Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
meraldeki performansınız gerçekten süperdi harbiden kopardınız bizi seneyede bekleriz... ama alt grubunuz biz olcas... yani şimdinin yeni 9ları
çok teşekkürler inanın biz de çok eğlendik umarım seneye de tekrar görüşürüz _________________ Nema- Bas Gitar
Beni bana hatırlatan yine bendim sonunda...
M.E.R.A.L'le şimdiden en az 10 yıllık sözleşme yapın bence şenlikler için.her sene her sene zor oluodur ayarlamak şaka bi yana performansınız iiydi,şeytan azapta coverı ilginçti gerçekten.naftalini bilen ender kişilerden biri olarak(belki de tek kişi) el kaldırdım ama görmediniz sanırım başarılarınızın dewamını dilerim,farklı mekanlarda nema'yı tekrar izlemek dileğiyle.. _________________ evil cats-bass
i got cat class and i got cat style
Kayıt: Aug 23, 2005 Mesajlar: 66 Nerden: su an bende bılmıorm!!
Tarih: Çrş 31.05.2006 8:12 Mesaj konusu:
ezgyy demiş ki:
M.E.R.A.L'le şimdiden en az 10 yıllık sözleşme yapın bence şenlikler için.her sene her sene zor oluodur ayarlamak şaka bi yana performansınız iiydi,şeytan azapta coverı ilginçti gerçekten.naftalini bilen ender kişilerden biri olarak(belki de tek kişi) el kaldırdım ama görmediniz sanırım başarılarınızın dewamını dilerim,farklı mekanlarda nema'yı tekrar izlemek dileğiyle..
aslinda bu anlasma isi iyi fikir cok tskler ezgyy bizde sizinle beraber olmaktan cok mutluluk duyuyoruz.. _________________ neMa™
Tarih: Cum 23.06.2006 2:47 Mesaj konusu:
Naftalin şarkısı çok güzel olmuş.Bir sonraki konser nerde ve acaba ankara'da bir bar programınız var mı? _________________ "JEQO" is a mirror for dirty souls and just one of us!
7 yıllık beraberligin ardından nema birlikteligi artık sona ermistir... artık grup elemanları kendi yollarında ilerleyecektir bugune kadar bize destek olan bizi konserlerimizde yalnız bırakmaya herkeze cok tesekkur ederiz... NEMA Sevgiyle Kucakladı... _________________ hayat! kendini zor sanan acımasız bir oyuncak sıkıldım kırdım attım yokum bu oyunda... düşüyorum hayallerimden vazgeciyorum üşüyorum üşüyorum...
NEMA-Gitar www.nematr.com yakında sizlerle...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 14, 15, 16
16. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız