Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 09.03.2006 0:52 Mesaj konusu:
DARK-LORD demiş ki:
aYNaLI-SuCuK demiş ki:
tamam ben sakızımı yuttum zaten.
Bu adam yayın yaptığı sürece dinlemem abi
bu adam dinlemediği sürece yayın yaparım abi _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks.
vvallaha ben ii bi yazdım etraflıca düşüncelerimide;özet şu bence:
m.player ın son sürümü ne dinliyorum özelliği sorun çıkarıyo,arkadaşın tavsiyesiyle plugin le hallettim.Bilmem anlatabildimmi?=m.playerla uğraşan gariban halk radyoya ne kadar rağbet edebilir?)
Ama wamt a radyo bölümüne üye olursanız dinleriz bak,bide programlar için bi dj en az 20-30 kelime tanıtım yapmalı,hepsini daha önce yazdım zaten.Ama iş olsun die tartıştığımızı görüyorum ben _________________ Her zaman en büyük hedeflerine bak diğerleri nasıl olsatamamlanır.(Fav.Gruplar:Metallica,Santana,Malmsteen,Muse,R.H.C.P,QOTSA.)
Stuff: washburn wi114,marshall MG10,RP 50, )ileride ibanez ,boss,50 watt vs..
Belirli yayın saatleri yok, herkes kafasına estiği zaman yayın yapıyor, dinleyici olunca yayın olmuyor yayın olunca dinleyici.İmam cemaat ilişkisi var yani.Herkes kafasına göre. _________________ Karapaks
Belirli yayın saatleri yok, herkes kafasına estiği zaman yayın yapıyor, dinleyici olunca yayın olmuyor yayın olunca dinleyici.İmam cemaat ilişkisi var yani.Herkes kafasına göre.
Tarih: Pzr 12.03.2006 23:48 Mesaj konusu:
Roth-Azad demiş ki:
Gutemensch demiş ki:
Belirli yayın saatleri yok, herkes kafasına estiği zaman yayın yapıyor, dinleyici olunca yayın olmuyor yayın olunca dinleyici.İmam cemaat ilişkisi var yani.Herkes kafasına göre.
Buna katılıyorum, kendi aramızda yayın saatlerini yeniden düzenleyip daha düzenli birşekilde başlıyıcaz.
Yeni yayın dönemi için ben de yayın yapmak istesem, ayıp olur mu?
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin..
Ben sadece resmi tatil günlerinde yapmak isterim. Yani tarihi olan birşeyler. 29 Ekim, 10 Kasım, 12 Mart, 18 Mart, 4 Nisan, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos gibi...
Tarih: Pts 13.03.2006 0:53 Mesaj konusu:
silent_guitar demiş ki:
Roth-Azad demiş ki:
Gutemensch demiş ki:
Buna katılıyorum, kendi aramızda yayın saatlerini yeniden düzenleyip daha düzenli birşekilde başlıyıcaz.
Yeni yayın dönemi için ben de yayın yapmak istesem, ayıp olur mu?
Tarih: Pts 13.03.2006 12:20 Mesaj konusu:
Arkadaşlar,TurkRock Radyo'da çalmak isteyenlerin,çalmak istedikleri saat aralığını,hazırlayacakları programın tarzını veya çalacakları müziğin türünü,arşiv içeriklerinden bahsederek ayrıntılı bir şekilde,en kısa zamanda ö.m. ile bana ulaştırmaları yeterlidir.Saygılar. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
Arkadaşlar,TurkRock Radyo'da çalmak isteyenlerin,çalmak istedikleri saat aralığını,hazırlayacakları programın tarzını veya çalacakları müziğin türünü,arşiv içeriklerinden bahsederek ayrıntılı bir şekilde,en kısa zamanda ö.m. ile bana ulaştırmaları yeterlidir.Saygılar.
iide ben sana özel çektim cvp falan alaamdım bu nasıl bi şey? _________________ Her zaman en büyük hedeflerine bak diğerleri nasıl olsatamamlanır.(Fav.Gruplar:Metallica,Santana,Malmsteen,Muse,R.H.C.P,QOTSA.)
Tarih: Sal 14.03.2006 20:47 Mesaj konusu:
Sayın xlcool
Gelecekle ilgili planlarınızın parçası olmaktan gururluyuz.
Şirketimize yaptığınız başvuru incelenmiş, yapılan değerlendirmeler neticesinde ne yazık ki şu anda sizinle çalışma imkanı bulunamamıştır. İleride doğabilecek uygun pozisyonlarda değerlendirilmek amacıyla başvurunuz bilgi bankamıza kaydedilmiştir.
Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, çalışma yaşamınızda başarılar dileriz.
Tarih: Prş 16.03.2006 18:10 Mesaj konusu:
xlcool demiş ki:
noSurprises demiş ki:
Arkadaşlar,TurkRock Radyo'da çalmak isteyenlerin,çalmak istedikleri saat aralığını,hazırlayacakları programın tarzını veya çalacakları müziğin türünü,arşiv içeriklerinden bahsederek ayrıntılı bir şekilde,en kısa zamanda ö.m. ile bana ulaştırmaları yeterlidir.Saygılar.
iide ben sana özel çektim cvp falan alaamdım bu nasıl bi şey?
çok sayıda başvuru mevcut..Ne tarz program yapmak istediğinden,arşiv içeriklerinden bahsetmiş olmayı unutmuş olmayasın sakın ben program yapmak isityorum deyip de,diğerlerinden bahsedilmediğinde,tekrar yazmalarını istiyorum arşivlerini..Neleri çalacaklarını..
Bunları gözününde bulunduralım..Bir de sabah kuşağı boş,düşnünen varsa en kısa zamanda bana öm atsınlar.. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
iide ben sana özel çektim cvp falan alaamdım bu nasıl bi şey?
çok sayıda başvuru mevcut..Ne tarz program yapmak istediğinden,arşiv içeriklerinden bahsetmiş olmayı unutmuş olmayasın sakın ben program yapmak isityorum deyip de,diğerlerinden bahsedilmediğinde,tekrar yazmalarını istiyorum arşivlerini..Neleri çalacaklarını..
Bunları gözününde bulunduralım..Bir de sabah kuşağı boş,düşnünen varsa en kısa zamanda bana öm atsınlar..
Güzel kardeşim ben hepsini en ince ayrıntısına kadar yazdım ama sen okumamışsın bile!!!Ben 3 yıldır buradayım 6 yıldır aktif olaarak dinliyorum rock müziğini,3-4 gb lık arşiv sadece pc.de şu an.
artı mesajlarımın düşük olduğuna bakma ben askerdeydim toplamda 6 ay dışarı çıkamadım haberin varmı? _________________ Her zaman en büyük hedeflerine bak diğerleri nasıl olsatamamlanır.(Fav.Gruplar:Metallica,Santana,Malmsteen,Muse,R.H.C.P,QOTSA.)
Tarih: Cum 17.03.2006 13:02 Mesaj konusu:
xlcool demiş ki:
Güzel kardeşim ben hepsini en ince ayrıntısına kadar yazdım ama sen okumamışsın bile!!!Ben 3 yıldır buradayım 6 yıldır aktif olaarak dinliyorum rock müziğini,3-4 gb lık arşiv sadece pc.de şu an.
artı mesajlarımın düşük olduğuna bakma ben askerdeydim toplamda 6 ay dışarı çıkamadım haberin varmı?
askerlik kısmı beni ilgilendirmiyor..öm'ını de okudum,akşam saat 7'den sonra dediğin için cevap vermemiş olabilirim..daha erken bir saatte yapabileceksen,çünkü gündüz kuşağı boş şu anda,ayarlamaya çalışacağım..arşivi ayrıntılı olarak yazarsan çok memnun olacağım öm'de.. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
Tarih: Cmt 18.03.2006 3:16 Mesaj konusu:
Bir çok yerde bu radyonun reklamı yapıldı ve yapılıyor. Anasayfa da bile şu an yayının olup olmadığına ve ne çalındığına dair de bir bölüm var. Yani olayın reklamla alakası yok.
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin..
artı mesajlarımın düşük olduğuna bakma ben askerdeydim toplamda 6 ay dışarı çıkamadım haberin varmı?
askerlik kısmı beni ilgilendirmiyor..öm'ını de okudum,akşam saat 7'den sonra dediğin için cevap vermemiş olabilirim..daha erken bir saatte yapabileceksen,çünkü gündüz kuşağı boş şu anda,ayarlamaya çalışacağım..arşivi ayrıntılı olarak yazarsan çok memnun olacağım öm'de..
1 kere askerlik beni ilgilendirmiolar lafı yanlış;ovatan evlatları her gün en 20-30 ölüyo ama hiç biriin gazetelerde göremezsin,isimsiz kahramanlar onlar,senin ve hepimizin rahatça istediğimiz şeyleri yapmamamız için diyet ödüyolar,bazıları canlarını veriyo!!!!
Arşivi öm ne gönderiyorum.ok.bi ikide generated winamp plist gönderiyim sana.bana salı per sabah 6-8 i ver.Hani ben akşamları çalamcak kadar salakasın demek istiyosun ya.Hepinizi cewbimden çıkarırım.nasıl orada hava alabiliyomusunuz? _________________ Her zaman en büyük hedeflerine bak diğerleri nasıl olsatamamlanır.(Fav.Gruplar:Metallica,Santana,Malmsteen,Muse,R.H.C.P,QOTSA.)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız