| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hannas

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 12.07.2005 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
Çok ilginç bir kişilik.Ben üç tane albümünü dinlemiştim.Son dönemdeki albümleri elektronik olduğu için biraz uzak geldi bana ama "Stargate" albümü benim için vazgeçilmezdir.Hüznün ve melankolinin manifestosunu yapmıştır o albümde."World Essence" hakikaten çok iyidir.Mükemmeldir.
Birşey soracağım Mortiis neden bu kılığa bürünüyor?Kendine özel ve açıklamak istemediği birşeyler mi var acaba?Neden? _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
hannas

|
Tarih: Prş 21.07.2005 11:18 Mesaj konusu: |
|
|
| mortiis hakkında her türlü bilgi sitede mevcut zaten ama bence en iyi albüm smell of rain.. |
|
| Başa dön |
|
 |
nostril

|
Tarih: Cum 19.08.2005 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | Çok ilginç bir kişilik.Ben üç tane albümünü dinlemiştim.Son dönemdeki albümleri elektronik olduğu için biraz uzak geldi bana ama "Stargate" albümü benim için vazgeçilmezdir.Hüznün ve melankolinin manifestosunu yapmıştır o albümde."World Essence" hakikaten çok iyidir.Mükemmeldir.
Birşey soracağım Mortiis neden bu kılığa bürünüyor?Kendine özel ve açıklamak istemediği birşeyler mi var acaba?Neden? | çocukluğunda sürekli dalga geçildiği için.
mortiis önceleri mükemmele yakındı,
fakat son albümlerde açıkcası sıçtı.
Anden Som Gjorde Oppror (1995)
1. En mork horisont 21:09
2. Visjoner av en eldgammel fremtid 18:27
dinlenilmesi gerekir. |
|
| Başa dön |
|
 |
spinyivy

|
Tarih: Cum 19.08.2005 17:48 Mesaj konusu: |
|
|
eskiden emperor' daydı. ve kendisine emperorla ilgili soru sorulmasından hoslanmıyormuş. fata morgana ve vond da yan projeleriydi.
kendisine, insani olmayan bu imajı neden kullandıgı sorusu yoneltilince;
'' değişmiş bir ego.. bu benim hayatım boyunca ilgilendigim ve gurur duyduğum şeylerin sonucu olarak tanımlanabilir. tüm bu yaşadıklarım benim kimliğimi, Mortiis denen yaratıkta gün ışığına çıkardı. Mortiis' in insan olduğunu varsayan birçok canlıdan daha insani olduğunu söylemeliyim. Mortiis cok dürüst bir yaratık ve insani bir yaratık'' demiş.
insanların davranışlarına tepki ya da bir çeşit nefretle bağlantılı herhalde bu. |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pzr 02.04.2006 11:34 Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle onunla bağlantılı birşey sezdim bende.abd'de bile öyle dolaşmış.gerçektende çok farklı bir insan.müziği de öyle.elektronika'dan çok iyi anlıyor.grudge'ı dinleyen var mı mesela? _________________ S h a d o w G a l l e r y - Technical and Emotional |
|
| Başa dön |
|
 |
nostril

|
Tarih: Pts 03.04.2006 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | | kesinlikle onunla bağlantılı birşey sezdim bende.abd'de bile öyle dolaşmış.gerçektende çok farklı bir insan.müziği de öyle.elektronika'dan çok iyi anlıyor.grudge'ı dinleyen var mı mesela? | dinledik tabiki.
sonuçta mortiis ama eski albümleri bence daha iyi. |
|
| Başa dön |
|
 |
|