| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Xanair

Kayıt: Feb 07, 2005 Mesajlar: 75 Nerden: istanbul
|
Tarih: Pts 07.02.2005 18:28 Mesaj konusu: Bazi online alisveris siteleri hakkinda |
|
|
arkadaslar merhaba trde olmayan ve trde olan bazi urunleri disaridan getirtmem gerekiyor birkac site buldum ama diger bazi forumlarda bunlarin trye getirdigini ogrendim ama maişl atip sordugumda biz trye urun satmiyoruz dediler.asagidaki siteler trye urunlerini gonderirmi diye birde size sormak istedim.
http://www.zzounds.com/
http://www.samash.com/
http://www.sweetwater.com/
http://www.music123.com
http://www.guitartrader.com/
Bu sitelerden music123.com bu forumda urunlerini trye gonderdiginden bahsedilmis ama mail atip sordugumda gonderemediklerini soylediler varsa bildiginiz trye kesin olarak urun gonderen baska siteler onlari buraya yazabilirmisiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Tommasi

Kayıt: Jan 16, 2005 Mesajlar: 157 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:27 Mesaj konusu: |
|
|
music123 gönderiyordu ama artık göndermiyor.
valla en iyisi www.guitarbargains.com du ama Türkiye gümrüğünde yaşanan problemler yüzünden artık Türkiye'ye o da göndermiyor.Düşün artık Tuvalu Adaları, Zimbabwe'ye falan gönderiliyor ama Türkiye'ye gönderilmiyor.Ben böyle gümrüğün de... _________________ Adım Giancarlo Alp Tommasi.
Toscana'da doğdum, Londra'da büyüdüm, şimdi Suadiye'deyim.Herkese Ibanez'li günler dilerim.
Caddeliyiz sonuna kadar Fenerbahçeliyiz  |
|
| Başa dön |
|
 |
Xanair

Kayıt: Feb 07, 2005 Mesajlar: 75 Nerden: istanbul
|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
ya peki sorunu biz ustlenecez diyince gene gonderemeyiz diyo bu adamlar napacam bunlari
para bende kardesim size ne deme sansimiz yokmudur? _________________ Kotu hava kosullari nedeniyle inerken sakatlana ucan kurbagalara yardim ediniz |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

Kayıt: Feb 11, 2004 Mesajlar: 1463 Nerden: ankara
|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
| maalesef işin baska yönlari var. türkiyenin şuan adı kötüye çıkmış durumda bazı sahte/çalıntı kredi kartı numarası vakaları yaşanmış bu yüzden. |
|
| Başa dön |
|
 |
Xanair

Kayıt: Feb 07, 2005 Mesajlar: 75 Nerden: istanbul
|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
birde bu sitelerden hangisi en guvenlisi eger usdeki bir arkadasima gondersem o bana gonderse?
yada musicaians friend dahami guvenlidir? _________________ Kotu hava kosullari nedeniyle inerken sakatlana ucan kurbagalara yardim ediniz |
|
| Başa dön |
|
 |
Prelektro

Kayıt: Jul 31, 2004 Mesajlar: 860 Nerden: Eskişehir
|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
Göndermiyolar malesef artık . Sanmıyorum öyle yapsanda bişey değişeceğini ama denemekten zarar çıkmaz  _________________ teytey bir kendim var bir jacksonım... şu dünyada yapayalnızım. |
|
| Başa dön |
|
 |
sabien Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Mar 18, 2004 Mesajlar: 431 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Pts 07.02.2005 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
guitarbargains gönderiyo arkadaşlar.. kaç kez alış veriş yaptım hiç sorun yaşamadım. orda bi eleman var sürekli konuşuyorum isteyen varsa yardımcı olabilirim.. _________________ Jackson DK 2 |
|
| Başa dön |
|
 |
Tommasi

Kayıt: Jan 16, 2005 Mesajlar: 157 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Pts 07.02.2005 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
sabein gönderiyor - du.Arkadaşla biz de pod v2 almıştık.Çok da ucuzdu.220 dolara geldi toplam masrafı.Ama maalesef artık göndermiyor.Gümrük problemlerinden dolayı...Kargo hesaplaması için kullanılan "calculate" kısmına girersen Turkey adının kaldırıldığını da görebilirsin. _________________ Adım Giancarlo Alp Tommasi.
Toscana'da doğdum, Londra'da büyüdüm, şimdi Suadiye'deyim.Herkese Ibanez'li günler dilerim.
Caddeliyiz sonuna kadar Fenerbahçeliyiz  |
|
| Başa dön |
|
 |
sabien Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Mar 18, 2004 Mesajlar: 431 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Pts 07.02.2005 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Ama ben şöyle yapıyorum Almanyada çalışan bir tanıdığıma göndertiyorum aleti o bana kargoluyor biraz daha masraflı oluyor ama daha güvenli geliyor. Türk birinin göndermesi gümrükte daha az dikkat çekiyor. _________________ Jackson DK 2 |
|
| Başa dön |
|
 |
BLUES01 Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 25, 2004 Mesajlar: 1001 Nerden: Uzun İnce Bir yoldan!!
|
Tarih: Pts 07.02.2005 22:53 Mesaj konusu: |
|
|
Benim kapıkule gümrüğünde açlışan arkadaşlarım var,rahmetli babamda orada çalışıyordu zamanında gerçekten karışık durum,gümrükte problem yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim!! _________________ www.yavuzcetin.com >Bul Beni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pyramind "Müziktek" Mod


Kayıt: Jun 27, 2004 Mesajlar: 1019
|
|
| Başa dön |
|
 |
Xanair

Kayıt: Feb 07, 2005 Mesajlar: 75 Nerden: istanbul
|
Tarih: Sal 08.02.2005 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar sagolun gondermedigini belirtmissiniz peki bu sitelerden hangisiyle satin almak daha guvenlidir onu bileniniz varmi _________________ Kotu hava kosullari nedeniyle inerken sakatlana ucan kurbagalara yardim ediniz |
|
| Başa dön |
|
 |
Old_Style

Kayıt: Apr 07, 2004 Mesajlar: 397
|
Tarih: Sal 08.02.2005 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
Öyle bir ayrım yok,üç aşağı beş yukarı hepsi aynı tarz politikaları izliyorlar,herhanagi biriyle sorun yaşayan varmı diye sormak lazım,onada daha bu sitede rastlamadım,ki burada o sitelerden hepsiyle alışveriş yapan arkadaşlarımız oldu. _________________ No Machines,Just Wood!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
playmaker Burak Tülbentçi

Kayıt: Aug 27, 2003 Mesajlar: 750 Nerden: usa
|
Tarih: Sal 08.02.2005 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Zzounds ve Musicians Friend'den devamli alisveris yapiyorum Amerika icinde sorun olmuyor. Ikiside guvenilir firmalar. Sweetwater ve Samash'de enaz onlar kadar guvenlidir, su ana kadar onlardan online almamis olsamda, haklarinda kotu birsey duymadim daha. _________________ www.myspace.com/osmanburak
www.purevolume.com/osmanburak |
|
| Başa dön |
|
 |
Tommasi

Kayıt: Jan 16, 2005 Mesajlar: 157 Nerden: İstanbul
|
Tarih: Sal 08.02.2005 12:35 Mesaj konusu: |
|
|
Internetten almanın en güzel yönü, hani hiç kutusu açılmamış oluyor ya; kimse ellememiş oluyor aleti.İlk sen elliyorsun, hazzı da ayrı oluyor tabi.
Mağazalarda wannabe ler (Türkçesini bulamadım?) 1000 dolarlık Fenderleri elleyip sonunda 200 dolarlık bir squier alıp çıkıyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
thorax

Kayıt: Jun 10, 2004 Mesajlar: 158
|
Tarih: Sal 08.02.2005 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
bende music123 .com dan
gt6 aldım , güvenilir! _________________ sometimes i feel like screamin'... |
|
| Başa dön |
|
 |
jesusmelih

Kayıt: Jan 07, 2004 Mesajlar: 247 Nerden: 9 EyLüL Üni..
|
Tarih: Çrş 16.02.2005 21:50 Mesaj konusu: |
|
|
eee sonuç olarak müsic123.com'dan alış veriş yapamıyormuyuz? yada guitarbargains sitesinden??? _________________ ~,.Every Time I Die.,~
Derin Olan Kuyu Değil, Kısa Olan İptir... |
|
| Başa dön |
|
 |
batuj

Kayıt: Nov 21, 2004 Mesajlar: 124
|
Tarih: Çrş 16.02.2005 22:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Tommasi demiş ki: | Internetten almanın en güzel yönü, hani hiç kutusu açılmamış oluyor ya; kimse ellememiş oluyor aleti.İlk sen elliyorsun, hazzı da ayrı oluyor tabi.
Mağazalarda wannabe ler (Türkçesini bulamadım?) 1000 dolarlık Fenderleri elleyip sonunda 200 dolarlık bir squier alıp çıkıyorlar. |
wannabe özenti olsa gerek  |
|
| Başa dön |
|
 |
|