| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cmt 05.01.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın,orayı biraz açmam gerekirdi fakat bende basitçe anlaşılabileceğimi düşünmüştüm.Neyse Kargo dan devam. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Buz_James

|
Tarih: Pts 14.01.2008 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
Ateş ve sudan önceki efsane.. şimdi dağılma eşiğinde ki kendi şarkıları 329583593285 kat daha iyi olmasına karşılık cover yapan piyasa grup... _________________ Vaadettiğin herşey gibi korkularım da Senin Eserin... |
|
| Başa dön |
|
 |
martin_22

|
Tarih: Pts 21.01.2008 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
Piyasa demeyelim adamlara arkadaşlar ayıp olur
Bar sanatcıları deyip geçelim..
Bildiğim kadarıyla yeni çıkacak albümleri hazır ama çıkış tarihi belirlenmemiş..
Bakalım popkargo; ne yeni süprizle çıkacak karşımıza..
Zeki müren'denmi söylerler, mahsun kırmızıgül'den mi, yoksa nuri alço'nun gazoz melodisini mi çalarlar bekleyip görelim..
Artık şansımıza ne çıkarsa  |
|
| Başa dön |
|
 |
far_beyond_the_sun

|
Tarih: Pts 21.01.2008 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Kargo grubu önümüzdeki günlerde bir reklam filminde boy gösterecek galiba.Reklamın müziklerinide kargo yapacak.Kargoonline forumlarında böyle bir muhabbet vardı.Ve ne kadar doğru bilmiyorum ama şubatta bir single çalışması olabilirmiş.Single çalışması dedikodu olabilir ama reklam işi gerçek.Bu Mşş işide yalan oldu galiba.Benim artık ümidim yok.Eğer mşş geri dönmicekse çok yazık olacak kargoya. |
|
| Başa dön |
|
 |
Buz_James

|
Tarih: Sal 22.01.2008 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
| martin_22 demiş ki: | Piyasa demeyelim adamlara arkadaşlar ayıp olur
Bar sanatcıları deyip geçelim..
Bildiğim kadarıyla yeni çıkacak albümleri hazır ama çıkış tarihi belirlenmemiş..
Bakalım popkargo; ne yeni süprizle çıkacak karşımıza..
Zeki müren'denmi söylerler, mahsun kırmızıgül'den mi, yoksa nuri alço'nun gazoz melodisini mi çalarlar bekleyip görelim..
Artık şansımıza ne çıkarsa  |
yalnız avatarına hasta oldum gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadım ahuuahuahu  _________________ Vaadettiğin herşey gibi korkularım da Senin Eserin... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Sal 22.01.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
| far_beyond_the_sun demiş ki: | | Kargo grubu önümüzdeki günlerde bir reklam filminde boy gösterecek galiba.Reklamın müziklerinide kargo yapacak.Kargoonline forumlarında böyle bir muhabbet vardı.Ve ne kadar doğru bilmiyorum ama şubatta bir single çalışması olabilirmiş.Single çalışması dedikodu olabilir ama reklam işi gerçek.Bu Mşş işide yalan oldu galiba.Benim artık ümidim yok.Eğer mşş geri dönmicekse çok yazık olacak kargoya. |
MŞŞ nin döneceğini kim uydurduysa, iyi heyecanlandırdı Kargo severleri.  |
|
| Başa dön |
|
 |
martin_22

|
Tarih: Sal 22.01.2008 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Buz_James demiş ki: | yalnız avatarına hasta oldum gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadım ahuuahuahu  |
Sende mi hastasısın bu kadının (:
En büyük hayranlarından birisi benim üzerime tanımam..
Gençlik yıllarımız bu kadının hayaliyle geçti (:
Reklam olayından pek bi bilgim yok ama koray önceden akbank reklamının müziğini seslendirmişti.. efes dark içinde şarkı yapmışlardı.. yine efes için bir şarkı yaparlar sanıyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
far_beyond_the_sun

|
Tarih: Sal 22.01.2008 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | far_beyond_the_sun demiş ki: | | Kargo grubu önümüzdeki günlerde bir reklam filminde boy gösterecek galiba.Reklamın müziklerinide kargo yapacak.Kargoonline forumlarında böyle bir muhabbet vardı.Ve ne kadar doğru bilmiyorum ama şubatta bir single çalışması olabilirmiş.Single çalışması dedikodu olabilir ama reklam işi gerçek.Bu Mşş işide yalan oldu galiba.Benim artık ümidim yok.Eğer mşş geri dönmicekse çok yazık olacak kargoya. |
MŞŞ nin döneceğini kim uydurduysa, iyi heyecanlandırdı Kargo severleri.  |
heheh doğru valla heyecanlandırdı ama heyacan falan kalmadı artık  |
|
| Başa dön |
|
 |
Buz_James

|
Tarih: Prş 24.01.2008 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
| martin_22 demiş ki: | | Buz_James demiş ki: | yalnız avatarına hasta oldum gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadım ahuuahuahu  |
Sende mi hastasısın bu kadının (:
En büyük hayranlarından birisi benim üzerime tanımam..
Gençlik yıllarımız bu kadının hayaliyle geçti (:
|
çok adaletli
ince ruhlu mantıklı biridir...sana kaptırmam onu o benim hakkım höyyyt...gerekirse duelloya davet ediyorum seni yok gerekmiyo böyle takılalım diyosan o da olur fark etmez yani  _________________ Vaadettiğin herşey gibi korkularım da Senin Eserin... |
|
| Başa dön |
|
 |
martin_22

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 11:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Buz_James demiş ki: | çok adaletli
ince ruhlu mantıklı biridir...sana kaptırmam onu o benim hakkım höyyyt...gerekirse duelloya davet ediyorum seni yok gerekmiyo böyle takılalım diyosan o da olur fark etmez yani  |
O sadece senin hakkın değil; Herkesin onda bi hakkı vardır
Şimdilerde eskisi kadar iyi değil. çorabı kaçmış ,makyajı akmış, Vücudu yer çekimi kanunlarına karşı koyamamış
Ben onu hep koca karı kavgası tarzı verdiği mesajlarla sevdim.. genelde bir konunun son cewabını kendisi verir.. çok sevdim ve sevmeyede dewam edicem  |
|
| Başa dön |
|
 |
_spoonman_

|
Tarih: Cum 07.03.2008 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Ademle havva elmayı ısırmış diye şarkı yapmışlar..jacobs reklamında :S kargodan beklenmiyecek sözleri var...adamlar albüm yapacağına reklam yapıyo yaa garip.. |
|
| Başa dön |
|
 |
far_beyond_the_sun

|
Tarih: Cum 07.03.2008 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
| şarkı sözlerinin tamamı k.o forumunda var konserdede söylemiş kargo şarkıyı,açıkçası ben pek yeterli bulmadım şarkıyı,her nekadar az bi kısmını dinlesemde.Ateş ve Su albümünden biraz daha iyi birşeyler gelecek galiba.Yani değişen birşey yok gibi.... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 07.03.2008 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
yani MŞŞ'siz olmaz! _________________ Büyük gün 23 Kasım... |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cum 07.03.2008 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
Kargo biraz fazla reklama yatıyor.  _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 07.03.2008 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
müzikten hayırları gelmiyor, reklama vuruyorlar artık.  _________________ Büyük gün 23 Kasım... |
|
| Başa dön |
|
 |
far_beyond_the_sun

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 1:59 Mesaj konusu: |
|
|
aslında selim olsun diğerleri olsun kaliteli müzisyenlerdir niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.Galiba bundan sonraki dönemde ''Bu ülkeden kargo diye bi grup geçti'' diyip geçeceğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 16:00 Mesaj konusu: |
|
|
bence Selim ağırlığını koyamıyor. _________________ Büyük gün 23 Kasım... |
|
| Başa dön |
|
 |
midnite2 Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
konuyla ne alakası var şimdi? _________________ Büyük gün 23 Kasım... |
|
| Başa dön |
|
 |
midnite2 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | konuyla ne alakası var şimdi? |
illa alakalı olmak mı zorunda? orada 1999 yazıyordu cevap sayısı dayanamadım. illa kargoyla alakalı olsun diyorsak kargo üzerine bir kaç şey söyliyeyim:
bizim bölümde bir arkadaşım koray candemir in aynısı tip olarak:) _________________ satılık v-amp2
http://www.turkrock.com/ftopic82578.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|