| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
coldblack Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 13.03.2005 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
Herkesin kendi şahsi görüşü var. Benim görüşüme göre Koray Candemir Türkiye'nin en iyi rock solisti.. _________________ tomorrow night.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Jaimzhat

|
Tarih: Pzr 13.03.2005 23:00 Mesaj konusu: |
|
|
doğrudur herkesin kendi şahsi görüşü var ben de tabii ki saygı duyarım... _________________ beni takmayanı ben hiç takmam,takmadımda!! |
|
| Başa dön |
|
 |
cagor1

|
Tarih: Pts 14.03.2005 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
koray başarılı...daha iyi olmasını bekliyorum zaman içinde.. _________________ Bu DüZeNi bOzUk DüNyA YALAN... |
|
| Başa dön |
|
 |
pam

|
Tarih: Pts 14.03.2005 17:21 Mesaj konusu: |
|
|
koray bence de cok basarili.. kargo`nun solisti olmasi da onu sevmemin ayrica bir nedenidir..
albumu bence guzeldi.. sozler de iyiydi.. kargo`nun son albumunde yazdigi sozlerden iyi oldugu bir gercek.. tabiki de kendisini sozler bakimindan gelistirmeli.. kendi de kabul ediyor zaten bunu..
ben de `ask` sarkisini cok seviyorum.. `elimde resimlerin, odamda sensizligin acisi cikarken, gec olsa da pismanim bebegim...` hmmm..
koray`in sesi bence turkiye`deki en iyi seslerinden biri.. zaten kac tane var ki iyi erkek vokal? adam eskisehir`de o kadar hoplayip ziplamasina ragmen hic detone olmadi vallaa, tebrik ederim!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
Shadowfex

|
Tarih: Pts 14.03.2005 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
bu albüm cidden çok güsel. eski olmasına rağmen halâ dinlerim. koray candemir türkiyedeki nadir kaliteli seslerden.. _________________ kral MeMo @ Gazi A.L. |
|
| Başa dön |
|
 |
purplewilwarin

|
Tarih: Pts 14.03.2005 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
adamın sesı cok etkıleyıcı ama yınede hersey sesle bitmiyor ama yınede dınlerken buyuk zevk alırım _________________ erythrocyte{soprano vokal&keman} |
|
| Başa dön |
|
 |
NDA Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jan 03, 2005 Mesajlar: 42 Nerden: İsKEnDeRuN---uLLa
|
Tarih: Sal 15.03.2005 15:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 15.03.2005 16:20 Mesaj konusu: |
|
|
kuyunun dibinde, eskisi gibi olmaz, içini dök, seni sevemesem, nefesini tut, aşk..
en mükemmel parçalar ki zaten neredeyse hepsini saydım çünkü hepsi mükemmel. karay candemir'in üzerine sesi olan bir tane daha rockcı tanımıyorum..  _________________ tomorrow night..
En son coldblack tarafından Sal 15.03.2005 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Sal 15.03.2005 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
kötü ve basit sözler ama sağlam müzik altyapısı..hayal kırıklığıydı sade benim için.. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 16.03.2005 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
eğer ki koray candemir kargo'yla takrar bir araya gelmeden ikinci albümünü çıkartsa ki bu üçüncüye de sarkabilirdi yıkardı ortalığı diye düşünüyorum.. _________________ tomorrow night.. |
|
| Başa dön |
|
 |
_Unforgiven__

