Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Eski mesajların birden karşımıza çıkması
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Eski mesajların birden karşımıza çıkması

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
iLKeRrR

MesajTarih: Cum 19.11.2004 21:38    Mesaj konusu: Eski mesajların birden karşımıza çıkması Alıntıyla Cevap Ver

5 - 6 ay hiç mesaj gelmeyen mesajlar birden bir mesajla tekrar hortluyor üstelik alım satımda bile olabiliyor bu. Nasıl bir çözüm getirebiliriz ?
anarchist

MesajTarih: Cum 19.11.2004 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir çözüm getirilmesi gerekmeyen bir konu benim kanaatimce. Sonuç itibariyle yeni gelen bir üye o başlığı tekrardan açacağına, eski başlıktaki bilgileri okur ve edeceği bir iki kelamını eder. Bir sorun yok bu konuda...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
madden_da_third

MesajTarih: Cum 19.11.2004 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de anlamadım olayı... Very Happy
iLKeRrR

MesajTarih: Cum 19.11.2004 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herzamanki gibi yine yanlış anlaşıldım benim kastettiğim şey 3 ay sonra atılan mesajın hiçbirşey katmayacağı mesajlar adam gitar arıyor 3 ay mesaj gelmemiş birisi mesaj atıyor öteki kişilerde ilk atılan mesajın tarihine bakmadan olayı devam ettiriyor kast ettiğim şey buydu anladım bana başlık açmak haram bu sitede
Shzofren

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 0:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iLKeR_ank demiş ki:
Herzamanki gibi yine yanlış anlaşıldım benim kastettiğim şey 3 ay sonra atılan mesajın hiçbirşey katmayacağı mesajlar adam gitar arıyor 3 ay mesaj gelmemiş birisi mesaj atıyor öteki kişilerde ilk atılan mesajın tarihine bakmadan olayı devam ettiriyor kast ettiğim şey buydu anladım bana başlık açmak haram bu sitede

alım satımda açılan bu başlıkları açnların başlık içeriğine dair gelişmeleri yazıp son durumu belirterek bu önlenir bence...
"gitar satılmıştır" gibi bir not düşülerek bu önlenir...
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

60 gün mesaj atılmayan başlıklar siliniyor zaten.(Gözden kaçan birkaç başlık olabilir)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
iLKeRrR

MesajTarih: Cmt 20.11.2004 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiLThY demiş ki:
60 gün mesaj atılmayan başlıklar siliniyor zaten.(Gözden kaçan birkaç başlık olabilir)

bunu bilmiyordum benim gördüklerim gözden kaçmış ozaman zaten tek tük
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız