| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
copadam

|
Tarih: Sal 05.07.2005 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
Pek bilinmeyen bir albümleri var. "Duble Oryantal" Mad Professor'le çalışmışlar yine... _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Prş 07.07.2005 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
o yeni albümleri ya. bir ay falan oluyo çıkalı. _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Prş 07.07.2005 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
| scrotestical demiş ki: | | o yeni albümleri ya. bir ay falan oluyo çıkalı. |
Harbiden ya! Ben de yeni öğrendim.  _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
gokce_tn

|
Tarih: Çrş 13.07.2005 0:13 Mesaj konusu: |
|
|
| ya müzikleri güzelde elemanlar canlı performans yaparken gruptaki kız bilgisayarda resim çiziyor o anda sarkıyla beraber ortaya cıkan bişeymiş.ne gereksiz birşey şimdi bu.bu olayın amacı ne ben çözemedim.çözen varsa yardımcı olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
Quantine

|
Tarih: Çrş 13.07.2005 0:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Mad Professor'dekı cecom hariç diger sarkılarını sevmıyorum cecom'dada aradıgım rock seslerını bulamadım enteresan bır topluluk cecomda elektro sazdan baska bısı yok ama sarkı sozlerı hosuma gııtı |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Çrş 13.07.2005 10:12 Mesaj konusu: |
|
|
zaten zen'i dağıttıktan sonra rock müzikten iyice uzaklaştılar bence.. hele bas gitarlarda oya abla biraz yetersiz gibi.. aslında grubu onun sırtlaması lazım ama... _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
LanZe__

|
Tarih: Pzr 21.08.2005 13:49 Mesaj konusu: |
|
|
Baba Zula çok yaratıcı bir grup ya. Şarkıları çok ilginç, ilk dinlediğinizde anlayamıyorsunuz ama yine de bi daha dinlemek istiyorsunuz. Sonra bir daha bir daha.... Bu böyle gidiyor. Özellikle son albümleri Duble Oryantal çok başarılı. Müziğin farklı kesimlerinden insanlarla çalışıp onların özgülğünü bozmadan Baba Zula müziğinin içine sokmuşlar onları. Sahneleri çok ilginç sahnede sanatın farklı dallarından yararlanıyorlar ve kendilerininde dediği gibi bu sehirciyle iletiğimi kolaylaştırıyor. Son zamanlarda dansöz çıkartmaya başlamışlar sanırım. İzlemek için sabırsızlanıyorum .
Bu adamlar kimi müzik marteklerde Jazz reğonunda duruyorlar. Bazıları psycodelic (biliyorum çok yanlış yazdım doğrusunu öğretin ltfen) rock diyorlar. Anadolu Rock diyen bile var
Şimdi hepinize sormak istiyoum:
BU ADAMLARIN TÜRÜ SİZCE NE???? _________________ Bu devirde ya gaz ya jazz!!!
YÜXEXES DERGİ - Ankara |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pzr 21.08.2005 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
Pschedelic Underground diyebiliriz Baba Zula'nın tarzına ki önceki sayfalarda demişiz
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kralicekarinca

|
Tarih: Pts 05.09.2005 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
kendi alanlarının en iyisi bence
en çok ''tabutta rövaşata''film müziklerinin albümünü seviyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
chwaka

|
Tarih: Sal 10.01.2006 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
| gokce_tn demiş ki: | | ya müzikleri güzelde elemanlar canlı performans yaparken gruptaki kız bilgisayarda resim çiziyor o anda sarkıyla beraber ortaya cıkan bişeymiş.ne gereksiz birşey şimdi bu.bu olayın amacı ne ben çözemedim.çözen varsa yardımcı olsun. |
o kız o anda hislerini müzikle bağdaşlaşan duygularını resme döküyor benzerini pink floyd da yapmıştı sahneye gelen görüntüler üzerine müzik yapmışlardı _________________ şimdi burdayız peki ya sonra...? |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Sal 10.01.2006 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
Oasis konserlerinde de grup sahneye çıkmadan hemen önce pandomim gösterileri yapılıyor ona bakarsan. Gereksiz bir şey değil de daha çok farklı tarz sanatların bir araya getirilmesi ve iç içe yürütülmesi gibi bir şey. Yani konsere sadece müzik dinlemek için gidiyor olabilirsin ama böyle güzel bir şeyler karşılaşmak çok güzel olur ki, zaten pschedelic underground dinliyorsun o anda. Yani birinin sahnede resim yapması saçma gelmemeli.
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Çrş 11.01.2006 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
babazula yı bir soundtrack sayesinde tanımıştım
yıllar önce tabutta rövöşata diye bir film vardı film müziklerini
onlar yapmışlardı bildiğim kadarıyla  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
system_of_a_downn

|
Tarih: Çrş 11.01.2006 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
babazula muhete_em bi muzik yapiyolar iste okadar _________________ deniz mavisi gözlerin sensin benim eserim |
|
| Başa dön |
|
 |
Desire

|
Tarih: Sal 17.01.2006 8:21 Mesaj konusu: |
|
|
BabaZula,yi anlatmak uzun sürer kisa keseyim tabutta rövasata filim,ini izleyince filim,den cok music,de dikkatimi cekmisti
ve
BabaZula
sonrasi albüm bulma arayisina girdim o kadar zorduki cünki Türkiye,de degildim ama en güzeli Berlin,e geldiler izledim
sonrasi albümlererini buldum
Üc oyundan onyedi müzik
tabutta rövasata
ruhani oyun havalari
duble oryantal
Not Elinde Demo olan albümlerde olmayan mp3 varsa lütfen bilgi.  _________________ Mia.. |
|
| Başa dön |
|
 |
syblius

|
Tarih: Cum 19.05.2006 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
Babazula'nın doğaçlama&deneysel tarzını çok seviyorum ve onları canlı performansta dinlemek muhteşem oluyor (ama epey oldu canlı dinlemeyeli).
Murat Ertel gerçekten müthiş biri...doğaçlama için ön hazırlık yapıyor genelde, bir ana tema oluyor ve o konuda okuyor, araştırıyor, materyaller ve görüntüler buluyor, düşünüyor, tüm bunları yaparken de doğaçlama altyapısı oluşmuş oluyor ve bu birikimle sahnede oluşuveriyor sözler ve besteler. Zamana, mekana ve seyirci kitlesine özgü bir durum da yaşanıyor anlık. Seyirciyle beraber bir müzik yolculuğuna çıkıyorlar ve bu çok heyecan verici oluyor. Bazen performanslarını da kaydediyorlar. Tüm dünyada ciddi hayran kitlesi olan bir grup ve gerçekten yeterince değeri bilinmiyor ülkemizde Babazulanın.
Ben zen dönemini de çok sevmiştim ama:) _________________ 70'ler rock, jazz, ritm&drums, sinema, fotoğraf |
|
| Başa dön |
|
 |
aYNaLI-SuCuK "Resim albümü" Mod.

|
Tarih: Cum 19.05.2006 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
cok garip doğaçlama yapıyorlar tarzları hoşuma gitmedi uzun süre dinleyince insanı sıkıyor tıpkı ankara havası gibi. _________________ do not pass the namik kemal bridge because you can make afraid the quack quack.i plant an oak tree to your ebe's vagina c'mon go and take kozalacks. |
|
| Başa dön |
|
 |
mavibulut

Kayıt: Dec 10, 2003 Mesajlar: 173 Nerden: buca-bornova(515)
|
|
| Başa dön |
|
 |
soulmover

Kayıt: Jun 04, 2006 Mesajlar: 71 Nerden: Henderson, Kentucky
|
Tarih: Pzr 04.06.2006 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
mühim olan onların kafasını yakalamak! gerisi boş  _________________ www.myspace.com/theblairsband
"KILL YOUR TELEVISION!" |
|
| Başa dön |
|
 |
uzaktan

|
Tarih: Prş 15.06.2006 3:37 Mesaj konusu: |
|
|
| severiz, sayarız, takdir ederiz. bi de tanışabiilsem keşke. |
|
| Başa dön |
|
 |
murat_72

|
Tarih: Prş 15.06.2006 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
| gokce_tn demiş ki: | | ya müzikleri güzelde elemanlar canlı performans yaparken gruptaki kız bilgisayarda resim çiziyor o anda sarkıyla beraber ortaya cıkan bişeymiş.ne gereksiz birşey şimdi bu.bu olayın amacı ne ben çözemedim.çözen varsa yardımcı olsun. | valla söz konusu olan kızla ilgili radikal gazetesinin ropörtajında okudum sanırım evet orda resim falan cizyor..zaten grup film müzikleri.yapıyor esturmantel.. _________________ her zaman giden değil terk eden bazen kalandır terk eden gidende bu güzden gitmiştir.
İbanez edr 470 ex boss gt 8..
Marshall MG100DFX http://www.meo.dinozoruz.com yepyeni demolarımız.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|