| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2153 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Cum 01.12.2006 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
| bence sözler önemlidir bakınız:çilekeş-kürar şarkısı |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2153 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Cum 01.12.2006 0:47 Mesaj konusu: |
|
|
| didi_in_chains demiş ki: | | abi müziğin türü ne olursa olsun sözler önemlidir.açıkçası ben abidik gubidik sözleri olan şarkıları dinlemem... |
evvet mesela;hadi sende sınıfta kal yine kalbim boşta kal''bu ne abi?böğğğğğğğğğğğğğğğğğğk |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1387 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |
eticin

|
Tarih: Cum 01.12.2006 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
| bence de önemlidir tabi ki..olacaksa tam olmalı ama 84 tarzı sözler olmamalı yeri gelmişken:) |
|
| Başa dön |
|
 |
bebetogossde

|
Tarih: Pts 30.04.2007 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
| müzik kendini ifade ediş biçimidir bunu sözle birlestirirsek bence cok daha güzel bir anlam kazanıyor söze cok önem veriyorum bence rock muzikte de olmassa olmaz[/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 30.04.2007 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
| her bold'lu harfine katılıyorum arkadaşım. |
|
| Başa dön |
|
 |
TK_1231

|
Tarih: Pts 30.04.2007 15:23 Mesaj konusu: |
|
|
Berbat bi melodisi olan sıkıcı bir şarkıyı sözleri iyi diye dinlemem adı üzerinde zaten müzik ya Ama eğer müziğin ezgisi ile sözler uyumlu bi şekilde birleşiyosa ozamanda çok iyi oluyo zaten kanımca en iyi şarkılar hem sözleri hemde müziği iyi olan şarkılardır ama şarkıyı sözlerinin iyi olup olmamasına göre seçmek çok anlamsız.Kısaca söz ve müzik birbirlerini tamamlayan unsurlar ikiside iyi olmalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pts 30.04.2007 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
2 şarkı düşünelim ;
birinin sözleri çok güzel ama müziği dinlenecek gibi değil
diğerinin müziği çok güzel ama sözlerde hiç bir anlam yok
hangisini dinlersiniz acaba yani önceliğiniz hangisi olur
sanırım öncelik müziğin olur ama bu sözlerin önemsiz olduğu anlamına gelmemeli _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
behemod

|
Tarih: Pts 30.04.2007 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
| çok önemlidir kral tv de çıkmak için albüm satmak için lise gençliğini çekmek için aşk parçaları yazmanız lazım...yoksa dibi boylarsınız...bu kadar basit.... |
|
| Başa dön |
|
 |
ForzaRock

Kayıt: Feb 12, 2007 Mesajlar: 384 Nerden: içinden denizler geçen şehirden
|
Tarih: Pts 07.05.2007 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
sözler pası verir müzik golü atar...
bazı parçalar var, sözler çok iyi ama müzikal altyapı tırt
bazısı var müzik lezzetli ama sözlerde tıkanıklık var..
en iyisi müziğin sözlerle sevişmesi, sözlerin ifade ettiği şeylerin müzikle harmanlanması... _________________ "rock, soru sormaz cevap verir..." |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Pts 07.05.2007 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
sözler önemlidir ama her zaman değil. mesela güzel bi melodiye sahip parçayı sözleri yabancı olsa bile dinleriz yani ingilizce dışında olsa bile. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
mellon_collie

|
Tarih: Sal 08.05.2007 1:15 Mesaj konusu: |
|
|
değişir...
mesela öyle parçalar var ki, söze falan gerek olmuyor, sadece gitar konuşuyor, ölümlü bir insan sesi girse araya, sanki bozacak tüm büyüyü... (buna çeşitli enstrümantal parçaları örnek verebilirim)
bazen sözlerini hiç anlamadığımız bir parçadan da etkilenebiliyoruz
bazen de sırf sözler anlam katıyor parçalara...
(buna kesinlikle Smashing Pumpkins- The Crying Tree of Mercury diyebilirim)
amaç kendini ifade etmek, karşındakine mesajı-duyguyu-veya da hiçliği ulaştırabilmek
yolu sana kalmış _________________ i've been waiting like a knife
to cut open your heart
and bleed my soul to you... |
|
| Başa dön |
|
 |
triad

|
Tarih: Sal 08.05.2007 4:12 Mesaj konusu: |
|
|
bence önce müzik sonra sözler. bi grubun müziğini beğenmezsem mümkünatı yok dinlemem. en fazla şarkı sözlerini okurum ki onu da sanmıyorum.
bi de eskiden ingilizce bilmiyoken ne güzeldi. sonuçta hiç bi sözü anlamıyordum. hayal gücüme bırakıyordum. sonuçta nothing else mattersda dalak deşmekten bahsetmediğini tahmin ediyo insan.
ha müzik güzel söz de güzelse o zaman başyapıt oluyo şarkılar bkz:pink floyd bkz:tool _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
far_away

|
Tarih: Sal 08.05.2007 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
bide onu nu-metal dinleyenlere soralim.Bence önemi yok. eltro .bass,bateri,klavye yetiyor . ama yeni çıkan bir grup için ün yakalayana kadar sözler önemli.ondan sonra zaten herkes bu Duman iyi yapar düşünür  |
|
| Başa dön |
|
 |
bado66

|
Tarih: Çrş 16.05.2007 22:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Melodi ön planda benim için. Bana güzel şeyler hissetiren, tüylerimi diken diken eden şeyleri seviyorum. Yabancı dildeki şarkıların sözlerini albümün kitapçığına bakmadan, şarkı çalarken anlayabilenlere de helal olsun derim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|