| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
TANSELUS

|
Tarih: Pzr 19.12.2004 1:27 Mesaj konusu: |
|
|
toto nun iyi müzik yapıyor olması d.t yi bu forumda takdir gördüğü için kötülemeye bir neden değil bence.. _________________ Platin saçlı karıların altında Grand Cherokeee...Etiler ve boğaz hattı civarında gezer tozarlarrrrr !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MiLLeniuM

Kayıt: Sep 25, 2004 Mesajlar: 90 Nerden: In the MiDDle oF NoWhere
|
Tarih: Pzr 19.12.2004 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
Aman abi konu dağılmasın, DT'yi herkes sever bence...Neyse Toto benim de hastası olduğum bi grup,özellikle Bobby Kimble ve Joseph Williams'ın seslerine ve namelerine bayılırım,Steve Lukether'in de enteresandır ,çok değişik bi ses rengi var,gitarını da seviyorum.Toto'nun bambaşka bi dünyası var bence...Tambu'nun bi soundtrack albümü olduğunu duymuştum bu konuda bilgisi olan var mı? _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
freddie_mercury Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 21.12.2004 15:41 Mesaj konusu: |
|
|
daha once de `steve lukether` adina actigim basliktan da anlasilacagi uzere 82li bi genc olarak Toto`yu seviyorum.. `hold the line` `rosenna` `africa` `gorgy porgy` gibi klasiklerini cok cok severim.. steve`in `sometimes i feel like screaming` sarkisini israrla hepinizin dinlemesini isterim.. inanilmazz sexy!! en yakin arkadasim dinletmisti bana.. toto`yu da o dinletmisti zaten.. god bless you Deniz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
|
Tarih: Sal 18.01.2005 5:42 Mesaj konusu: |
|
|
Tum albumlerini dinlemedim ama dinlediklerim arasında 1984 tarihli "Isolation" en sevdiğim albumudur
'93 albumu "Kingdom of Desire"da biraz Blues Rock etkisi hissettim ben Sonraki albumlerinde melodik yapısını kaybetti mi grup acaba bilmiyorum _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
freddie_mercury Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 25.01.2005 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
abi yerin dibine girdim entry`mi okuyunca!!! sometimes i feel like screaming Deep Purple`in sexy sarkisi.. cok utandim yaaaa..
steve lukather`in tears of my own shame`ini dinleyin.. ehu
simdi i will remember dinliyorum.. cok guzellllll.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MiLLeniuM

Kayıt: Sep 25, 2004 Mesajlar: 90 Nerden: In the MiDDle oF NoWhere
|
Tarih: Çrş 26.01.2005 0:50 Mesaj konusu: |
|
|
''Tambu'' son derece güzel bir albüm... _________________ Yaşayamadığım şeyler için tekrar yaşamaya karar verdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
old-fashioned

|
Tarih: Cmt 23.04.2005 4:27 Mesaj konusu: |
|
|
Türkiye'de pek çok müzisyen bu gruba saplanmıştır. Özellikle 70'lerde doğmuş olanlar galiba. Ben hiç bişey bulamadım. Sentetik, duygusuz, hesap-kitap müziği. _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cmt 23.04.2005 10:18 Mesaj konusu: |
|
|
duygulu ve ve gayet güzeldirler. her albümün kendine has bir tadı vardır. kingdom of desire hard rock'tır. seventh one ise daha bi rpop'tur. bazı albümlede yoğun caz etkisi vardır. çok iyidirler. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
pam

|
Tarih: Cum 01.07.2005 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
melanie, i`ll remember, road goes on... oeh daha niceleri.. muthisler..
burak`cim cok sever.. oiyyyyyy
cheers!  |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cum 01.07.2005 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
| long_john_silver demiş ki: | | duygulu ve ve gayet güzeldirler. her albümün kendine has bir tadı vardır. kingdom of desire hard rock'tır. seventh one ise daha bi rpop'tur. bazı albümlede yoğun caz etkisi vardır. çok iyidirler. |
Hak vermemek elde değil  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 02.07.2005 10:33 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albümleri bu yıl içinde çıkıyor. bu arada grubun offical sitesi www.toto99.com da gayet saglam bir yer. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
Rage_Against_The_Machine

|
Tarih: Çrş 28.12.2005 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
bütün şarkıları i will remember ve rosanna tadında ise sınırlı adsl ime acımadan dalıcam şimdi torrent sitelerine _________________ Since MCMIII |
|
| Başa dön |
|
 |
ilteris

|
Tarih: Çrş 28.12.2005 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Straight from the Heart... Hareketli ve tam konserlik bir şarkı... ,Toto sevilmezmi yaaa... Keşke daha önce keşfedebilseydim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
pam

|
Tarih: Çrş 28.12.2005 14:54 Mesaj konusu: |
|
|
bir de while my guitar gently weeps cover`i vardir ki, tadina doyum olmazzzzzz _________________ Bazi seyler vardir ki aslinda basladiginda bitmistir.
S.C. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 29.12.2005 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
yeni albümün adı falling in between. kadro aynı. bir parcada vokalde joseph williams eslik ediyor. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
Golden

Kayıt: Dec 07, 2005 Mesajlar: 25 Nerden: Girne/KKTC - Worchester/UK
|
Tarih: Prş 29.12.2005 4:35 Mesaj konusu: |
|
|
Hold the line, Love isn't always on time...
Toto bir numaradır ya, AOR katagorisinde olan bu parçalarına bayılıyorum. _________________ This feels like paradise,
We'll be in Heaven tonight. |
|
| Başa dön |
|
 |
Gray-Fox

|
Tarih: Prş 29.12.2005 11:37 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten de harika bir grup Toto.Paris konserlerinin (sanırım yıl '91) başında çaldıkları Child's Anthem'de çok güzel olmuş bence.Hold The Line'de harika bir parça dediğin gibi San Andreas'ta radyoda çalınca çok güzel oluyor.Bir de onun klibinde birleşik bir Strat ve sanırım Jazzbass var.Hiç görmemiştim daha önce öyle birşey. _________________ What's more important is spirit.
Spirit and Body are like two sides of a single coin, they're the same thing.
I can't teach you how to think, you'll just have to figure it out yourself. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 16.01.2006 8:59 Mesaj konusu: |
|
|
falling in between önümüzdeki ay çıkıyor. steve lukather'ın verdiği röportajlara bakarsak eğer, klasik olmaya aday bir albüm bekliyor bizi. albümün güzelliği grubun farklı dönemlerinde vokal yapmış olan joseph williams ve bobby kimball'ı içeriyor olması. gerçi williams konuk ama olsun.
bu arada grubun klasik kadrosuna bir kişi daha eklendi. grubun ikinci klavyecisi olacak olan müzisyenin adı: Greg Phillinganes
bu yaz geniş bir avrupa turnesi gözüküyor. dört yıl önce iptal olan konserin bu yıl gerçekleşmesini diliyoruz. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
|
Tarih: Sal 18.04.2006 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
Falling In Between, güzel bir albüm olmuş. bu sefer daha güçlü gitar tonları kullanmışlar. Ayrıca biraz jazz rock etkileri var. AOR ile Jazz Rock sentezi diyebiliriz. Pomp rock, hatta biraz prog rock etkileri de var gibi.
Tracklist şu şekilde:
1 - Falling in Between 4:05
2 - Dying on My Feet 6:12
3 - Bottom of Your Soul 7:00
4 - King of the World 4:02
5 - Hooked 4:37
6 - Simple Life 2:23
7 - Taint Your World 4:02
8 - Let It Go 4:59
9 - Spiritual Man 5:23
10 - No End in Sight 6:09
İlk 3 parça çok güzel. diğer parçalar da keyifle dinlenebilir nitelikte.
Taint The World, blues rock.. Let It Go ise, fusion sayılabilir.
Son parça, No End in Sight da albümün en iyi çalışmalarından biri.
Uzun bir aradan sonra tekrar hard rock soundunda parçalar yapmaları sevindirici. Sanatsal açıdan da daha güzel bir albüm olmuş.
Ancak ben yine de, 1984 - Isolation'ın en güzel albümü olduğunu söylemek isterim. Hem melodileri, hem sanatsal yönüyle AOR tarzında başyapıt kabul edilebilecek albümlerden biridir. _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
eticin

|
Tarih: Çrş 19.04.2006 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
yaşım küçük ama toto yu biliyoruz tabi ki.tesadüfen aldığım albümlerini sıkılmadan 3 ay boyunca dinledim ..aralıksız olarak tabi.. severim ..çok severim..manyağıyım  |
|
| Başa dön |
|
 |
|