Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - jackson jt-580lp köprüsü hakkında
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

jackson jt-580lp köprüsü hakkında

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
deliturko

MesajTarih: Cum 02.09.2005 14:55    Mesaj konusu: jackson jt-580lp köprüsü hakkında Alıntıyla Cevap Ver

merak ettigim bir konu var ilk olarak jt580 in kalite olarak degerledirmenizi istiyorum vede bu sistemin herhangi bir uyarlama gerektirmeden orjinal floyd rose ile degisimi mümkünmüdür

jackson experleri yardimlarinizi bekliyorum

Saygilar
DT Twisted Evil
Prelektro

MesajTarih: Cum 02.09.2005 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Orjinal floydla değişir tabi niye değişmesin. Ben Jackson Dkmg var üstünde jt580 köprü , üst anahtarlar açık şekilde tremolo koluyla ne yaparsam yapıyım gitmiyo akort falan kendi adıma çok memnunum. İyi bi sistem kesinlikle
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Pzr 04.09.2005 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Prelektro demiş ki:
Orjinal floydla değişir tabi niye değişmesin. Ben Jackson Dkmg var üstünde jt580 köprü , üst anahtarlar açık şekilde tremolo koluyla ne yaparsam yapıyım gitmiyo akort falan kendi adıma çok memnunum. İyi bi sistem kesinlikle

Sabit köprülü gitara da original floyd takabilirsin ama önemli olan gitarda ne kadar değişiklik yapman gerektiği.. Bildiğim kadarıyla jt-580 original floyd ile değişirken tek bir sorun çıkartabiliyor o da telleri sıkıştırmak için çevirdiğin yuvarlak kısımların original floyd rose'da biraz fazla uzun olması.. Eğer o vidalar oraya sığmazsa mecburen ordaki ufak kısmı biraz genişletmen gerekir...
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız