| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
thunderhead

|
Tarih: Cum 14.10.2005 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Robert rodriguez yonettigi Dusk till Dawn adli filmin muziklerini (gerci 1 sarki ama..) amcalarimiz yapmistir bu arada. Yada robert rodriguez onlarin sarkisini kullanmis olabilir. Dvdnin extra bolumlerinde vardi klipleri. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
knopfler

|
Tarih: Cum 25.11.2005 16:34 Mesaj konusu: |
|
|
| knopfler demiş ki: | | hmm.. hep yaptığım gibi önce birkaç mp3 dinlediktne sonra albüm almaya gideceğim..süleyman abide vardır herhalde.. öneriler öneriler..hangi albüm ? |
buna sanki hiç cevap yazmamışsınız gibi gittim El Loco'yu aldım.  |
|
| Başa dön |
|
 |
thechronosphere

|
Tarih: Cum 25.11.2005 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
bu adamların Misfits'le bir yakınlığı var mıdır? Ya da ortak elemanları? Bilen varsa yazarsa memnun olurum.
Bu arada she's got legs çok eğlenceli bir parça. Adamlar yapmışlar dedirtti bana . |
|
| Başa dön |
|
 |
saxon

Kayıt: Nov 21, 2005 Mesajlar: 341 Nerden: hem kusursuz cinayetler çağından hem de rüzgarlı deniz kıyısından...
|
Tarih: Cum 25.11.2005 18:14 Mesaj konusu: |
|
|
aşmış sakallı amcalar blues şöleni ve blue jean blues
kot pantolonu üstüne şarkı yapmak
i done ran into my baby
and fin'lly found my old blue jean.
i done ran into my baby
and fin'lly found my old blue jean.
well, i could tell that they was mine
from the oil and the gasoline.
if i ever get back my blue jean,
lord, how happy could one man be.
if i ever get back my blue jean,
lord, how happy could one man be.
'cause if i get back those blue jean
you know, my baby be bringin' 'em home to me.
çoğunluk tarafından bilindiğini düşündüğüm bir la grange var ki kusursuz,dört dörtlük!!!müthiş melodi zenginliğiyle dikkat çeken ''waitin for the bus''led zeppelin ve dyer mykerı fazlaca anımsattı birden...bir etkileşim var ama kim kimden fazlaca bilemiyorum
en favori şarkım,blue jean blues...aşmış şarkı...
gimme all your lovin
ı thank you
just god paid
francene  |
|
| Başa dön |
|
 |
saxon

Kayıt: Nov 21, 2005 Mesajlar: 341 Nerden: hem kusursuz cinayetler çağından hem de rüzgarlı deniz kıyısından...
|
Tarih: Cmt 18.02.2006 10:51 Mesaj konusu: |
|
|
i got to have a shot of what you got is oh so sweet.
you got to make it hot, like a boomerang i need a repeat,
gimme all your lovin', all your hugs and kisses too,
gimme all your lovin', don't let up until we're through,
you got to whip it up and hit me like a ton of lead,
if i blow my top will you let it go to your head?
gimme all your lovin', all your hugs and kisses too,
gimme all your lovin', don't let up until we're through.
you got to move it up and use it like a scrweball would.
you got to pack it up, work it like a new boy should.
gimme all your lovin', all your hugs and kisses too.
gimme all your lovin', don't let up until we're through........ |
|
| Başa dön |
|
 |
01

|
Tarih: Prş 30.11.2006 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
Bu başlığın bu kadar aşağılarda olması üzücü,aramda bile bulunmuyor
Şüphesiz en sevdiğim bir kaç gruptan biri.Müzik dünyamın oluşmasında önemli yerleri olan gruplardan.Billy Gibbons ada ayrı bir hayranım
En sevdiğim şarkıları şüphesiz en bilinenlerden Gimme' all your lovin' .Müthiş bir şarkı. _________________ http://www.myspace.com/cetinkaramuftuoglu |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 01.12.2006 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
| 01 demiş ki: | Şüphesiz en sevdiğim bir kaç gruptan biri.Müzik dünyamın oluşmasında önemli yerleri olan gruplardan.Billy Gibbons ada ayrı bir hayranım |
aynen benimde. crossroads dvd'sinde iyice uçuşa geçiyorlar. o nasıl "tush" yorumu öyle. süperdi. beer drinkers and hell raisers bestecilerini kim sevmez. adamlarım benim.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
01

|
Tarih: Cum 01.12.2006 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
Adamlar resmen çılgın,dinleyiciyede o enerjiyi verebiliyorlar bence bu çok önemli.
Texas lıların hepsi böyle sanırım (Bkz:Pantera)  _________________ http://www.myspace.com/cetinkaramuftuoglu |
|
| Başa dön |
|
 |
aq666

