| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Mahcem

Kayıt: Apr 15, 2003 Mesajlar: 2170 Nerden: Glasgow, İskoçya
|
Tarih: Cum 12.12.2003 19:18 Mesaj konusu: Laço Tayfa |
|
|
Bu bölümün olayı Türk Rock'tan çıktı, Türk Müziği'nin Kaymağı'na dönüştü.
Yine Laço Tayfa'nın "Hicaz Dolap" albümünü koyduk abimle, dinliyoruz. İlk albümleri de süperdi ama bu ikinci albümde çok daha büyük bir güven hissediliyor, sanki ilk albümdeki "acaba nasıl olacak?" heyecanı geçmiş, artık ne yaptıklarını çok daha iyi bilir olmuşlar, adamlar enstumanları ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynamaktalar. Böyle bir müzik varken yiyeyim rock mock gak guk, arkadaşlar olayı bitirmişler müzisyenlik ve müzikal vizyon açısından. Ben Üsküdar Selamsız'da büyümem sebebiyle çıgan olayını çocukluğumdan beri severim ama dinlerken bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum.
Bu grubun şu anda dünyada bir eşi yok ve müzikal olarak vardıkları noktadan dolayı kendilerini cân-ı gönülden tebrik ediyorum. Umarım ticari olarak da aynı büyüklüğe ulaşırlar dünya çapında.
Bizim davulcu Mike'ın ifadesiyle "if they have a fan club, count me in. I'm a fan."
Ben de öyle, abim de.
Süper. Ellerinize sağlık Tayfa. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
eyeofshiva

|
Tarih: Cum 12.12.2003 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
hüsnü abi daha çok genç olmasına rağmen gerçekten çok büyük işlere imza atıyor çok sevdiğim bir abimin hala oğlusu olur kendisi..hüsnü abinin babasıda yanlış hatırlamıyorsam sezen aksunun arkasında çalıyordu..aileden gelen müzisyenlik yani  |
|
| Başa dön |
|
 |
gash Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 12.12.2003 22:48 Mesaj konusu: |
|
|
| babam sayesinde dinledim ilk laço tayfa yı.mahcem in de dediği gibi adamlar aşmış kendilerini!! onları konserlerinde canlı canlı izlemeyi istiyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Noel_Gallagher

Kayıt: Jun 19, 2003 Mesajlar: 198 Nerden: Caught beneath a landslide
|
Tarih: Cum 12.12.2003 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten hoş işler yapan bir grup...dinlenmelidir bence... _________________ "I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' " |
|
| Başa dön |
|
 |
kaamos

|
Tarih: Pts 15.12.2003 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
televizyonda canlı olarak izledim konserlerini... nasıl mestedip koltuğa yapıştıdılar beni.. nasıl hayran oldum adamlara... önce tereddüt ettim brooklyn funk'a benzettim... nasıl güzeldi.. tadı damağımda hala... gerçekten çok lirik.. _________________ "..The future is uncertain.. but the end is always near.. " |
|
| Başa dön |
|
 |
miranda

|
Tarih: Pts 15.12.2003 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen sene Ankara Saklıkent'te dinleme fırsatım olmuştu. Hepsinin zirvede olmasına rağmen çalarken birbirlerine saygıyla bakmaları ve iş disiplinleri beni etkilemişti.
Brooklyn Funk'la da ortak çalışmaları vardır (in the buzzbag) |
|
| Başa dön |
|
 |
kaamos

|
Tarih: Pts 15.12.2003 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
| miranda demiş ki: | | Brooklyn Funk'la da ortak çalışmaları vardır (in the buzzbag) |
aaa.. cok teşekkürler.. ortak bir çalışmalarının olduğundan haberim yoktu.. albüm ismini vermişsin galiba yukarıda.. kaç yılında çıkardılar? |
|
| Başa dön |
|
 |
miranda

|
Tarih: Pts 15.12.2003 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
Brooklyn Funk'la yaptığı Laço Tayfa'nın ilk çalışması diye biliyorum. Daha albümleri yokken yani. 1998'de Doublemoon etiketiyle çıktı.
www.doublemoon.com.tr/tr/album_tr.asp?album_id=22
Albümü inceleyebilirsin; oldukça eğlenceli şarkılar var. |
|
| Başa dön |
|
 |
canawar

|
Tarih: Cmt 27.12.2003 14:39 Mesaj konusu: |
|
|
Walla ülkemden böyle bir grup çıktığı için ülkemle gurur duyuyorum...
Söylenecek tek söz: _SÜPER_ _________________ _SON DAKİKA_ GİTAR-VOKAL_
iletişim: alerji1@hotmail.com
www.vai.com |
|
| Başa dön |
|
 |
chi Çilekeş gitaristi

|
Tarih: Pts 29.12.2003 15:19 Mesaj konusu: |
|
|
kimse alınmasın ama türkiye nin tartışmasız en iyi grubu.. _________________ brasil |
|
| Başa dön |
|
 |
canawar

|
Tarih: Pts 29.12.2003 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
| chi demiş ki: | | kimse alınmasın ama türkiye nin tartışmasız en iyi grubu.. |
Tüm kalbimle ve diğer organlarımla katılıyorum...  _________________ _SON DAKİKA_ GİTAR-VOKAL_
iletişim: alerji1@hotmail.com
www.vai.com |
|
| Başa dön |
|
 |
MaRduK_h Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
hupschou

|
Tarih: Cmt 17.01.2004 0:29 Mesaj konusu: |
|
|
süperler tek kelimeyle
hüsnü şenlendirici zaten uçmuş
bu tarzı bu kadar kaliteli sunan başka grup ya da sanatçı yok heralde
özellikle hicaz dolapta erkilet güzeli athenayla flm çok farklı ve güsel olmuş  |
|
| Başa dön |
|
 |
CHRONOS

|
Tarih: Pzr 25.01.2004 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
saklıkent te (ankara) brooklyn funk essentials la bir konser vermişlerdi birkaç sene önce.İzlediğim en iyi konserdi sanırım (kalabalık dışında).Brooklyn F.E. sahne de aralarda bira,su falan içiyordu Laço Tayfa da rakı takılıyordu.Süper bir görüntü (sentez de olabilir ) 'ydü. _________________ http://mcaksoy.deviantart.com<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
orange_country 84- Davul

|
Tarih: Sal 27.01.2004 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bu başlık sonunda....
Tek kelimeyle inanılmaz İstanbul Cemil Topuzlu da seyrettim Yani profesyonellik bu kadar amatör bi ruhta sergilenir şaşdım kaldımAma Volkan Öktem,Hüsnü şenlendiricNurhat şensesli ve Mehmet Akatayı seyretmekten diğer elemanlara fazla bakamadım he tabi bide 70 kişilik yaylı grubuna.
Chi çok doğru demiş tartışmasız en iyi grup _________________ saygılar
serter ( 84 )
www.84rock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
cajun

|
Tarih: Sal 10.02.2004 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
kendi alanlarında 1 numaralar bence.bas,darbuka,klarnet üçlemesi gayet iyi...
harmandalı dınlerken insan ağlarmı demeyin ,ağlar.. _________________ you live will forewer free... |
|
| Başa dön |
|
 |
tnkhasan Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 12.02.2004 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
bu aralar bi laço tayfa konseri gözüküyo mu ankarada? Üstadlaıı canlı dinlemenin nasıl bi tecrübe olacağını tahmin edemiyorum valla
Bİde hicaz dolap nasıl bi albümdür öyle ya!! _________________ TNK- Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Cmt 14.02.2004 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
ya geçenlerde şurmatın klibini gördüm ilgimi çekti, tabii klipte volkan öktem ve nurhat şensesli gibi büyük isimleri görünce tereddüt etmeden aldım albümü(hicaz dolap)
hakikaten de çok güzel çalıyo bu abiler
 _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
MaRduK_h Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
dark_misery

|
Tarih: Pzr 15.02.2004 11:13 Mesaj konusu: |
|
|
Bende TRT'de izlemiştim yanılmıyorsam. Adamlar döktürüyordu. Türkiye için sevindirici bi olay. Böyle bir grubun çıkması. _________________ Isınamazsın ağlarken ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|