Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Radical Noise
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Radical Noise
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ozgurunsal

MesajTarih: Pzr 15.06.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

agnostic front konserinde 1 şarkı çaldılar keşke uzun uzun kalsalardı sahnede ama genede yardırdık tabiki Very Happy sonuna kadar çığlık!
http://www.turkrock.com/post1540617.html#1540617
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meric86hark

MesajTarih: Pts 20.10.2008 2:18    Mesaj konusu: selam Alıntıyla Cevap Ver

herkeze selam beni bir şarkı arıyorum metallica yada rock şarkısı nakaratı uyan dı radyoda bir kez dinledim bir daha denk gelemedim bu şarkıya mükemmel bir şarkıydı ve çok sert süper bir parçaydı belki bilen vardır saygılar herkeze tşkler şimdiden
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
impala

MesajTarih: Çrş 05.11.2008 11:33    Mesaj konusu: Re: selam Alıntıyla Cevap Ver

meric86hark demiş ki:
herkeze selam beni bir şarkı arıyorum metallica yada rock şarkısı nakaratı uyan dı radyoda bir kez dinledim bir daha denk gelemedim bu şarkıya mükemmel bir şarkıydı ve çok sert süper bir parçaydı belki bilen vardır saygılar herkeze tşkler şimdiden

Uyan Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız