| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Prş 02.12.2004 12:38 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: | gönül şarkısı çok güzeldi
hayatını okumuştum da çok kötü yaw 18 yaşında üvey babası tarafından taciz edilmiş  |
kadının başına gelenler onunla kalsa iyi
çok şeyler görüp geçirdi..olgun bir duygussal o  _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Galthor

|
Tarih: Prş 02.12.2004 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
hayatımda duyduğum en iğrenç kahkaha efektine sahiptir kendisi,yanımda gülse suratına rahatlıkla kusarım,
kendisini ağır bir şahsiyet sanardım ama öyle gülüşe sahip insan ağır olsa ne yazar  _________________ Bye bye, leave me alone or Die die, it is your choice,
No time for games, so just leave me the fuck alone ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Pts 06.12.2004 9:31 Mesaj konusu: |
|
|
galthor;insanın gülüşüyle karakterini tespit etmek yanlış bi seçim değil mi? _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Prş 30.12.2004 12:41 Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle bide köpeği var adı fifi galiba çok tatlı bişiy daha öncede evinde panter yavrusu beslemiş ama büyümeye başlayınca hayvanat bahçesine vermek zorunda kalmış :lol _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
thulsa_doom

Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 487 Nerden: izmir\ bu aralar zonguldak
|
Tarih: Prş 30.12.2004 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Queen_of_Metal demiş ki: | | galthor;insanın gülüşüyle karakterini tespit etmek yanlış bi seçim değil mi? |
sonuçta kötü ve basit bi gülüşü var ve o yarışmada da millet buna gülüyo falan diye abartıyodu,abarttıkça gülüyodu...buda karakteriyle alakalı gibi sanki..
şahsen ben severdim bu kadını ama bu yarışmadan sonra sadece müziğiyle ilgilenirsen ilgilenirim... _________________ thulsa_doom & Galthor |
|
| Başa dön |
|
 |
Galthor

|
Tarih: Prş 30.12.2004 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Queen_of_Metal demiş ki: | | galthor;insanın gülüşüyle karakterini tespit etmek yanlış bi seçim değil mi? |
valla sandığın gibi öyle tespit yapmadım, ama inan ki kişilik, oturuşuyla kalkışıyla gülüşüyle konuşmasıyla da tespit edilebilir..
bazen sadece adamın suratından ne mal olduğunu bile tahmin edersin..
ben genel olarak konuşuyorum..
ama senin kendine has kişilik tespit yöntemin varsa bundan haberim yok, bizle de paylaş, hatta benimkini bi tespit et bakalım..
örmeğin ben seninkini tespit ettim bile, sen gayet saf, azıcık kefal, doğru ahmet gibi bi nasihat perisisin neyse
cevap yazmayın oyarım  _________________ Bye bye, leave me alone or Die die, it is your choice,
No time for games, so just leave me the fuck alone ... |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Çrş 05.01.2005 13:19 Mesaj konusu: |
|
|
senin kimseyi eleştirmeye hakkın yok anladın mı sana sataşmıorum sadece biraz daha uygun bir lisanla konuş derim kusura bakma ama bu böyle galthor  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
Teshkilattan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 05.01.2005 13:28 Mesaj konusu: |
|
|
Kendini paso jazz+blues sever olarak gösterip birde utanmadan 70lerin çiçek çocuklarından örnekler verip kendisini çiçek çocuklarından göstermeye çalışan ne yaptığı belli olmayan popilist biri...bence o gövdeyle hiphop sölesin daha iyi olur...insanların işine geldiği zaman asi olup işine gelmediği zamanda bırakın asi olmaya küfür etmeyi asiliği mıçına sokmasına anlam veremiyorum ve ana avrat küfür ediyorum!!bir Fatih Erkoç denirse evet abi sanatçı derim susarım...Zerrin Özer çiçek çocuklarının ruhunu dahada acıtmasın be burdan sesleniyorum ona ey zerrin özer plakçılık rejim yap öle gel! _________________ ONLY,GOD...FOREVER AUTLAW...19punk07...Don't Say Goodbye...!Hamamcı teyzeaa hamamcı teyzeaa altınlarım çalındıııı bulamadım uleen oi oi oi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ladyrock

|
Tarih: Çrş 01.06.2005 12:30 Mesaj konusu: |
|
|
Cok güclü sese saib.
Özellikle yabanci Jazz müzigini gercekten baya baya iyi söyliyor. _________________ Niemand stirbt als Jungfrau, denn das Leben fickt jeden. |
|
| Başa dön |
|
 |
difdENK

|
Tarih: Çrş 01.06.2005 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
| saf bir yapıya sahiptir kulanılıyordur benim gözümde..o yüzden muhteşem gırtlağı istediğimiz ve aslında kendinin de istediği tarz müziklerde duyamıyoruz |
|
| Başa dön |
|
 |
freak_ad

|
Tarih: Çrş 01.06.2005 17:23 Mesaj konusu: |
|
|
Annemin hasta olduğu,benimse sırf işkencesine katlanmamak için annemi beni arabayla alması için aramadığım,bana korku ve acı dolu saatler yaşatan müzisyen. _________________ http://freakkk.deviantart.com
beklerim... |
|
| Başa dön |
|
 |
bebecik

|
Tarih: Sal 12.12.2006 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Sal 12.12.2006 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
Prensesim Kraliçem benim yaşıyan Janis'im Joplin'in kısacası herşeyim diyebileceğim sürekli gülücükler atan ama ağladımı fena ağlayan bir ablam.... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Cmt 10.02.2007 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
Son albümünde türkü yorumlamıştı ilginç
bir albüm olmuş dinlemeyene tavsiye ederim _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
|