| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sizastam

Kayıt: Feb 14, 2003 Mesajlar: 236 Nerden: %69 izmir, %30 ankara, %1 boşluk...
|
Tarih: Sal 16.08.2005 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
fransızlar bazen yapabiliyorlar bu işi:Dbir kişiden dolayı anlamı var o filmin:Dbir repliğinden dolayı da fazlaca seviyorum filmi ne zamandan beri tanışıyoruz vesikalık fotoğraf biriktirme fikri gerçekten çok tatlı...elemanı tutuyorum.. amelie yi de  _________________ i'll take your hand, our time is sure to come... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
FloydCouncil

|
Tarih: Çrş 17.08.2005 16:55 Mesaj konusu: |
|
|
Amelie hakkında ne söylense az! Bu öyle bir film ki eşi benzeri yok. Bunu lafın gelişi söylemiyorum. Film gerçekten bir çok yönüyle klasik olmayı hak ediyor. Çünkü hiçbir sinema türü ya da akımı bu filmde etkisini göstermemiş. Yani film başlı başına yeni bir akım bence. Ve özellikle Audrey Tautou'nun ve diğerlerinin performansları müthiş! Bir filmden ders almak kadar saçma bir laf olamaz belki ama bu film bir insanlık dersi de veriyor. Herşey o kadar hümanistçe işlenmiş ki... Sanki anne babaların çocuklarına uyumadan önce okudukları bir masal niteliğinde! _________________ aliaydin@inadresi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
flaming_june

|
Tarih: Sal 30.08.2005 14:27 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel filmdi.. oyunculuklar falan bayağı iyiydi. tiplerin hepsi bi orijinaldi benim favori karakterim hoşlndığı kadının tüm hareketlerini kaydeden hafif psikopat olan tipti çok sevdiğim gerçekten güzel bi film.. _________________ eternal silence cries out for justice.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kubrick

|
Tarih: Pzr 04.09.2005 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
hangı ruh halınde olursanıs olun oturup ısleyebıleceınıs daası herseferınde bıbaska sebebden oturu seweceınıs nadır fılmlerden
bı fılm bu kdr hafııf we tatlı olabılır |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
kubrick

|
Tarih: Pzr 04.09.2005 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| betty blue atasıdr ama bu daa iidır |
|
| Başa dön |
|
 |
caspian

|
Tarih: Çrş 21.09.2005 1:40 Mesaj konusu: |
|
|
Bu filmi çok ama çook severim. Filmin özellikle ilk 15 dakikasındaki ayrıntılar muhteşem..Her izleyişte kendini daha çok sevdiren, insanın sinirlerini macun kıvamına getiren bi film..  |
|
| Başa dön |
|
 |
gokcen

|
Tarih: Çrş 21.09.2005 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
teknik açıdan kusursuz milyonlarca fotoğraf karesinin bir araya geldiğini ve muhteşem müziklerle buluştuğunu düşünün...
benim için kusursuzun sözlük anlamı... _________________ getting harder to pretend is ok with me |
|
| Başa dön |
|
 |
ivi

|
Tarih: Çrş 21.09.2005 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
çok etkilendiğim filmlerden biridir amelie, bazıları fimdeki tesadüflerin cuk diye oturmasını saçma buluyor ama asıl olay o tesadüflerin yaratılmasıdır bence ve aşkın kendisinden bile daha güzeldir belki de... _________________ " altına imzasını atacak kadar kim bilinçli ve doğru yaşadı kii!.... "
K.İskender |
|
| Başa dön |
|
 |
behind_the_paradise

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 158 Nerden: ankara diye bir yer
|
Tarih: Cmt 24.09.2005 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
mükemmel bir film.. izledikten sonra hayatımın akışı resmen değişti!!! _________________ HeeL-TaP >> Vokal :: http://heeltap.rockmekan.com
www.puratu.org // Pentagram Fan Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
saxon

Kayıt: Nov 21, 2005 Mesajlar: 341 Nerden: hem kusursuz cinayetler çağından hem de rüzgarlı deniz kıyısından...
|
Tarih: Sal 22.11.2005 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
küçük şeylerden çıkarılan anlamlı mutluluklar bu filmi hala izlemeyen varsa mutlaka izlesin sıkı tavsiye edelim burdan :)fransız sinemasından bir meleklerin düş yaşamı vardı amelie 2 numara olur bende...  |
|
| Başa dön |
|
 |
Alf

|
Tarih: Sal 22.11.2005 17:44 Mesaj konusu: |
|
|
Fransız filmlerini zaten çok severim.Amelie'yi de çok beğendim.Kendimi kötü hissettiğimde izliyor,mutlu oluyorum.Aynı yönetmenin 'kayıp nişanlı'filmini de izledim çok iyiydi Amelie'de oynayan kız yine başroldeydi.Yönetmenin filmlerinde küçük bağlantılar kulanması ve seçtiği oyuncular çok iyi. _________________ Kendimi görene kadar tanrı beni avuçlarında saklasın.Tabii varsa! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 24.11.2005 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
Birde "Kayıp Çocuklar Şehri" vardı.Ne filmdi ama.Jeunet Fransa'da çok beğenilen bir yönetmenmiş.Oradaki mektup arkadaşım söylemişti.Salonlar dolup taşarmış.Amelie ise Fransız sinemasının gelişimini gözler önüne sürüyor bence. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Prş 24.11.2005 21:21 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | Birde "Kayıp Çocuklar Şehri" vardı.Ne filmdi ama.Jeunet Fransa'da çok beğenilen bir yönetmenmiş.Oradaki mektup arkadaşım söylemişti.Salonlar dolup taşarmış.Amelie ise Fransız sinemasının gelişimini gözler önüne sürüyor bence. |
dipnot:güzel bir fransız filmi daha jeux d'enfants  _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
En son noSurprises tarafından Prş 24.11.2005 21:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 24.11.2005 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel bir film.Guillaume Canet'i çok severim zaten.Onu daha önce Sophie Marceau ile oynadığı "La Fidelite" filmi ile tanımıştım.Sonra "The Beach" ve "Vidocq" geldi zaten."Jeux D'enfants" her ne kadar romantik komedi olsa da diğerlerine hiç benzemiyor.Fransızların filmlerdeki türlere yaptığı farklı bakış açısının bir örneği olarak görüyorum. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Prş 24.11.2005 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | Çok güzel bir film.Guillaume Canet'i çok severim zaten.Onu daha önce Sophie Marceau ile oynadığı "La Fidelite" filmi ile tanımıştım.Sonra "The Beach" ve "Vidocq" geldi zaten."Jeux D'enfants" her ne kadar romantik komedi olsa da diğerlerine hiç benzemiyor.Fransızların filmlerdeki türlere yaptığı farklı bakış açısının bir örneği olarak görüyorum. |
konu konuyu açtı. Marion Cotillard'ı sevdiysen(sophie kowalski),big fish'te de rolü var,çok sade ama sempatik.  _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 24.11.2005 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
"Big Fish"i izleyemedim daha.Tamam bakacağım.Marion Cotillard'ı sevmez olur muyum."Taxi" ve "Taxi 2'"de de oynamıştı Ve bu arada "A Very Long Engagement"da da.Bayan Tina Lombardi. Teşekkürler bu arada.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
cheza

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
| ekrandan içeri atlayıp tanışmak istediğim sinema filmi karakteri amelie poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
hulyaengm

|
Tarih: Cum 03.02.2006 12:39 Mesaj konusu: |
|
|
| çok tatlı hoş bir filmdi. çok beğenerek izledim. oyunculuk çok tatlıydı. yönetmen Jean-Pierre Jeunet, binbir cambazlık yapmış ve filmi daha bi etkileyici kılmış. film her karesiyle mükemmeldi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Edmond

|
Tarih: Cmt 18.03.2006 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
| amelie bence sadece fransızların yapacağı bir film.film ne kadar tesadüflerle dolu olsada doğallığı inanılmaz.audrey iyi iş çıkarmış.bakalım da vinci de nasıl olacak. |
|
| Başa dön |
|
 |
|