|
Tarih: Cmt 02.12.2006 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
Sharp Dressed Man'in soloları, Pincushion'un atakları, İlahi birliktelik mükemmel adamların yaptığı mükemmel müzik ZZ Top sound'u bambaşka olan ve La Grange, Tush, Gimme All Your Lovin', Legs gibi şaheserlerin sahibi olan gruptur  |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 04.12.2006 12:20 Mesaj konusu: |
|
|
bu herifleri galiba 87'de afterburner'la tanıdım. çok hayranları değilim. ama 80'lerdeki albümlerini seviyorum. daha çok ilk dönem albümleri, rio grande mud falan tercih edilir. ben eliminator'u falan seviyorum.
sonra 96'da falan rhytmeen diye bir albüm yapmışları eski tarzlarına dönüp. bence fena değildi. ama arkasında gelen XXX'i sevmedim. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
tunnelbass

Kayıt: Dec 30, 2006 Mesajlar: 30 Nerden: where the streets have no name
|
Tarih: Çrş 17.01.2007 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adamların en büyük özelligi inanılmaz derecede arabada yada uzun yolda dinlenebilmeleridir.Zaten bu konuda ödülleri falanda var,yol sarkıları konusunda..
o ritimleri yokmu,beni bitiriyo _________________ too drunk to fuck |
|
| Başa dön |
|
 |
defansif_ortasaha Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 21.01.2007 0:40 Mesaj konusu: |
|
|
Zamanında Aptüllica nın dilinde tüy kalmamıştı bu adamları dinnnnleeyiiinnnnnn demekten millete !!!
Gibson gitar marshall anfi olayını ortaya koyan adam.Gazlarken de adrenalin yapmak için birebirdir.
Son olarak bu adamların bukadar asağıda kalmasına dayanamadım forumda
Saygılar, defansif |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 24.01.2007 4:35 Mesaj konusu: |
|
|
kusursuz fırtına filminin ilk balık tutma sahnesinde ağları denize atarken zz top'dan "tush" eşliğinde atarlar ve oradaki balıkçıla şarkıya eşlik eder. ne macerdır yahu!
yol şarkıları konusunda blues traveler'ın üstüne tanımam. zz top'da bu konuda iyidir ama lynyrd skynyrd'la beraber aynı derecede görürüm.
amerikan kamyon şöförlerinin en çok sevdiği-country müzik sanatçıları dışında- grup blues traveler'dır. bunlar aralarında blues traveler'cı, zz top'çı ve lynyrd skynyrd'çı kamyon şöförleri olarak üçe ayrılır. en ustaları ve geçilmez olanları daha doğrusu sıkı olanları blues traveler'cı kamyon şöförleridir. zz top'çılar bir zamanlar yolların kralıydı ama kaptırdılar o işi...  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 28.01.2007 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
| long_john_silver demiş ki: | | sonra 96'da falan rhytmeen diye bir albüm yapmışları eski tarzlarına dönüp. bence fena değildi. ama arkasında gelen XXX'i sevmedim. |
XXX neden sevilmiyor acaba? davulun drum machine olmasından dolayı mı yoksa bestelerden kaynaklanan sorunlar yüzünden mi acaba? _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cum 07.09.2007 12:47 Mesaj konusu: |
|
|
Biraz mutaassıp ve Bush taraftarı arkadaşlar (Texaslı olunca haliyle öyle oluyo) olsalar da bu efsane oldukları gerçeğini değiştirmiyo. Zaten biz de asıl müziklerine bakalım, di mi?
Gibbons'un çok sayıda motosikleti var. Hobinin de biraz ötesinde yani.
Bir de şans getirmesi için gidip sahnenin ortasına koydukları kaktüsümsü bitkiyi sıvazlamak gibi ilginç huyları var.
Hastalarıyım her daim. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 875 Nerden: Karaborsa\\\'dan
|
Tarih: Cum 07.09.2007 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
Tarzlarına bayılıyorum, bir dönemin aşmış müzisyenleri. Elimde ayda bir izlediğim konserleri var onları izlemek eskilere bir yolculuk. Sakkallı amcalar  _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
MTV'de A'dan Z'ye rock weekend yapıldığı zaman haliyle en son çalınan grup oluyorlardı. Çaldıkları şarkı da şuydu:
http://www.youtube.com/watch?v=KLUl8xkKSTk _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
karagozgokce

|
|
| Başa dön |
|
 |
|