| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
jacksonke1

|
Tarih: Prş 05.06.2008 17:10 Mesaj konusu: |
|
|
Hadi bakalım hayırlısı  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 05.06.2008 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
albumu ben de almak istiyorum da du bakalim; konser monser cikiyo ha bire, yogunlasamiyorum. Jethro Tull oncesi ona daldim simdi. Alinca bi kritik isteriz enchant. _________________ Roundabout
En son K_r_m tarafından Prş 05.06.2008 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 05.06.2008 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
gelsin de birşeyler yazarım ama merakı arttıracak bir sürü unsur var albümde. çoğu journey dinleyicileri arnel pineda'nın performansını merak ediyor. ben bu sesi duyduktan sonra kusura bakmayın ne steve augeri'yi arıyorum ne de steve perry'i... gerçek böyle.
birde albümde öyle bir balad var ki insanın dinleyince ağlamaması imkansız. after all these years'dan bahsediyorum. gitarist arkadaşlar bu albümde neal schon'u bir dinlesin. adamın parmakları gitara dokununca bir duygu seli... arenl pineda ise sanki yalvarıyor birşeylere... adamlar 4 dakikada bir insanı nasıl nakavt ediyorlar bununda dersini vermişler. ben journey'den bu kadar güçlü bir balad beklemiyorum. helal olsun! _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 07.06.2008 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | albüm çok yakında elimde... ikinci bir trial by fire vakası sanırım. prodüksiyon mükemmel. müthiş bir heyecan bu, bu yaz güzel geçeceğe benziyor. |
O kaynaktan biz de faydalanmak istiyoruz!  |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 07.06.2008 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
Amerika'da sadece Wal-Mart'larda satılacak bu albüm. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 17.06.2008 2:20 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albüm "revelation" klasik bir journey albümü. son 4 sene içerisinde beni bu aor ve melodik rock tarzında şaşırtan üçüncü albüm bu. diğerleri de joe lynn turner'ın vokalde olduğu sunstorm ve bruce turgon'un "outside looking in" albümüdür. bu üç albüm 2000'lerde beni 80'lere götürebilmiş nadide duygusal eserlerden.
kimse sanırım "revelation"ı dinlemedi. hiç mi merak etmiyorsunuz be ey journey'ciler?
ilk şarkı "never walk away"den son şarkıya kadar journey elemanları duyguları konuşturmuş. bu yaz aylarında bundan iyi dinlenebilecek bir albüm bilmiyorum. tam yaz albümü olmuş. çok fazla bir şey yazmayacağım ama tek isteğim bu albümü orjinal edinmeniz. yıllarca saklayabileceğiniz, "aman hiç bir şey olmasın, şunun kapağını dikkatle açayım bir şey olmasın, çizilmesin" tarzında yaklaşabileceğiniz nadide bir eser bu. "turn down the world tonight", "like a sunshower" ve journey'in belkide en iyi baladlarından "after all these years" dehşet derecesinde iyi şarkılar. neal schon ve yeni vokalist arnel pineda döktürmüş. "never walk away" ve "where did i lose your love" gibi ayakta hoplamanıza sebep olacak bestelerde çok fazla. diyoruz ya nadide bir eser bu. arnel pineda eski şarkıları bile layığıyla yorumlamış. "seperate ways", "don't stop believin'"i birde ondan dinleyin. benim yazacaklarım bunlar. albümü dinledikten sonra tekrar geriye dönmek istiyorsunuz. beni "after all these years" mahvetti albümden.-dinlerken eski journey şarkıları geliyor aklıma... "when i think of you", "loved by you", "when you love a woman"... sizin de yorumlarınızı alalım. hep biz yazcak değiliz. hadi journey'ciler...  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Sal 17.06.2008 13:33 Mesaj konusu: |
|
|
Deen'in performansını da merak ediyorum. Back vokal yapmış mıdır acaba _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Sal 17.06.2008 15:55 Mesaj konusu: |
|
|
After All These Years'i dinlemistim bi. Albumu edinmedigim icin beklemedeyim hala  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 17.06.2008 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | After All These Years'i dinlemistim bi. Albumu edinmedigim icin beklemedeyim hala  |
journey'in kafadan en duygusal eserlerinden birisini dinlemişsin. abartısız bugün 20-25 defa dinlemişimdir.
| Spacetimereality demiş ki: | | Deen'in performansını da merak ediyorum. Back vokal yapmış mıdır acaba |
deen castronovo her zamanki gibi süper çalmış bu albümde de. back vokaller de yapmış tabii...  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 20.06.2008 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
arnel pineda'nın sesi cok iyi.
acıs parcası be good to yourself'e biraz fazla benziyor.
daha ilk hafta 100.000'i gecmsi satislar abd'de. wal mart oyle diyor. onceki album abd'de toplamda 50.000 falan satmis.
icine tam giremedim albumun. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cum 20.06.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de album oncesi Jeff Scott Soto'lu 2006 Live In Atlanta konserini dinliyorum. Alistirma mahayetinde olsun diyecegim de vokaller farkli
tavsiye ederim. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 24.06.2008 10:05 Mesaj konusu: |
|
|
kötü diyemeyiz ama taklit tabii. steve augeri de taklitti. am akötü değiller. journey dinleyicisi o sesi istiyor. onlar da veriyor. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Sal 24.06.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
Her ikisi de taklit ama Pineda'nın Augeri'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ve adamda ruh var. En önemlisi o. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 24.06.2008 18:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | Her ikisi de taklit ama Pineda'nın Augeri'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ve adamda ruh var. En önemlisi o. |
adamın kötü demesi cinleri tepeme çıkardı. yukarıdaki düşüncelerle aynı kanıdayım ve keşke "arival" albümünü de pineda ile kaydetselermiş diye düşündüm bir an. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
Artık hayattaki yegane amacımız Journey'i ve R.E.M'i canlı olarak izlemek. Daha sonra Enchant'la birlikte toplu intihar girişiminde bulunmayı düşünüyoruz (hayatta ulaşılabilecek daha yüksek bir nokta kalmayacağı için)  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
journey ve R.E.M ????????? bir de backstreet boys verelim abi size  _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Prş 26.06.2008 12:38 Mesaj konusu: |
|
|
Bir de Michael Jackson.. Evet  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 27.06.2008 10:25 Mesaj konusu: |
|
|
journey son iki albümdür eksi bazı parçaları yeniden yorumluyor. önceki albümde schon&hammer parçası self defense'i kullanmışlardı. yeni albümde de faith in the heartland'i bir daha çalmışlar. çok anlamlı gelmedi bana. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|