| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Mourner_1_

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 13:00 Mesaj konusu: |
|
|
Sağol
Gitmeden görüşürüz barış ama ne zaman gittiğini hemen yaz..Hoşçakalın _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
semma

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
MEKAN ESKİŞEHİRE YAKIŞIR OLCAK MERAK ETMÖEYİN İŞİN İÇİNDE BEN WARIM SINAWLARINDA BAŞARILAR MOURNER _________________ şeytanın kızıyım ben onun kadar korkunç onun kadar karanlık |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Cmt 26.11.2005 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
Sağol sema..Sermayenize güveniyorsunuz herhalde;) Zor iş ama kafe işi uyarayım şimdiden..
Kolay gelsin.. _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Pts 28.11.2005 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
Önümüzdeki cumartesi günü yani 3 ARALIK 2005, saat 17:00 da, Eskişehir E.R.T. kafede Triotopia grubundan Koray ERGÜNAY ve Şinasi CELAYİROĞLU'nun vereceği elektro ve bas gitar atelye çalışması düzenlenecektir. Klinikte ele alınacak temel konu "Müziğin Oluşturulmasında Gitarın ve Basın Rolü" dür. Bu başlık altında, gitardaki melodik, armonik, ritmik, teknik, teknolojik ve felsefi yaklaşımların genel ve bütün olarak ele alınması, ve bu unsurların, müziğin oluşturulma sürecine olan etkilerinin uygulanarak gösterilmesi hedeflenmiştir. Benzer şekilde atelyenin bas gitara ayrılan kısmında da çeşitli müzik türlerinde bas gitarın rolü ve uygulanan teknik yaklaşımlar, perdeli ve perdesiz bas gitarda ifade biçimleri konu edilecektir.(giriş ücreti 2,5 YTL)
İlgili arkadaşları bekliyoruz.
Atelyeyi verecek arkadaşların kısa özgeçmişleri ise şöyledir;
T. Şinasi CELAYİROĞLU, 1975 yılında Ankara'da doğmuştur. Gitar çalmaya 1990 yılında akustik bir gitarla başlamış ve sonradan elektrik, klasik ve perdesiz gitarlar üzerine de yoğunlaşmıştır. O.D.T.Ü. Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra müzikle tam
zamanlı olarak uğraşmaya başlamış ve Ankara merkez olmak üzere, Türkiye'nin çeşitli illerinde performanslarda bulunmuş ve icracı gitarist olarak hemen her tarzda çalan gruplarda yer almıştır. Bunun yanında TRT'de “Sayısal Gece” ve “Tele-Tempo” programlarının orkestrasında çalmış ve İstasyon, Neslihan, Ümit, Knightmare gibi isimlerin çıkmış ya da
çıkacak olan albümlerinde gitarist, besteci, aranjör gibi değişik görevlerde bulunmuştur. Erkan Oğur, Neşet Ruacan, Önder Focan, Sarp Maden gibi usta müzisyenlerin gitar atelyelerine katılmış ve beraber çalma fırsatı bulmuştur. Şimdiki adı “Ida Terra” olan
grup ile ise “Trio Topia” ile Eskişehir, İstanbul, Ankara Caz Festivalleri'nde, üniversite
etkinliklerinde ve Ankara Tenedos Café'de grubun kendi bestelerini seslendirmiştir. Halen Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde “Müzik Sosyolojisi” üzerine yüksek lisans tezini yazmakta ve çeşitli müzik gruplarında ve projelerinde çalışmalarını sürdürmektedir.
1973 yılında doğan Koray ERGÜNAY ise 1987 yılından bu yana bas gitar çalmaktadır. Lise yıllarında okul orkestrası ile Milliyet Liselerarası Müzik Yarışmasında iki üçüncülük ve bir ikincilik ödülü bulunan Ergünay, üniversite yıllarında Ankara'da çeşitli gruplarla jazz-fusion çalışmaları yapmış ve konserler vermiştir. 1994 yılından beri solo bas gitar için beste çalışmalarını sürdürürken, 1994 - 1996 yıllarında Meriç Demirkol, Burak Babacan (Bağdat Avenue) ve Gürcan Konanç (ex-Pilli Bebek) ile "Jazz Without Fear"; 1996-1999 yıllarında "Retrofusion Trio" ile beste çalışmaları yapmış ve konserler vermiştir. 2001 yılında "Giz" projesi ile başlayarak "TrioTopia", sonra da "Ida Terra" adlı grupta Şinasi Celayiroğlu ile beste çalışmalarını sürdürmüş; Eskişehir, İstanbul ve Ankara Caz Festivalleri'nde yer almıştır. Bunun dışında 1997-2005 arasında Ankara'nın çeşitli mekanlarında müzisyen olarak da sahne almıştır. 2004 yılından beri çeşitli projelerle stüdyo kayıtlarına ağırlık veren Ergünay’ın 2002 yılında kaydettiği “Miro’nun Aşkı” adlı perdesiz solo bas çalışması bulunmakta ve perdeli / perdesiz bas gitar için yazdığı parçaları toplayacağını albüm üzerinde çalışmaları devam etmektedir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Pts 28.11.2005 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
Bu ilk atölye etkinliği umarım iyi geçer,ilgi olur...
Barış,sanada çok teşekkür ederiz ErT olarak
Görüşmek üzere... _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Pts 28.11.2005 19:43 Mesaj konusu: |
|
|
3 kere teşekküre gerek yoktu canım
Ayrıca teşekkür için erken, daha olsun bitsin, bi faydamız olabilmiş olursa ne mutlu bizlere. Ayrıca duyurular konusunda iş var, ona göre! Afişleri Eskişehirin her yanında, kafelerinde vs. görmem lazım  |
|
| Başa dön |
|
 |
semma

|
Tarih: Sal 29.11.2005 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
yauw ben gelmek isterim ama beni almazsınız hani düşman olanlar war ya bana  _________________ şeytanın kızıyım ben onun kadar korkunç onun kadar karanlık |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Çrş 30.11.2005 2:40 Mesaj konusu: |
|
|
| semma demiş ki: | yauw ben gelmek isterim ama beni almazsınız hani düşman olanlar war ya bana  |
Öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Alınmama gibi. Sadece 18 yaş sınırı belki bir engel teşgil edebilir, işin yasal boyutunu mükemmelen bilemiyorum. Ama düşmanlık zaten çok "uç" bir kavram ki pek de makul bir şey değil. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Pzr 04.12.2005 15:29 Mesaj konusu: |
|
|
Şahsım adıma,geç gelmemden dolayı kaçırdığım şeyler olduğunu düşünüyorum..
Ama çok şey öğrendim..
Özellikle barış-şinasi ikilisinin ağzından bal damlıyordu..
Tekrar teşekkür  _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Pts 05.12.2005 19:24 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim için gerçekten keyifli oldu; umarım herkes yararlanmıştır.
Bu aktivitenin gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese, Barış(Nienturi) Erdem(Beat) başta olmak üzere, Emre ve tüm ERT üyelerine teşekkür ederiz vee Ebru'ya nefis kurabiye ve kekler için özel bir teşekkür
Barış çabuk dön  |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Pts 05.12.2005 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim için gerçekten keyifli oldu; umarım herkes yararlanmıştır.
Bu aktivitenin gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese, Barış(Nienturi) Erdem(Beat) başta olmak üzere, Emre ve tüm ERT üyelerine teşekkür ederiz vee Ebru'ya nefis kurabiye ve kekler için özel bir teşekkür
Barış çabuk dön  |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Sal 06.12.2005 2:41 Mesaj konusu: |
|
|
Barış gitme!!!
Bir daha olsun isteriz...Sağolun,emeği geçen herkese teşekkürler.. _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
xwayz

|
Tarih: Prş 08.12.2005 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum burdan...sanıorumki gelipte memnun olmayan yoktur...koray ve şinasi abiye teşekkürler... _________________ "YOKKK!" ne dünüm ne de yarınım...ben sadece bugünüm!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Prş 22.12.2005 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
ErT konserlerine devam ediyor..Gruplara destek verelim..Saygılar _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Prş 22.12.2005 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
Ha bu arada..
ESKİŞEHİRDE REPLİKAS KONSERİ VAR..ERT CAFEDE DE İMZA GÜNÜ.. BEKLERİZ..PAZAR 17.30 DA..  _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Cmt 31.12.2005 5:09 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
egexxxx

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
her zaman ert ile birlikteyiz... _________________ gitar @ (( Jetone ))
www.myspace.com/jetone |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Sal 31.01.2006 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
ErT'nin sitesi yeniden hayat döndü..Yeni eklenen "teknik" bölümü, "radyo" bölümü ile bir başka..Saygılar _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
egexxxx

|
Tarih: Cmt 04.02.2006 5:03 Mesaj konusu: |
|
|
yeni tasarım ilginç olmuş..... _________________ gitar @ (( Jetone ))
www.myspace.com/jetone |
|
| Başa dön |
|
 |
Mourner_1_

|
Tarih: Prş 09.03.2006 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
Eskişehir Rock Topluluğu'nun etkinlikleri Woodstock 69' ile devam ediyor..
Gerçekleşen ilk Woodstock festivalinin ruhu 37 sene sonra bizimle olacak.. Jimi Hendrixi Janis Joplini The Who, Joan Baez, Santana, Joe Cocker gibi efsane isimlerin müthiş performanlarına sahne olacak gecemiz.. Ayrıca gecede o seneki Woddstock'da sahne almamış ancak o döneme damgasını vurmuş diğer önemlli grupların performans ve albümlerinede yer verilecek. Rock müziğin en taze dönemlerini keyifle hissedeceğimiz bir gece olacak.
11 Aralık Cumartesi - Gar Bar (istasyon yanı)
Giriş: 2 Ytl Kapı açılış: 20:00
İndirim: 20-22 arası bira 2 ytl
Herkesi bu gece'ye davet ediyoruz...Müzik ve barış adına bir gece..  _________________ Müzik benim zikrimdi,döndüm durdum... |
|
| Başa dön |
|
 |
|