|
Tarih: Çrş 16.03.2005 11:24 Mesaj konusu: |
|
|
| NDA demiş ki: | | _Unforgiven__ demiş ki: | Kuyunun dibinde her ne kadar aptalca bi parça olsada,sadece iki cümleden oluşsana Hoşuma gidiyor Kuyunun dibindeee bir ışık gökyüzündeee süper |
walla kuyunun dibinde benim fawori parçam..en iyisi baştan dinle  |
Yok be ya kötü demiyorum saçma diyorum ama çok müthiş bi parça değişik birşey yahu  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 16.03.2005 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
Kuyunun dibinde.....tek geçerim
En son NDA tarafından Prş 17.03.2005 13:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 16.03.2005 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| _Unforgiven__ demiş ki: | | NDA demiş ki: | | _Unforgiven__ demiş ki: | Kuyunun dibinde her ne kadar aptalca bi parça olsada,sadece iki cümleden oluşsana Hoşuma gidiyor Kuyunun dibindeee bir ışık gökyüzündeee süper |
Yok be ya kötü demiyorum saçma diyorum ama çok müthiş bi parça değişik birşey yahu  |
kuyunun dibinde aslında çok anlamlı bir şarkı. koray candemir'in bu parçayı yazarkenki ruh durumunu açığa vuran bi parça diye düşünüyorum. ayrıca sözleri bir kaç kelimeden oluşsa da bana göre çok anlamlı söleri var.. _________________ tomorrow night.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 17.03.2005 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
| coldblack demiş ki: | | _Unforgiven__ demiş ki: | | NDA demiş ki: | | _Unforgiven__ demiş ki: | Kuyunun dibinde her ne kadar aptalca bi parça olsada,sadece iki cümleden oluşsana Hoşuma gidiyor Kuyunun dibindeee bir ışık gökyüzündeee süper |
kuyunun dibinde aslında çok anlamlı bir şarkı. koray candemir'in bu parçayı yazarkenki ruh durumunu açığa vuran bi parça diye düşünüyorum. ayrıca sözleri bir kaç kelimeden oluşsa da bana göre çok anlamlı söleri var.. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
vottka

|
Tarih: Çrş 23.03.2005 18:37 Mesaj konusu: hic sevmedim |
|
|
| fazla ukela ne yaptıgını sanıyor bu yaa sisirmeyelim haybeye |
|
| Başa dön |
|
 |
guven_sebo

|
Tarih: Çrş 23.03.2005 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
korayı çok severim solo albümü iyiydi bence
ama kargoyla olması daha iyi
yabancı damat ta izlemek isterdim onu ama olmadı
askerlik sorunu yüzünden
bence korayın sesi çok iyi _________________ www.mangatr.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 23.03.2005 20:32 Mesaj konusu: Re: hic sevmedim |
|
|
| vottka demiş ki: | | fazla ukela ne yaptıgını sanıyor bu yaa sisirmeyelim haybeye |
gayet normal. çok daha ukelaları var.. _________________ tomorrow night.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 09.06.2005 14:54 Mesaj konusu: |
|
|
valla korayın sesi bence de türkiyenin en iyi seslerinden birisi canlı performansı da albümdekini aratmıyo _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 25.06.2005 2:41 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="Jaimzhat"]tmm sesi güzeldir ama abartmıalım üstüne tanımamak fln...pentagram dinnemiosun snrm..[/quote]
:arrow: pentagram dinliyorum fakat bu bi şey değiştirmiyo bence koray candemir.. Pentagram da grubun bütün elemanları vokal yapıyo ayrıca. Murat İlkan lead vocal ama bana göre koray candemir'in daha tok ve güzel bir sesi var. Herkese göre değişir bu.. _________________ tomorrow night.. |
|
| Başa dön |
|
 |
bAdIikAmiri

|
Tarih: Cmt 25.06.2005 3:57 Mesaj konusu: |
|
|
Bence Koray, Türkiye'nin en iyi rock müzik yorumcusudur. Beste ve Sözler konusunde ise Sade ile kendini ispatlamaya çalışmıştır. Kargo, Koray'a çok şey katmıştır, onu olgunlaştırmıştır. Tamamı kendi söz ve müziklerinden oluşacak yeni bir albüm çıkarırsa Sade'den daha başarılı olacağını düşünüyorum. Grup ruhu farklı birşeydir çünkü. Kargo'nun ruhuna bir katkıdır kendisi sonuçta Kargo'nun ruhu değildir. Bu sebeple kendini solo albümlerde daha çok ifade edebilecektir. Ama Kargo'yu Koraysız düşünmek bence imkansızdır... _________________ www.MehmetSenolSisli.Net
M$$'ye gönül verenlerin yeri.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|