Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Turkrock.com Ogame oyuncuları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Turkrock.com Ogame oyuncuları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Aziz_Korsan

MesajTarih: Cum 07.04.2006 8:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
Tehdit içerikli özel mesajlardan ceza verilmiyor mu? Aman dikkat et! Tatilsiz ceza verirlerse çok kötü olur...

Sevgiler...

mesajı yazdığı kişi operatöre iletmezse ceza verilmiyor ama ben her fırsatı değerlendirdiğim için tehtid, küfür, hakaret gibi mesajlarda genelde ceza alıyorlar. geçenlerde başıma geleni hatırlarsın Smile dediğin gibi birde üstüne tatilsiz ceza verilmişse ekmeğime bal sürülüyor Very Happy

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TEAR_OF_SOUL

MesajTarih: Cum 07.04.2006 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
Tehdit içerikli özel mesajlardan ceza verilmiyor mu? Aman dikkat et! Tatilsiz ceza verirlerse çok kötü olur...

Sevgiler...

Yaa tehtid mi demişim ben yok canım ağzımdan ööle kaçmış ben uyarı diycektim aslında Wink .Bilmiyorum herhalde uyarım çok etkili ki tehtid sanıp operatöre iletmiyorlar Very Happy
Daha hiç ceza almadım aman diyim 8 sömürgemi de linç ederler hayatım mahfolur Shocked
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
silent_guitar

MesajTarih: Cum 07.04.2006 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet Aziz_Korsan, senin yediğin balları biliyoruz. Laughing

Sevgili TEAR_OF_SOUL, hayatını mahfedecek kadar kaptırma kendini oyuna. Sonra videodaki çocuğa dönersin. Very Happy

Sevgiler...
lhectorl

MesajTarih: Pts 24.04.2006 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ve ilk milli heyecan;oyuna girdiğimde saldırıya 50 dk kalmıştı...Hemen silahları artırma moduna geçiş,fakat bunların hiçbirine değmeyiş,çünkü gelen filo "3 büyük nakliye" oluş...Akabinde seviniş,şaşırış ve bol miktarda anlamsız sırıtış... Razz

Öyle veya böyle,saldırı anında pc başında olmak ta ayrı bir tatmış...
silent_guitar

MesajTarih: Pts 24.04.2006 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lhectorl demiş ki:
Ve ilk milli heyecan;oyuna girdiğimde saldırıya 50 dk kalmıştı...Hemen silahları artırma moduna geçiş,fakat bunların hiçbirine değmeyiş,çünkü gelen filo "3 büyük nakliye" oluş...Akabinde seviniş,şaşırış ve bol miktarda anlamsız sırıtış... Razz

Öyle veya böyle,saldırı anında pc başında olmak ta ayrı bir tatmış...

Saldırı gelirken pc başında olmaktan ziyade, elindeki madeni ve filonu ürettiğin kaçırma taktikleriyle kaçırmanın, düşmana tek bir matel bile bırakmamanın ve yaktığı deuterium'un nasıl hesaplarında patladığının düşünmek bile büyük heyecan ve zevk veriyor insana ama her zaman online olacak kadar şanslı olamayabiliyoruz. Razz

Sevgiler...
lhectorl

MesajTarih: Pts 24.04.2006 1:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
Alıntı:
Saldırı gelirken pc başında olmaktan ziyade, elindeki madeni ve filonu ürettiğin kaçırma taktikleriyle kaçırmanın, düşmana tek bir matel bile bırakmamanın ve yaktığı deuterium'un nasıl hesaplarında patladığının düşünmek bile büyük heyecan ve zevk veriyor insana ama her zaman online olacak kadar şanslı olamayabiliyoruz. Razz

Bende en kısa zamanda bir filo edinip bu dünya zevklerinden mahrum kalmamak için kendimi teşvik ediyorum...Ama "maden" de gerekiyormuş. Cool

Aslında,Bana saldıran arkadaşı sondaladığımda,gelecek cevabı beklesem gene şaşırmazdım...galaksi bölümünden baktığımda,sıralamada 300 küsürlerde bir ittifak'a üye olduğunu gördükten sonra tutuştum...bende 5300'lerdeyim...

Belki bilirsin,Galaksi'ye bakarken benim gezegende;nakliye ve konuşlandırmak, diğerlerinde casusluk,nakliye ve saldırmak yazdığını farkettim...Puanlamayla mı ilgilidir,yoksa başka bir durum mu söz konusu merak ettim.
silent_guitar

MesajTarih: Pts 24.04.2006 1:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

300. sıralardaki ittifaktan bir şey olmaz. Yani bana olmuyor. Cool

Galaksiye bakarken isimlerin en sağında göz şekli vardır. Oraya tıklarsan sen de hızlı bir şekilde casusluk yapabilirsin. Wink Saldırmak içinse galaksi bölümünde öyle bir seçenek yok sanırsam. Çünkü saldırı yaparken filonu sayı ve gemi türevleri olarak bölmen gerekiyor. Ama commander üyesiysen o zaman farkeder tabii. Smile

Kaçıncı evrende oynuyorsun?

Sevgiler...
lhectorl

MesajTarih: Pts 24.04.2006 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
Alıntı:
300. sıralardaki ittifaktan bir şey olmaz. Yani bana olmuyor. Cool

Galaksiye bakarken isimlerin en sağında göz şekli vardır. Oraya tıklarsan sen de hızlı bir şekilde casusluk yapabilirsin. Wink Saldırmak içinse galaksi bölümünde öyle bir seçenek yok sanırsam. Çünkü saldırı yaparken filonu sayı ve gemi türevleri olarak bölmen gerekiyor. Ama commander üyesiysen o zaman farkeder tabii. Smile

Kaçıncı evrende oynuyorsun?

Sevgiler...

Anlaşılamamışım... Cool ...Galaksiyi gözünün önüne getir...Şimdi fare'yi soldaki küçük gezegen simgelerinin üzerine getir...İşte orası.Bende yazan;Nakliye ve konuşlandırmak....Diğer gezegenlerde; casusluk,nakliye ve saldırmak...Bu sefer oldu galiba Rolling Eyes

Evren 18...
silent_guitar

MesajTarih: Pts 24.04.2006 3:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anladım ve uyguladım. Laughing Ben de aynen "casusluk, nakliye ve saldırmak" seçenekleri çıkıyor. Belki yaptığın araştırmalar yetersiz olduğundan henüz bu şekilde göremiyorsundur. Mesela casusluk tekniğin düşük olduğundan ya da saldırı amaçlı filon olmadığından. Wink

Sevgiler...
lhectorl

MesajTarih: Pts 24.04.2006 5:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
Alıntı:
Anladım ve uyguladım. Laughing Ben de aynen "casusluk, nakliye ve saldırmak" seçenekleri çıkıyor. Belki yaptığın araştırmalar yetersiz olduğundan henüz bu şekilde göremiyorsundur. Mesela casusluk tekniğin düşük olduğundan ya da saldırı amaçlı filon olmadığından. Wink

İki adet "hafif avcım" var,oda filo'dan sayılmaz heralde...eheh...neyse sğl. Cool
Aziz_Korsan

MesajTarih: Sal 25.04.2006 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

300. sıradaki ittifakın üyelerinin toplam puanı onurun puanının yarısına belki ulaşır Very Happy

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Sal 25.04.2006 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aziz_Korsan demiş ki:
300. sıradaki ittifakın üyelerinin toplam puanı onurun puanının yarısına belki ulaşır Very Happy

Söyleyene bakın hele! Very Happy Senin de benden aşağı kalır yanın yok sevgili Aykut. Maşallah son bir haftadır benden öndesin. Wink

Sevgiler...
anarchist

MesajTarih: Sal 25.04.2006 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben ne yapayım peki. Hepinizin önündeyken yedim bi saldırı, ay çıktı diye sevindim. Sonrasında gelişmeme fırsat bulamadan bindiler sürekli tepeme Sad Bu arada spell Rugnus'a saldırmasın artık Very Happy Ortak çalışmaya başladık adamla Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ulyanov

MesajTarih: Sal 02.05.2006 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3 ay ve iki sicrama cok keyifli oluyor zıplayıp durmak Very Happy

:3. sıçrama da yolda..
silent_guitar

MesajTarih: Sal 02.05.2006 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üç ayda mı yaptın bütün varlığını, yoksa ikin sıçrama geçidinin yapım süresi mi üç ay? Cahilliğime ver, ayım yok henüz. Sad

Sevgiler...
anarchist

MesajTarih: Çrş 03.05.2006 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok hayatım. 3 tane ayı ve 2 tane sıçrama geçidi var Wink ( Sanal yazının vurgusuzluğu Very Happy )
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ulyanov

MesajTarih: Çrş 03.05.2006 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

virgül koymayı unutursam böyle anlatım bozuklukları oluyor. Smile

robot6 ile sıcrama kademe1 14 gün sürüyor, yok ben robota kademe basmadan sıçrama basicam dersen yaklaşık üç buçuk ay beklemek gerek. bence kesinlikle filo yapmadan bi ay sahibi olmak lazım, oyundaki en önemli faktör ay.
silent_guitar

MesajTarih: Çrş 03.05.2006 1:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok haklısın. Ay olmadan hiçbir şey doğru düzgün olmuyor maalesef. Ne şanslısın ki, 3 adet ayın var! Değerini bil ve kullan! Biz de belki bir gün ay sahibi oluruz diye hayaller kuralım. Very Happy

Sevgiler...
eXpert

MesajTarih: Çrş 03.05.2006 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
Çok haklısın. Ay olmadan hiçbir şey doğru düzgün olmuyor maalesef. Ne şanslısın ki, 3 adet ayın var! Değerini bil ve kullan! Biz de belki bir gün ay sahibi oluruz diye hayaller kuralım. Very Happy

Sevgiler...

Eğer çok istiyorsan ilk 3 sıradaki ittifakta bulunan elemanlara sonda at, çok uzun sürmez; ay ile tanışırsın. Very Happy

Saygılar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
silent_guitar

MesajTarih: Çrş 03.05.2006 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onlara sonda atmaya gerek yok. Kendi ittifakından biriyle anlaşıp, evren operatörüne de "Ay denemesi yapacağız." diye bilgilendirirsen sorun olmaz. Sonra karşılıklı 1000 hafif avcıyla 900 sondayı (toplanmda 2000 hafif avcı ve 1800 sonda, çıkmazsa şaşarım) çarpıştırdığın vakit al sana ay. Wink Birinci, ikinci seferde olmazsa, üçüncüde kesin.

Sevgiler...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Teknoloji dünyası Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34  Sonraki
32. sayfa (Toplam 34 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız