| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ogunkolik

|
Tarih: Pts 14.04.2008 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
dün akşamki bostancı gösteri merkezi konserinde çok çok iyilerdi. giriş sırasında beklerken hayatımda gördüğüm en özenti dinleyici topluluğu diye düşündüm, ciddi anlamda özentiliğin sınırlarını zorlamış insanlarla doluydu, ama konser muhteşemdi,beklediğimin çok çok üstünde kalabalıktı, o Kadar kalabalığı görünce Kaan'ın da sahneden inesi gelmedi.coştu coşturdu  _________________ :::::::::::::>GEREKSE MAĞLUP OL,YÜREKSİZ KALMADAN YÜRÜ<:::::::::::::::
www.ogunsanlisoy.info |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hatige

Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 26 Nerden: Ne Yerdeyim Ne gökte Aralarda Kaldım Hep :))
|
Tarih: Pts 14.04.2008 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
| ogunkolik demiş ki: | dün akşamki bostancı gösteri merkezi konserinde çok çok iyilerdi. giriş sırasında beklerken hayatımda gördüğüm en özenti dinleyici topluluğu diye düşündüm, ciddi anlamda özentiliğin sınırlarını zorlamış insanlarla doluydu, ama konser muhteşemdi,beklediğimin çok çok üstünde kalabalıktı, o Kadar kalabalığı görünce Kaan'ın da sahneden inesi gelmedi.coştu coşturdu  |
güzel eğlendikk beeeee....  _________________ Vakit varken sormaya sevgi nerde sorsana
Cennet yok aslında kula kul olanlara..
www.ogunsanlisoy.info |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_and_shadow

|
Tarih: Prş 17.04.2008 23:35 Mesaj konusu: |
|
|
ah ah parasızlıktan kaçırdım ve içime oturdu resmen bu konser bi turneye gidiyorlar kim bilir ne zaman olur bi daha konser _________________ i love rocking my soul
i hate fucking my life |
|
| Başa dön |
|
 |
DaRkNeSsCeM

|
|
| Başa dön |
|
 |
uurock

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 4:02 Mesaj konusu: |
|
|
coverlarını çok severim
"herşeyi yak" adlı sezen aksu parçasının coverı harika  |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cmt 26.04.2008 10:35 Mesaj konusu: |
|
|
Duman'ın da baya bir fan sitesi var.Eee fanı bu kadar fazla olunca doğal olarak tabi. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
manyakk

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
Yine Bir Fan Sitesi  _________________ www.yakupfan.com Yakup Resmi Fan Sitesi<br />www.dorianfanclub.com Dorian Resmi Fan Sitesi <br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Pts 28.04.2008 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
| uurock demiş ki: | coverlarını çok severim
"herşeyi yak" adlı sezen aksu parçasının coverı harika  |
Duman gercekten cover olayını çok iyi beceriyo bence. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksyek

|
Tarih: Cum 02.05.2008 19:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Albüm albüm albüüüüüm..... |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cum 02.05.2008 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
sonunda canlı izlicez şenliklerde
şükür kavuşturana _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Sal 13.05.2008 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
| grunge tınısı ile henüz ne olduguna karar veremedigim bir türü birleştiriyorlar, 90lı yılların basında kaan'ın seattle'a gitmesi sayesinde kazandıgı bir birikim var, yüzeysel olarak bakarsak durusunda grunge hissi var az çok, ama gerçekten de türkiyenin grunge grubu değiller abartmamak lazım |
|
| Başa dön |
|
 |
gayfb

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 9:54 Mesaj konusu: |
|
|
| DaRkNeSsCeM demiş ki: | | Duman hayranları için oluşturulmuş internet sitesi http://www.grupduman.com/ açıldı. Duman fanlarını bekleriz. |
kargo dan dayak sira duman sitesi mi oldu
vay haline
sana tavsiye gece grubunun albumu çikti ve çok saglam onlarin sitesini yap mesela, herkese faydali olursun _________________ Ayir bizi bogaziçi
Anlat bizi Ayirmadan
www.kargoonline.com
www.buzfan.net |
|
| Başa dön |
|
 |
classic

|
Tarih: Prş 15.05.2008 12:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Duman dün akşam manisadaydı. güzel bi davul solo dinletti kendileri bize teşekkür ederiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 11:56 Mesaj konusu: |
|
|
| fellantis demiş ki: | | grunge tınısı ile henüz ne olduguna karar veremedigim bir türü birleştiriyorlar, 90lı yılların basında kaan'ın seattle'a gitmesi sayesinde kazandıgı bir birikim var, yüzeysel olarak bakarsak durusunda grunge hissi var az çok, ama gerçekten de türkiyenin grunge grubu değiller abartmamak lazım |
Tam manasıyla grunge değil.Kaan'ın ne kadar Cobain hayranı olduğunu biliyoruz.Seattle'a da onu izlemek için gitmişti.Cobain da grunge akımının başlangıcıydı birçoğuna göre Nirvana ile.Kaan da Duman'a illaki Cobain'dan Nirvana'nın o grunge havasından birşeyler veriyor.Bilinçli veya bilinçsiz. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
| ya grunge zaten müzik türü sayılmaz bir tını sonucta hepsi farklı türlerle birleştirip birşeyler sunmuşlar, nirvana punk ile grunge tınısını birleştirdi, kaan daha farklı bişeyle birleştiriyor ama o tınıyı veriyorsa grunge denilebilir çünkü aslında nirvana da punk grubu |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
| fellantis demiş ki: | | o tınıyı veriyorsa grunge denilebilir çünkü aslında nirvana da punk grubu |
Ama nirvana grunge grubu değil.Gruplara yalnızca baş türlerde anlam kazandırabiliriz genel bakışta.Alıntıya aldığım cümlelerin,birbiriyle çeliştiği için yazdım.
Kısacası Duman da grunge öğeleri bulunduğunu belirterek konuyu kapatabiliriz. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
kafabirmilyon Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 26.05.2008 23:45 Mesaj konusu: |
|
|
| özgürlüğün ülkesi diye parça yapıp solcu imajı verip rockn coke katılmaları yüzünden hayal kırıklığına uğradım insan davasında samimi olur biraz bide bu grubun neresi grunge onu anlamadım |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Sal 27.05.2008 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
Grup tam olarak grung denemez.Zaten buda bi müzik türü değildir.Nirvana grubundan ortaya çıkmış hatta cobain'ın ortaya çıkardığıda denilebilir bu akım hakkında.Kaan'ında cobain hayranı olduğu biliniyo zaten.Grubuna yansıtmaya çalışıyo ama tam olarak grungda yapmıyo.Akımlardan etkilenip onları birleştiriyo bence.Ne kadar başarılı olur veya bu akım ne kadar tutar bilinmez. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
| kafabirmilyon demiş ki: | | özgürlüğün ülkesi diye parça yapıp solcu imajı verip rockn coke katılmaları yüzünden hayal kırıklığına uğradım insan davasında samimi olur biraz bide bu grubun neresi grunge onu anlamadım |
Grunge diyen kim,grunge öğeleri barındıryor diyorum sana... _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

|
Tarih: Çrş 28.05.2008 15:58 Mesaj konusu: |
|
|
| rocknsebo demiş ki: | | Grup tam olarak grung denemez.Zaten buda bi müzik türü değildir.Nirvana grubundan ortaya çıkmış hatta cobain'ın ortaya çıkardığıda denilebilir bu akım hakkında.Kaan'ında cobain hayranı olduğu biliniyo zaten.Grubuna yansıtmaya çalışıyo ama tam olarak grungda yapmıyo.Akımlardan etkilenip onları birleştiriyo bence.Ne kadar başarılı olur veya bu akım ne kadar tutar bilinmez. |
Duman Fan Club'larına bak anlarsın  _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
|
| Başa dön |
|
 |
|