| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
slayerbodom

Kayıt: Nov 01, 2004 Mesajlar: 2010 Nerden: cehennemin ta dibinden
|
Tarih: Cum 12.08.2005 11:53 Mesaj konusu: Kayahan |
|
|
Yılların eskitemediği değerli sanatçılarız arasında yer alıyor...Ama nedense bu müzik formunda bulamadım adını...Bir aralar yakalandığı hastalığa bile yenik düşmedi kendisi...Yapmış olduğu müzik güzel hoş ama kişilik olarak medya arasında pek sevilmeyen bir sanatçı...Lakap bile takmışlar pinti...Gerçektende öylemi acaba...

En son slayerbodom tarafından Cum 12.08.2005 12:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Hawking

|
Tarih: Cum 12.08.2005 11:57 Mesaj konusu: |
|
|
Şu müzik piyasasında a.kaya dan sonra en sevmediğim adamdır kendisi..
Nedenini tam olarak bilmiyorum ama fazlasıyla nefret ediyorum bu kişilikten..
Ancak başarılı bir baba ve sanatçı olduğu gerçeği de asla yatsınamaz bir gerçek.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemkismet

Kayıt: May 24, 2005 Mesajlar: 410 Nerden: istanbul-eskisehir
|
Tarih: Cum 12.08.2005 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Hawking demiş ki: | Şu müzik piyasasında a.kaya dan sonra en sevmediğim adamdır kendisi..
Ancak başarılı bir baba ve sanatçı olduğu gerçeği de asla yatsınamaz bir gerçek.. |
AL işte ne diye A.Kaya'yı soktun araya amacın ne yani hayret bişey ya
Kayahan iyi bir müzisyendir son albümlerini beğenmesemde eski albümlerinin hepsi arşivimde durur.Medya tarafından sevilmemesinin nedeni onların eline koz vermemesidir bence. _________________ Bir gün,bir yağmur sonrası siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde!İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Cum 12.08.2005 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
| gizemkismet demiş ki: | | Hawking demiş ki: | Şu müzik piyasasında a.kaya dan sonra en sevmediğim adamdır kendisi..
AL işte ne diye A.Kaya'yı soktun araya amacın ne yani hayret bişey ya
Kayahan iyi bir müzisyendir son albümlerini beğenmesemde eski albümlerinin hepsi arşivimde durur.Medya tarafından sevilmemesinin nedeni onların eline koz vermemesidir bence. |
Kayahan ayrıca beste konusunda'da çok iyi bir sanatçı bunu herkez biliyor...Son çıkardığı albümündeki tek sevdiğim şarkısı bin parçayım hasretinle...Diğer parçalar o kadar iyi değil...Ama sanatçı olarak çok iyi olduğunu düşünüyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemkismet

|
Tarih: Cum 12.08.2005 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle,bu ülkede adam akıllı beste yapan çok az insan var Kayahan da onlardan biri _________________ Bir gün,bir yağmur sonrası siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde!İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Cum 12.08.2005 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
| gizemkismet demiş ki: | | Kesinlikle,bu ülkede adam akıllı beste yapan çok az insan var Kayahan da onlardan biri |
Evet doğru söylüyorsun ve kolay kolay'da bestelerini paylaşmayan bir sanatçı ama arşivlerinin arasın'a son albümünü'de ekle bence... |
|
| Başa dön |
|
 |
eseko_kiz Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 12.08.2005 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
| kayahan slayerebodromdan daha güzel + güzel müzik yapıyor hemde güzel sesi var |
|
| Başa dön |
|
 |
chop-SUEY

|
Tarih: Cum 12.08.2005 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
| evet gizemkismet e katılıyorum besteleme yönünden... slayerbodom a kastın mı var esekocuK |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 12.08.2005 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
kastım yok ben slayerebodromu çok sevdim ama o beni sevmediği için bende onu sevmiyorum işte  |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Cum 12.08.2005 19:17 Mesaj konusu: |
|
|
| eseko_kiz demiş ki: | kastım yok ben slayerebodromu çok sevdim ama o beni sevmediği için bende onu sevmiyorum işte  |
Ben kimseyi sevmiyorum diye bir kelimemi konuştum acaba bu zaman kadar seni uyardıysam eseko kız senin iyiliğin içindir...Kötülüğün için değil arkadaşım...Bak kayahan abimiz'i bile çok seviyorum...  |
|
| Başa dön |
|
 |
erkantheend

|
Tarih: Cum 12.08.2005 19:31 Mesaj konusu: |
|
|
Yazık abi sevmeyin öyle adamları...  _________________ I'll see you on the dark side of the moon |
|
| Başa dön |
|
 |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2031 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Cum 12.08.2005 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
kayahan gerek müzik kariyerinde gerekse karakter olarak benim gönlümde iyi bir yere sahiptir..
tanıyabileceğiniz en mütevazi ve en düşünceli insan..
bende en baba şarkısı:
''odalarda ışıksızım'' _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 12.08.2005 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
| slayerbodom demiş ki: | | eseko_kiz demiş ki: | kastım yok ben slayerebodromu çok sevdim ama o beni sevmediği için bende onu sevmiyorum işte  |
Ben kimseyi sevmiyorum diye bir kelimemi konuştum acaba bu zaman kadar seni uyardıysam eseko kız senin iyiliğin içindir...Kötülüğün için değil arkadaşım...Bak kayahan abimiz'i bile çok seviyorum...  |
tamam arkadişim.. senin hakkında çok yanılmışım kıyak adamsın sen  |
|
| Başa dön |
|
 |
basit

|
Tarih: Pts 15.08.2005 1:05 Mesaj konusu: |
|
|
| cocugu yasinda kadinla evlenen adamdan ne hayir gelir |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemkismet

|
Tarih: Pts 15.08.2005 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
| basit demiş ki: | | cocugu yasinda kadinla evlenen adamdan ne hayir gelir |
Insanlar?in ozel hayati seni ilgilendirmez bu 1
Kayahan ozel hayatini is hayatina yansitan bir insan de?il bu 2
Ne hayir gelir dedigin insandan beste alabilmek icin yalvaran onlarca insan var bu da 3  _________________ Bir gün,bir yağmur sonrası siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde!İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Pts 15.08.2005 15:23 Mesaj konusu: |
|
|
görüp görebileceğiniz en narsist insanlardan biridir!!!Yazık! _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
slayerbodom

|
Tarih: Sal 16.08.2005 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
| denoktabenokta demiş ki: | | görüp görebileceğiniz en narsist insanlardan biridir!!!Yazık! |
O senin görüşün olabilir ne yazıkkii... |
|
| Başa dön |
|
 |
fenor

|
Tarih: Sal 16.08.2005 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar tamam metal müzik dinliyorsunuz da bu ne asabiyet.Adamın belli bir tarzı var.Bence de mükemmel yapıyor.Helal olsun.Zaten burası da Türk Rock forumu değil.Müzik bölümü her türden insan tartışılıyor.Asabiyetinizi bırakın da bunca yıldır Türk Müziğine yüzlerce beste kazandırmış birine hiç değilse saygı gösterin. _________________ ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Norton_Antor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 16.08.2005 20:18 Mesaj konusu: |
|
|
"BÜYÜK USTA KAYAHAN"
bu herif Türk müzik tarihinin en şişirilmiş adamıdır belki de.ne düzgün birşey çalabilir,ne orijinal bir şarkısı vardır.tüm şarkıları birbirinin aynısıdır.haketmediği halde bir sürü pahalı gitarı vardır.çalmayı bilmez o ayrı. |
|
| Başa dön |
|
 |
RePeNtAgRaM_BoY

|
Tarih: Çrş 17.08.2005 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
Tüm şarkıları birbirine benzeyen.Bana sözleriyle hiç bişey anlatmayan büyük usta  _________________ www.benimforum.forumu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|