| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gercekler_sonadim

|
Tarih: Pzr 22.06.2008 16:53 Mesaj konusu: |
|
|
duman hayranıyım tüm parçalarını severek dinliyorum ama konserlerine hiç gidemedim birgün mutlak gidecem istanbul da yakın bi tarhinde konser verecekler mi bilen varsa haber verirse iyi olur bide şunu söylim sahilde her grupdan çalıp söylüyoruz ama duman ın çok farklı oluyor bu yüzden her gittigimizde duman en az 15 şarkısını çalarım. _________________ her hayalin gerçek bir yanı vardır ve attıgım her adım beni cennetten uzaklaştırır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
satanistyiyenmanyakkedi

|
Tarih: Sal 24.06.2008 22:54 Mesaj konusu: |
|
|
kaan ın arabex vari vokal tarzı bence grunge akımının o naif vedepresif havasını yansıtıyor müslüm gürses te arabex camiasının bir nevi kurt cobainidir.kaan müslüm hayranı ve kurt hayranı ve seattle da bulunmuş.
dikkatinizi çektiyse parçalar bir bir yerlerine oturuyor.yani duman grunge grupudur size matematiğle açıkladım. |
|
| Başa dön |
|
 |
CrestFalleN_

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
| satanistyiyenmanyakkedi demiş ki: | kaan ın arabex vari vokal tarzı bence grunge akımının o naif vedepresif havasını yansıtıyor müslüm gürses te arabex camiasının bir nevi kurt cobainidir.kaan müslüm hayranı ve kurt hayranı ve seattle da bulunmuş.
dikkatinizi çektiyse parçalar bir bir yerlerine oturuyor.yani duman grunge grupudur size matematiğle açıkladım. |
Süper bir matematik olmuş. Tam Aristo işi. Hatta Aristo bile bu düz mantığa şapka çıkarırdı bence:) _________________ Dört yanım akıllı bir "ben" deli.. |
|
| Başa dön |
|
 |
satanistyiyenmanyakkedi

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
| CrestFalleN_ demiş ki: | | satanistyiyenmanyakkedi demiş ki: | kaan ın arabex vari vokal tarzı bence grunge akımının o naif vedepresif havasını yansıtıyor müslüm gürses te arabex camiasının bir nevi kurt cobainidir.kaan müslüm hayranı ve kurt hayranı ve seattle da bulunmuş.
Süper bir matematik olmuş. Tam Aristo işi. Hatta Aristo bile bu düz mantığa şapka çıkarırdı bence:) |
yanlışsam yanlışım de bizde yamuk olmaz. |
|
| Başa dön |
|
 |
CrestFalleN_

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 19:20 Mesaj konusu: |
|
|
| satanistyiyenmanyakkedi demiş ki: | | CrestFalleN_ demiş ki: | | satanistyiyenmanyakkedi demiş ki: | kaan ın arabex vari vokal tarzı bence grunge akımının o naif vedepresif havasını yansıtıyor müslüm gürses te arabex camiasının bir nevi kurt cobainidir.kaan müslüm hayranı ve kurt hayranı ve seattle da bulunmuş.
Süper bir matematik olmuş. Tam Aristo işi. Hatta Aristo bile bu düz mantığa şapka çıkarırdı bence:) |
yanlışsam yanlışım de bizde yamuk olmaz. |
Dostum ben annemi severim, annem de cengiz kurtoğlunu sever. Demek ki ben de cengiz kurtoğlunu seviyorum.. _________________ Dört yanım akıllı bir "ben" deli.. |
|
| Başa dön |
|
 |
nolr-grme-artk-gecelrime

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
Çok uzun bi süre nerdeyse delice denebilecek kadar hayrandım Duman'a. Eski şarkılarını o kadar çok dinledim ki sanırım artık eskisi kadar büyük hayranı değilim =S Tabi eğer yeni bir albüm yaparlarsa işler değişir benim için =)Ayrıca Kaan'ın sesi gibi bir ses de kimsede yoktur büyük bir ihtimalle... _________________ Ne olur girme artık gecelerime...=S |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Cum 04.07.2008 4:54 Mesaj konusu: |
|
|
death cab for cutie seattleda cok seviliyor simdilerde ama bak bir dinle grungea benziyr mu seattle'lı müzisyenler artık bıkmış grunge ile anılmaktan, birkaç seattle'lı müzisyenin bunu söylediğini gördüm
kaan da sadece o donem dünyanın her yerinden seattle'a gitmiş yüzlerce müzisyenden biri, ama nedense bizim ülkede böyle amerikada calanlara fln bir hayranlık var tabii öte yandan dumanı cok severim hatta bence tr'de3-5 uluslararası formda müzik yapan gruptan biridir. ama yine de örnek alınacak çok daha önemli isimler var |
|
| Başa dön |
|
 |
buried_alive

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Ayrıca bknz; http://www.turkrock.com/ftopic28283.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

Kayıt: Jul 07, 2005 Mesajlar: 859 Nerden: Şimdi Zonguldak.
|
Tarih: Cmt 05.07.2008 21:42 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 21:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Bestial demiş ki: |  |
Gördügüm kadarıyla duman sahne almayacak çünkü listede adı yok... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
Duman forumuna çok yazıldığı için, arkadaşların haberi olsun istedim. _________________ http://Myrockpage.com '' Senin Yerin '' seni bekliyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
gercekler_sonadim

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 20:26 Mesaj konusu: |
|
|
türkiyede en begendigim gruplardan biri olmasının tek sebebi herifin kendine has yorumu ve tarzı olmasıdır kimseye özenip bezendigide yok artı duman grubunun şu özelligide çok dikkatimi çekti sonuçda herifler rock, metal veya bilmiyorum siz ne tarz diyorsanız işde ,tarzlarına göre kılık kıyafetleri saçları çok normal işte adamlar özenti degil herşeyleri dogal ve normal birde saçma sapan metal rock işaretleri yapmıyorlar takdir ediyorum ve en son albümlerini bekliyorum _________________ her hayalin gerçek bir yanı vardır ve attıgım her adım beni cennetten uzaklaştırır |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Pts 07.07.2008 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
evet duman gerçekten türkiyede tam anlamıyla rock yapan 2-3 gruptan biri, masstivalde de gerçek bir rock şovu yaptılar... yalnız davulcuları ciddi anlamda hayvandı monitörün sesini çok açtılar sahnenin dibindeydim uzaklaşmak zorunda kaldım şarkıyı tam duyabilmek için  |
|
| Başa dön |
|
 |
YaslanaRock

|
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 120 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Pzr 10.08.2008 22:58 Mesaj konusu: |
|
|
| ya dumanın yeni klip fln kıpırdamalar yok yahu yeni bir şarkı yapabilirler ve daha çok festivallere gidilebilinir |
|
| Başa dön |
|
 |
Bestial

|
|
| Başa dön |
|
 |
qu4resm4

|
Tarih: Sal 16.09.2008 20:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence zor . |
|
| Başa dön |
|
 |
eup

|
Tarih: Pzr 28.09.2008 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
| İngilizce şarkılar yaparlarsa çok başarılı olurlar bence, müzikleri gerçekten kaliteli. Herşeyden önemlisi özgün. Tabi bir yere kadar özgün. Şimdi herkes Pearl Jam falan diyecek. |
|
| Başa dön |
|
 |
ellibesrockk

Kayıt: Apr 30, 2007 Mesajlar: 181 Nerden: istanbul / k.kıbrıs - lefkoşe
|
Tarih: Cmt 15.11.2008 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
bu sıralar dumandan haberler yok nerde bu duman _________________ On Dakikalık Efelik İçin On Yıl Köleliğe Değermi |
|
| Başa dön |
|
 |
manyakk

|
Tarih: Pzr 16.11.2008 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
Duman Yeni Albüm Kayıtları İçin Seattle'da _________________ www.yakupfan.com Yakup Resmi Fan Sitesi<br />www.dorianfanclub.com Dorian Resmi Fan Sitesi <br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|