündüm de hepsi süper ya!!! Smile
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Pzr 19.10.2003 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rainbow bence biraz da dio babanın etkisiyle hala hatırlanıyor ve iyi oluyor. temple of the king gerçekten de şaheser bi parça.

konser konusunda aynen Jolly_Roger gibi düşünüyorum. şimdi helloween'e de gitmeyi düşünüyorum ama dio kadar heyecanlandırmadı ne yalan söyleyeyim.
Başa dön
hazerfan

MesajTarih: Pzr 09.11.2003 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rainbow un STARGAZER isimli sarkisini da unutmamak lazim. Ozellike Cozy Powell in sarkinin introsundaki davul ataklari, Ritchie Blackmore un oryantal solosu ve Dio nun guclu vokaliyle yeri hicbir zaman dolmiyacak bir parca.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
eyeofshiva

MesajTarih: Pts 10.11.2003 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede dionun yeri dolmaz be!rainbow'u rainbow yapanda kendisidir bence since u been gone stargazer gates of babylon ve I surrender sevdiğim parçalarıdır..
Başa dön
Gray-Fox

MesajTarih: Pts 10.11.2003 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Since You've been gone ile ı surrender'ı Dio söylemiyor.Herkesin aksine ben Dio'yı pek sevmem.Koimk ve gerçek hayattan haberi olmayan frp dünayasında gezinen bi adamdır bence.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eyeofshiva

MesajTarih: Sal 11.11.2003 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neyse bende tahmin ediyordum zaten iyidir işte.. Smile
Başa dön
rainbow

MesajTarih: Çrş 12.11.2003 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

frp dünyasında gezinen dio değil, şarkı sözleri ve kendini şarkılara kaptıran dio hayranları aslında.
Başa dön
hazerfan

MesajTarih: Cum 14.11.2003 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dio zaten bir donem fantasy dunyasinda gezinen sozler yazmayi birakip daha guncel hayata yonelik sozler iceren calismalar yapmisti, bunun en iyi orneklerinden biri Black Sabbathla yaptigi Dehumanizer albumudur.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Cum 09.07.2004 0:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bana kalırsa rock tarihinin en ihtişamlı gruplarından biridir Rainbow. "Long Live Rock&Roll" olağanüstü bir albümdür... Dio ve Blackmore'un yanısıra, Cozy Powell ve Bob Daisley gibi muhteşem müzisyenler de çalmıştır o albümde.

Don Airey, Bobby Rondinelli, Joe Lynn Turner, Jimmy Bain, Roger Glover gibi isimleri de zamanında kadrosunda barındıran ve kanımca bir nevi dream-team saydığım bu güzide grup hakkında yazılanlar ne yazık ki 1 sayfayı doldurmamıştır. Çok sevgili süper rocker (ercan saatçi ünlemi) turkrock.com üyelerine buradan selam ederim.
Başa dön
ex_deep_purple

MesajTarih: Cum 09.07.2004 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baba kaç ay öncesinden kalınca unutulmuştur tabii...

bu demek değil ki biz artık rainbow sevmiyoruz

long live rock'n'roll!! Smile
Başa dön
nienturi

MesajTarih: Cum 09.07.2004 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dio lu zamını severim....Diosuz zamanını da..çok iyi bir rock'nRoll grubu..keşke görebilseydim dediğim gruplardandır..
bu arada Dio suz zamanında en güzel şarkılarında birisi "i surrender" dır...bir anmak istedim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rainbow

MesajTarih: Cum 09.07.2004 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

I surrender da vokali Joe Lyn Turner yapmış, long live rock'n roll'da Dio vokal. Şahsen ikisini de canlı izleme fırsatım oldu (Rainbow olarak olmasa da), iki şarkıyı da canlı dinleyebildim. Gerçekten gurur duyuyorum, hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.
Başa dön
noSurprises

MesajTarih: Cum 09.07.2004 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

stargazer,temple of the king,rainbow eyes,cath the rainbow....
nu aralar playlist'imde süreklirainbow dönüyo..huzur!!!
Tapatay

MesajTarih: Çrş 03.11.2004 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle rainbow'un ötesinde bi grup benim için yok....bi grubun bütün parçaları mı harika olur(ben bi tek since you been gone'a ısınamadım)...bu arada dio ve lynn turner muhteşemler..ben de ikisini canlı izledim..hayatımın en güzel anlarından biri olsa gerek...yalnız rainbow'un vokalde doogie white'ın olduğu stranger in us all(1994) albümünü dinlediyseniz bu albümün bi bütün olarak çok kaliteli olduğunu söyleyebiliriz heralde..Wolf to the moon,cold hearted woman,ariel ve black masquarate favorilerimdir...Doogie white da şu anda Malmsteen'le çalışıyor sanırım...Dio'lu Rainbow'u yeniden görmek en büyük arzularımdan biri galiba şu anda(müzikal alanda yani Wink
Başa dön
Freewind_Rider

MesajTarih: Çrş 03.11.2004 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dio'lu rainbow maalesef ki hayal...
Başa dön
hellsbells

MesajTarih: Çrş 03.11.2004 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rainbow severlerin geneli bonnet'i horgörmüşlerdir. ben de en koyulardan rainbow sever olarak diyorum yapmayın yazık günah eheh.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rainbow

MesajTarih: Çrş 03.11.2004 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rainbow grup olarak yukarıdaki arkadaşlardan birinin yazdığı gibi her zaman rüya takım olmuştur. Grupta çalan, vokal yapanların hepsi başarılı müzisyenlerdi. Birini diğerinden ayırmaksızın takdir ederim, severek dinlerim her dönemini. Belki Dio, Turner gibi çok iyi vokallerin ardından pek göze giremedi ama Bonnet de iyidir. Son yıllarındaki Doogie White da iyi bir vokaldi.
Başa dön
hellsbells

MesajTarih: Çrş 03.11.2004 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok bonnet zaten rock alemince pek tutulmaz. nedenini herhangi bir konsere bakıp görebiliriz, çok bir yavşak gibidir, pek frontman niteliği yoktur ama kendince bir sesi vardır biraz kavgacı minibüs şöförü gibi olsa da gene de çok iyi gitmektedir bir çok parçaya, tutup dio ile karşılaştırmak incirli bostan spor muu real madrid mi kapışmasına benzer, olmaz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız