Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Yaşar Kurt
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Yaşar Kurt
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Gununsonsigarasi

MesajTarih: Prş 05.07.2007 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiç değişmedi aynı çizgide cambaz edasıyla yürür gider umarım hiç te değişmez
sogukuyku

MesajTarih: Cum 06.07.2007 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaşar kurt artık yavaş yavaş uzaklasıyor... püffff...
asi_rocker_people
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 11.07.2007 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DAİM AYNA
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_and_shadow

MesajTarih: Sal 17.07.2007 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

keşke yeni bi albüm filan yapsa bişeyler yapsa kayboldu resmen
ozgurv

MesajTarih: Prş 19.07.2007 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yaşar Kurt'un uzaklaştığını düşünmüyorum , herzaman toplumun içinde yaşama taraftarı oldu ve hep öyle kalma çabası verdiği kanısındayım.Piyasa sanatcısı olmak istemediği içinde her zaman temkinli adımlarla devam etti halada ediyor.

En son ozgurv tarafından Sal 31.07.2007 14:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
miss_zombie

MesajTarih: Cmt 21.07.2007 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yazdığı sözlere ve zihniyetine hayranım
koyukahve

MesajTarih: Cmt 21.07.2007 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

reflex albümü üzerinden 6 yıl geçti, arada göndermeler albümü tekrar basıldı anne adıyla ya tutarsa zihniyetiyle, bunca zamandır bunca insan albüm bekliyo, ortaya enterasan haberler atıldı, albüm kayıtlarında moğollar ın da olduğuna dair, konserlerinde yeni albümden şarkılar çalındı dinledik, albümün kapağı kondu foruma,sitesine güneş kokusu 2006(!) diye link bile konuldu,2007 yi yarıladık geçtik, araya geç kalınmış bi hrant dink projesi konuldu(gündemin nimetinden yararlanılmak istendi kanımca ama geç oldu artık)..yeni albüm ve bunca beklenti varken şimdi de abidik gubidik festivallerle yaz boyu zaman harcaması çok ilginç..yaşar kurt bu ülkedeki ender adamlardan biri..ama bıktık beklemekten..son sözüm yine ondan; şimdi yoksun, sonunda yoksun, umrumda yoksun, zaten yoksun......................................................
eagles

MesajTarih: Cum 27.07.2007 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam arkadasım kendınce haklsın ama bu yasar kurt iyi bır sey yapmadan cıkmaz karsımıza deil mı?
ozgurv

MesajTarih: Pts 30.07.2007 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haklısın ama burda bahsettiğimiz kişi Yaşar Kurt dolayısıyla adam yaptığı işte içine sinmeyen en ufak bir ayrıntı bulduğu anda bütün projeyi sil baştan yapabilcek kadar dinleyenine saygılı ve gözü kara yani albüm yapmak için yapayım , aman satılsın bende gündemde olayım vs vs kaygılar taşımıyor.

Güneş Kokusu ile ilgili asıl olay şudur, albüm yapılmıştır hazırlanmıştır piyasaya çıkmak için Yaşar Kurt onayı beklemektedir fakat Yaşar Kurt'un içine sinmeyen ayrıntılar ve yapım şirketiyle yaşanan bir takım anlaşmazlıklar sonucu şuan için rafa kalkmıştır.
Hrant Dink adına yapılan projeye gelecek olursak öncelikle sıfırdan bir albüm oluşturmak sizlerinde takdir edeceği gibi hiç kolay değil ayrıca albüm kayıtları için devamlı Erivan'a gidip gelmekte açıkcası pek kolay değil... Bunların dışında eğer hemen bu şekilde bir projeyi ve bununla ilgili albüm çıkarsalardı bu seferde Hrant Dink üzerinden reklam yapmaya çalıştığı veya gündeme gelmek için ismini kullandığı veya Hrant Dink üzerinden kendine prim sağladığı ve daha bir çok spekulasyon üretilecekti. Benim şahsi fikrim beklemek en doğru karardı.Çünkü şuan çıkacak albüm için kimse gündemden yararlandı deme hakkı bulamayacak.
Son olarak bu sene Barışarock sahnesinde bu albümle Arto Tunç Boyacıyan ile beraber YASH_AR olarak sahnede yer alacaklar ve festivalden sonra albüm piyasada olması planlanıyor.
cansin

MesajTarih: Pts 30.07.2007 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nerelerde olduğunu bilmediğim sesi soluğu çıkmayan ama şarkılarının müptelası olduğum bir şahsiyet
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YASARKURT

MesajTarih: Sal 31.07.2007 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam herkese...Kusura bakmayın, pek sık yazamıyorum...Son yazıları okudum da şimdi. Hrant' tan faydalanmaya çalışıyor yazan arkadaş biraz ayıp ediyor doğrusu. Ne fayda göreceğiz bu konularda şarkı yazmaktan. İçimizi dökmekten,derdimizi paylaşmaktan...Bu değerlendirmeler komik oluyor biraz. Benim kendimi gündeme getirmek gibi bir derdim olmadı ki hiç. Yaptıgım şeylere güvenir ve inanırım. Bir baktım geriye, 17 senedir bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bir onyedi senem daha varsa yine öyle olacak. Bu üretme meselesi yanlış anlaşılıyor bence. Bizler kümes tavukları değiliz ki her güneş doğuşuna bir şeyler yumurtlayalım. Benim uğraştığım tek festival barısarock'tır. Yaz boyunca Arto Tuncboyacıyan'la birlikte çalacağımız parçaları hazırladık. Bir de Bodrum'da Kara Ada'da bir şeyler olacaktı. Aslında bir festivalden fazlası idi düşündüğüm. Daha kalıcı sürekli bir şey. Bir toplanma ve dağılma merkezi diyelim. Ancak olmadı o proje. Koşullar oluşmadı yeterince. Baktım aile şirketine döndü iş, ayrıldım. Bir ilgim kalmadı orayla. Ancak şu doğru sanırım,yavaş yavaş uzaklaşıyorum galiba. Sürekli kandırılmaktan ve dolandırılmaktan bıktım. İyi niyetim suistimale uğruyor her seferinde git gide içime kapanıyorum. Bu doğru. Ben de şikayetçiyim bundan. Bir çözümü olmalı ama ben de bilmiyorum. Sevgili barış akarsuyu cok özleyeceğim. O güzel ve içten gülümsemesi hala gözümün önünde onu kaybettiğimize cok üzgünüm. Ailesinin,sevenlerinin,hepimizin başısağolsun.

En son YASARKURT tarafından Pzr 05.08.2007 21:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cansin

MesajTarih: Çrş 01.08.2007 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sizi aramızda görmek çok güzel.çok da güzel bir mesaj yazmışsınız.keşke koşullar böyle olmasaydı da bizden uzaklaşmasaydınız
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Traa

MesajTarih: Çrş 01.08.2007 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen hafta Şişli'de bir müzik market Yaşar Kurt'un yeni albümünü bekliyoruz demişti, bende çok sevinmiştim.Galiba yukarıdada üstadın anlattığı aksaklıklar engel oldu bu işe...

Ben yinede yeni albüm geldimi diye sormaya devam edicem.İsterse hiç gelmesin.Bi umuttur gelir belki bigün...Hocam 10 sene sonrada olsa bekliyoruz
The_Faithful_Lover

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yaşar abi şunu bilmelisin ki sen türkiyedeki ender müzisyenlerden birisin . Müzikle birlikte duruşun , hayata bakış açın yaptıkların her zaman mükemmel ötesi , videolarını sürekli izliyorum şarkılarını dinlemekten usanmıyorum her defasında ayrı bir güzellik buluyorum şarkılarında..
Güneş Kokusu adlı albümünü duydum şarkılarını çok merak ediyorum.
Gerçek rock dinleyicisi senin gibi bir yeteneğin farkındalar ve sana kendilerini çok yakın hissediyorlar. BarışaRock da orada olup seni izleyeceğim inşallah penanı almak nasip olur bana Smile başarılar yaşar abim yaptığın herşeyin arkandayız..
rythu

MesajTarih: Prş 09.08.2007 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yasar kurtun uretim sıkıntısı olduğuna inanmıyorum. bizim bildiğimiz sadece albümünün yasaklandığı bunlarla biteceğinimi sanıyosunuz ayrıca her insanın yapısı farklıdır. diilmi yani bi grup yorumla kıyaslamanın yanlış olduğunu düşünüyorum zaten.grup yorumun müziğinin üstünde büyük bir örgüt etkisi olduğunuda belki bazılarınız bilir.evet düşünceleri yaptıkları müzikle bağdasıyor ama tek yapmak istediklerinin marslar olmadığınıda biliyoruz.neyse uzattım biraz ama özet olarak yasar kurtun sonuna kadr arkasındayım ...
Başa dön
koyukahve

MesajTarih: Prş 09.08.2007 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba, öncelikle yaşar abi cevap yazdığın için teşekkür ederim.ben yazdıklarımı körü körüne yaşar kurt u karalamak için yazmadım.(öyle yapmışım anlamını çıkarıp cevap yazan arkadaşlara) böyle birşeyden de hiç bir çıkarım olmaz zaten.yıllardır dinlediğim,konserlerine gittiğim, evimde duvarda şiiri asılı olan,gitarımla şarkılarını çaldığım, şarkılarında binlerce anımızın olduğu bi adama (lütfen bunları da yalakalık olarak algılamayın) gözü kapalı eleştiri yapmam. benimkisi biraz içimi dökmekti aslında, dost acı söyler mantığında oldu.belki biraz daha üslubuma dikkat etmeliydim yada düşünüp yazmalıydım, özür dilerim yanıldığım noktalarda.dediğim gibi iyi niyetli bi yaklaşımdı.şu an envayi çeşit gereksiz alternatif grupların albümleri çıkıyo, şirketler bu gruplara destek verirken yaşar kurt gibi bi adamın albüm çıakrtırken sıkıntı yaşaması üzücü gerçekten.umarım bu yazım biraz daha açıklayıcı olmuştur.yinede en yakın zamanda albümün çıkması dileklerimle sağlıcakla kalın.
davulzurna
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 24.08.2007 1:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
misspain

MesajTarih: Prş 06.09.2007 1:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yen bişiyler bekliyourz dört gözle Smile
kraamp

MesajTarih: Cum 07.09.2007 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

davulzurna demiş ki:
yash-ar oldu mu abi yaw?
amerikada r&b albüm mü çıkarıyor yoksa yaşar kurt?

yahu sen önce o "yaw" yazan beynini türkçeleştir.

ayrıca yaşar abi bu "yash-ar" ismini duyunca bana ileten arkadaşa gülerek "imkanı yok,saçmalama" demiştim.halbu ki doğruymuş.üzüldüm açıkçası,sen de mi gittin ?

.
Başa dön
The_Faithful_Lover

MesajTarih: Pts 10.09.2007 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

davulzurna demiş ki:
yash-ar oldu mu abi yaw?
amerikada r&b albüm mü çıkarıyor yoksa yaşar kurt?

dikkat ediyorum artık senin gibi adamlar forumdan uzaklaştırılmadı her müzisyene hakaret dolu yazılar yazıyorsun ve yetkiller bunları görmüyor :/
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  Sonraki
26. sayfa (Toplam 27 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız