| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sky_forever Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2004 Mesajlar: 180 Nerden: Look At The Avatar!
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Prş 30.06.2005 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
Dennis Chambers, hakkında başlıklar açılacak, methiyeler düzülecek bir müzisyen, dinlenmeden önce birtakım dini ritüellerin yerine getirilmesi gereken muhteşem bir davulcu. Davuldan ve davul tekniğinden pek fazla anlamadığımdan, hakkında yapacağım yorumlar, "Aşmış, vallahi şahane, maşallah vs." gibi yüzeysel övgülerden öteye gidemez ne yazık ki. Ancak severiz, sayarız, taparız babaya. Ben kendisini Novello ve Sheehan'la olan projelerinden (Niacin!!) ve Macalpine ile olan projesinden tanıyorum. Gerçekten muazzam bir fusion davulcusu. CV'si de gerçekten kabarık. Beraber çalmadığı çok az adam var. Ve bu sayı gitgide azalmakta. Fevkalade üretken bir müzisyen kendisi. Yiyor, içiyor, çalıyor üstad. Çaldıkça da coşuyor. Ve işin ilginç tarafı, adamın çalarken keyif aldığını hissedebiliyorsunuz... Bir müzisyen için çok önemli bence bu.  |
|
| Başa dön |
|
 |
ckibrisli

|
Tarih: Prş 30.06.2005 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
Zamana hükmeden yüce varlık . Çok iyi iç metronoma sahiptir amcam . Sheehan kliniginde Chambers ı sorunca Billy amca "Zamanla arası çok iyi , her enstrumanı çalabilir demişti." Valla şimdi yanına bir çırakta aldı . o küçük veletin yerinde olmak isterdim vallahi . Niacin ve Macalpine albümlerinde süper performans sergiliyor zaten beklendigi gibi . Sevgi ve Saygılar Chambers abi Yengeye selamlar abi  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 30.06.2005 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
| biliyorum abi bu adamı dinleyen, düzeyli, insanlar olacağını biliyordum.... |
|
| Başa dön |
|
 |
dpww

|
Tarih: Cum 01.07.2005 10:08 Mesaj konusu: |
|
|
aşmış insan.
izlediğim videolarında elini takip edemediğim buna rağmen sanki hiçbişey yapmıyomuş gibi davranan dev cüsseli insan.
kullandığı set için http://francdrum.free.fr/images/set_chambers.jpg |
|
| Başa dön |
|
 |
benayevsen

Kayıt: Oct 09, 2003 Mesajlar: 2481 Nerden: Efem? Ada manzaralı evimden söylemesi ayıp
|
Tarih: Cum 01.07.2005 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
indiremedim:( _________________ Meclisler biz karakoyunları düşünür mü? Vatan kurtaranlar arkamızdan ne söylerler! Bu Baltaya Sakın Sakın SAP OLMA! |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Cum 01.07.2005 16:26 Mesaj konusu: |
|
|
Eskişehirde Mike Stern ile beraberken dibinden izleme şansına sahip olabildiğim, izlerken defalarca "OHA" nidalarına gark eden zat-ı muhteşem davulcu.
Harika adam...
Terry Bozzio ve Bill Bruford ile birlikte en sevdiğim davulculardandır. Hatta şer üçlüsü derim bu üçlüye  |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
Tarih: Pzr 03.07.2005 2:54 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim davulda "The Boss" olarak nitelendirdiğimz insan. Bir insan davul taburesine bu kadar mı yakışır. Zaten geniş te kendisi, ağzında puro o sakin ve bilirkişi edasıyla hepimizi yiyor bitiriyor (Adamda sabah borsayı kurtarırım, iş adamıyım, akşam davul çalarım tipi var...)
Çok güzel hi-hat sayar (Üstlü altlı böyle) , arada orgazmik atakları vardır (Sakin ritmde bir anda patlar ). Çok iyi bir davulcu (Tuşesi çok sağlam, hatta baya abartı).
Bende Mclaughlin'den tanırım kendisini ve çok tavsiye ederim (Greg Howe ve Victor Wooten'la olan çalışmaları tavsiyedir ) _________________ Satılık Ibanez S 2170 SE
http://www.myspace.com/odienband
http://www.myspace.com/sertsessiz |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 03.07.2005 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
| neden indiremedin rapid kullanmayı biliyor msun? |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Pts 04.07.2005 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | (Greg Howe ve Victor Wooten'la olan çalışmaları tavsiyedir ) |
İşte onları çok merak ediyorum. Bu diğer iki adam da ayrı bir dünyadır ya, neyse  |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Çrş 06.07.2005 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
| nienturi demiş ki: | Eskişehirde Mike Stern ile beraberken dibinden izleme şansına sahip olabildiğim, izlerken defalarca "OHA" nidalarına gark eden zat-ı muhteşem davulcu.
Harika adam...
Terry Bozzio ve Bill Bruford ile birlikte en sevdiğim davulculardandır. Hatta şer üçlüsü derim bu üçlüye  |
Deniz Çember'i canlı izlediğinden hiç bahsetmemiştin önce. Bir de Mike Stern ha? Bu arada sana verdiğim cdlerden birinde bir davul videosu vardı. Jo Jo Mayer... İzleyebildin mi? Yorumlarını bekliyorum.  |
|
| Başa dön |
|
 |
jan "Amatör gruplar" mod.

|
Tarih: Sal 12.07.2005 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
Bu jo jo nun artislik hareketlerine gıcık olmustum,o nasıl bir teknik,nasıl çalışmışda başarmış bunu anlayamadım,bageti ağzına koltuk altına koyuyo bi de solo atarken , çok hızlı ayrıyetten topuğuda pek bi kuvvetli  |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Pts 27.03.2006 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
en sevdiğim davulculardandır! teknik anlamda harika bir adam.. çok sık seyrederim kendisini:) _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 27.03.2006 14:45 Mesaj konusu: |
|
|
Bass Extremes,Tony MacAlpine,Bela Fleck,Greg Howe,Victor Wooten ve Niacin ile çalışmalarından tanıdığım davulcu.Ağzında sakızı, sempatik görüntüsüyle bir harika davulcu.Tone Music Center cd'lerinde daha bir başka daha deli çalıyor.Neil Peart,Bill Bruford gibi isimlerle ismi rahatlıkla geçebilecek bir isim. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
hardal

|
Tarih: Cum 31.03.2006 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
2 sene önceydi sanırım... Babylondaki Mike Stern Band konserine gidiyorduk. Ara sokaklardan birinde yururken bizim davulcu arkadaş iri yarı,geniş bir adama hafifden (arkasından onune gecerken )hafifden carptı."pardon" demek için arkasını dondugunde (bizde oylesine baktık) dennis amca birde yanında bir eleman purolarını tuttrerek muhabbet ediyolardı.Çok garip bir duygu bu  |
|
| Başa dön |
|
 |
hardal

|
Tarih: Cum 31.03.2006 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
2 sene önceydi sanırım... Babylondaki Mike Stern Band konserine gidiyorduk. Ara sokaklardan birinde yururken bizim davulcu arkadaş iri yarı,geniş bir adama hafifden (arkasından onune gecerken )hafifden carptı."pardon" demek için arkasını dondugunde (bizde oylesine baktık) dennis amca birde yanında bir eleman purolarını tuttrerek muhabbet ediyolardı.Çok garip bir duygu bu  |
|
| Başa dön |
|
 |
ladiyezfasolmi

|
Tarih: Cmt 01.04.2006 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
benim dinlediğim işleri arasında, çalış açısından doruğa ulaştığı kayıt, bence time crunch albümüdür. bilhassa stone face şarkısında gerek verilen o grupça senkoplar, gerek iki araya bir dereye sıkıştırdığı çılgın atakları, gerek harlem'de part time mahalle bakkalı olarak çalışıyormuş gibi tonton bir görünüşe sahip olmasıyla gönlümü fethetmiş bir davulcu. _________________ imza |
|
| Başa dön |
|
 |
gezegendegezentekgen

|
Tarih: Cmt 01.04.2006 6:09 Mesaj konusu: |
|
|
"Outbreak" albümü tavsiye edilir.
Şu anda kalbiyle ve şekeriyle başı dertte.
Dream team bir grup kursam davulda tek olur. _________________ İşsizseniz , iş sizsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Pts 01.05.2006 11:30 Mesaj konusu: |
|
|
| gezegendegezentekgen demiş ki: | "Outbreak" albümü tavsiye edilir.
Şu anda kalbiyle ve şekeriyle başı dertte.
Dream team bir grup kursam davulda tek olur. |
kalp ve şeker mi?
kilolu olduğu için olabilir..acil şifalar bulur inş.  _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
immo

|
Tarih: Sal 09.05.2006 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
İspanya ve Fransada ki soloları bı harıkaydı ilahım benım siyah şekerım benım kalbi ve şekeri var ama fazla sorun cıkarmıyor bu arada ...
Dennis hakkında tedaylı bılgı ve sololarını parcalarını flames den dınlemek ızlemek ıcın resmi internet sitesi
www.dennischambers.com a gırmenız yeterde artar bilenem  _________________ kendımı buldugum her yerdeyım.
GEnelde kendimi birilerinin koynunda buluyorum..SArhoşluk işte naparsın ...
www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
|