Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 15.06.2008 0:13 Mesaj konusu:
agnostic front konserinde 1 şarkı çaldılar keşke uzun uzun kalsalardı sahnede ama genede yardırdık tabiki sonuna kadar çığlık! _________________ çeşitli alınıklar satılıklar
http://www.turkrock.com/post1540617.html#1540617
herkeze selam beni bir şarkı arıyorum metallica yada rock şarkısı nakaratı uyan dı radyoda bir kez dinledim bir daha denk gelemedim bu şarkıya mükemmel bir şarkıydı ve çok sert süper bir parçaydı belki bilen vardır saygılar herkeze tşkler şimdiden
herkeze selam beni bir şarkı arıyorum metallica yada rock şarkısı nakaratı uyan dı radyoda bir kez dinledim bir daha denk gelemedim bu şarkıya mükemmel bir şarkıydı ve çok sert süper bir parçaydı belki bilen vardır saygılar herkeze tşkler şimdiden
Uyan _________________ ..ve yol biter...
-Hey ahbap; niye düştün yollara, kaçılacak yer yok ki!
-Olmasın ne çıkar, yoruyorum ya peşimdekini...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 12, 13, 14
14. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız