| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
glam_girl

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 11:26 Mesaj konusu: |
|
|
turkiye ye gelecegi soyleniyordu?
bir haber varmı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Prş 29.05.2008 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
Valla en son 2005te bi konser haberi vardı benim bildiğim. _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 180 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Prş 29.05.2008 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
gelse keske _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 31.05.2008 3:29 Mesaj konusu: |
|
|
Şu piyango bi çıksın, festival yapıcam size, söz. Kiss - Alice Cooper - Van Halen - Twisted Sister - Mötley Crüe.
Şimdi düşündüm de. Nerdeyse 4 sene olmuş adamın konserine gideli. Vay be. Yaşlanıyoruz  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Çrş 02.07.2008 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
çok severim bu abiyi, tam şov adamı. slow şarkıları pek hoşuma gitmiyo sanki hareketli şarkılar daha çok yakışıyo ona. gelse de bi sahne şovu görsek. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 13:44 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albümü çıkıyor babanın. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 15.08.2008 17:56 Mesaj konusu: |
|
|
Babanın albümüde beni üzdü. Cayır cayır heavy metal albümü beklerken. Nine inch Nails etkileşimli feci bir albüm çıktı karşıma. Tavsiye etmem! _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cum 15.08.2008 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
| illnino demiş ki: | | Babanın albümüde beni üzdü. Cayır cayır heavy metal albümü beklerken. Nine inch Nails etkileşimli feci bir albüm çıktı karşıma. Tavsiye etmem! |
Yok artik
Oyle bi sey olmamali, feci merak ettim  |
|
| Başa dön |
|
 |
crystal_eyes

|
Tarih: Prş 21.08.2008 3:14 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | Şu piyango bi çıksın, festival yapıcam size, söz. Kiss - Alice Cooper - Van Halen - Twisted Sister - Mötley Crüe.
Şimdi düşündüm de. Nerdeyse 4 sene olmuş adamın konserine gideli. Vay be. Yaşlanıyoruz  |
Kiss - Alice Cooper - Van Halen - Twisted Sister - Mötley Crüe
+Danger Danger-L.A Guns-Cinderalla-Poison-AC/DC-Aerosmith-Dokken-Europe-XYZ-Fastway-Tesla-Vixen-Lita Ford-TNT-Girlschool- Damn Yankees-Warrant-Kingdom Come -Saraya-Pretty Boy Floyd-Night Ranger-Kix-Axel Rudi Pell
Bunları da ben getiririm ortak bir organizasyon düzenleriz.80's HardN'Heavy Music Festivall olur organizasyonumuzun adı.Bu organizasyona Turkiye'den gelecek insan sayısı 500'ü geçmez, milyon dolarlarca zarar gireriz ama param olsa batmaya razıyım.Hayali bile tüylerimi diken diken ediyor.
LA Guns'ın 2004'de Brox'da ki konserine gidememiş olmam içim de o kadar büyük bir ukte bıraktı ki, 4 sene geçmesine rağmen unutamıyorum.Onları canlı izlemeyene dek de unutamam sanırım.
Baba'da buralara gelmez.Tanrıların konser verdiği bir yere gideceğim daha da dönmeyeceğim buralara.Bu arada Baba'nın "Only My Heart Talkin" klibinde giydiği pantulonun aynısını bulabileceğim bir yer var mı İstanbul'da?? |
|
| Başa dön |
|
 |
d3sp3rad03

|
Tarih: Prş 21.08.2008 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
Alice Baba Müslüm Baba gibi. Yaşayan efsane.. Yorumu ile çağını bile aşar bu adam. |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albümün kapağı gerçekten mükemmeld. Albümde mükemmel olmuş. _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
efendim pek beğenirim özellikle guns n roses ile yaptığı düetleri, be my lover, killer. ayrı yerleri vardır efendim ben de. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
karagozgokce

|
|
| Başa dön |
|
 |
karagozgokce

|
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 28.08.2008 2:03 Mesaj konusu: |
|
|
Alice Baba ne yaparsa yeridir,en doğrusu en iyisidir ulan!  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
republica

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 3:48 Mesaj konusu: |
|
|
Alice babanın en son albümü A Long Came A Spider 'da iyi olmuş bu yaşına rağmen . Catch Me İf You Can çok hoşuma gitti Yürü be Alice baba diyesim geldi bu parçayı dinleyince .. I am the spider 'da yine çok leziz .. Killed By Love 'da çok romantik duygusal bir parça olmuş .. En sevdiğim albüm olan The Last Temptation gibi bir albümle bu albümün kıyaslanamayacağına inanıyorum yinede ..Keşke yukarıdaki arkadaşların dediği gibi ülkemize gelse mutlaka giderdim  _________________ Roads to madness ! Queensryche .... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
İlk 5 albümünü alın dinleyin,bi şekilde 70'lerin başlarındaki konserlerinin DVD'lerini bulup izleyin,başka bişi demiyorum. Allah uzun ömürler versin,başımızdan eksik etmesin. Türkiye'ye de gelecek ve konser verecek inşaxl. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | | İlk 5 albümünü alın dinleyin,bi şekilde 70'lerin başlarındaki konserlerinin DVD'lerini bulup izleyin,başka bişi demiyorum. Allah uzun ömürler versin,başımızdan eksik etmesin. Türkiye'ye de gelecek ve konser verecek inşaxl. |
sabir sabir ya sabir
insaxl ha?
aym eytiiin..
skuuuls aut foreva.. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Sal 23.09.2008 2:55 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albume ben de sasirdim biraz ama Alice Cooper'in rock merkezli olmak uzere tarzi genellikle degisiyor. Ne diyeyim bi Trash albumu paklar beni bunun ustune. Tavsiyemdir bilmeyenlere, tarza bagli en iyi konsept albumlerdendir 89 cikisli Alice Cooper - Trash albumu. Her parca hit, her parca buram buram 80'ler.
 _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 26.09.2008 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
Evet nefis albümdür. _________________ Ultraslan |
|