Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Turk Rock Vadisi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Turk Rock Vadisi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nienturi

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 5:41    Mesaj konusu: Turk Rock Vadisi Alıntıyla Cevap Ver

İŞTE GERÇEK TURK ROCK VADİSİ

NovemberRain kod adlı Mehmet Karahanlı;

İşeri yürütür, herşey ondan sorulur. Ondan izinsiz hç bir şey olmaz. Ama ortalıklarda görmek zordur. Karda yürür izini belli etmez.

freebird kod adlı Laz Ziya

Konseyin en yaşlı üyesidir. Konseyin yurtdışı işlerini yürütür. Barondan sonra konseyin en önemli adamlarındandır. İşlerini gizli yapar, uzun zamandır interpol firarisi

öz!em Kod adlı Elif Eylül

Başarılı, hırslı ve gözü pek bir psikologdur. Ama dümenden tabi. Sitenin kirli işlerini yapar. Aslen güzelliğine aldanılarak metres olarak alınmış, sonra zekası fark edilerek mata hari gibi görevlendirilmiştir. Yerli gruplar kıskacındadır. Her yerde parmağı vardır.

Jawbreaker kod adlı memati

Çok ciddi ve acımasızdır. Mahcem'in ayrılışının ardından, Forumun korkusuz, ölüm saçan tetikçisi olmuştur.

rocksurfer kod adlı Kılıç

TurkRock Konseyi’nde Baron’dan sonra gelmektedir. Baron’la dostlukları çok eskilere dayanır, ona sıkı sıkıya bağlıdır. Çaktırmasa da Baron'dan sonraki en önemli mafya babasıdır.

Roth-Azad kod adlı Abdülhey

TurkRock istihbarat birimleri tarafından nienturiyi korumakla görevlendirilmiştir. Bir forumda ibanez sever gitarist olarak nienturi’ın karşısına çıkmasının ardından bir süre sonra nienturi'ın sağ kolu olmuştur.

filthy kod adlı Halo

En büyük forum mafyalarındandır. 7 yıl önce öz kardeşinin ihbarıyla yakalanmış, ömür boyu hapse mahkum edilmiştir. Baron da, gücü ve yaşından beklenmeyece aktifliği sebebiyle kendisini konseylerine katmak istemektedir. nienturi, akıllardan çıkmayacak bir operasyonla kendisini hapisten kaçırmıştır.

deadly kod adlı güllü erhan

November rainin öz yeğenidir. Çok eğlenceli bir kişiliğe sahiptir. Dayısı onu mafyadan uzak tutmaya çalışsa da Güllü, konseye ekibine girmeyi başarır.

Ve son olarak...
nienturi kod adlı Polat Alemdar

Foruma sonradan girmesine rağmen hızla yükselmiştir. Üstün zekasına tezat ebleklikler yapabilme yönüde vardır (mesela sabahın 4,5'unda bunları yazmak gibi). Kurtlar Konseyini bölmek isteyenleri çökertmek için derin devlet tarafından yüzü ve kimliği değiştirilmiştir. Önceleri Mahcem olarak hayatını sürdürürken şimdi Konsey'in korkulu rüyası nienturi olmuştur. Vatanı uğruna canı gibi sevdiği gitarından ve vivid cdlerinden vazgeçmiştir. KGB, CIA, MIT, Mossat, WHO, ELP, UFO, ALO otomat, CALGON, TMO, SSK, ODTÜ, İTÜ, UNESCO, IMF, AMD, ELF, FBI, PO gibi kurumlar tarafından özel olarak yetiştirilen nienturi, forumda bir yıldız olarak iyilerin dostu kötülerin,geyikçilerin, müzik cahillerinin can düşmanı olarak, kendi kurduğu ekiple mafyanın içinde doktora yapmıştır.

Bu fotoda da yeni yönetici olan deadly'nin adminliğe kabul seramonisi var;

Yatan deadly. Arkadaki yöneticiler soldan sağa;
filthy, roth azad, rocksurfer, NovemberRain, nienturi, Jawbreaker, freebird.

Tabutu taşıyanlar ise;
soldan sağa:
Akinu, Enchant, pyramind ve futurist

-------------------------------------------------------------------------------------

Burada Novemberrain Deadly'i sorgularken.

daisy in black kod adlı Safiye KARAHANLI

Baron, novemberrain'in kızıdır. Baron, forumda başına kötü bir şey gelmemesi için onu başka forumlara göndermiştir. Ama bu süreçte hüperzüpermetalciyizcilginiz.com tarafından tespit edilir. Yıllar sonra foruma dönen Safiye aslında hüperzüpermetalciyizcilginiz.com tarafından yollanan, haberleri röportajları geciktirmesi için beyni yıkanmış bir ajandır.

DrB kod adlı Ömer CANDAN

Müezzindir. Eşi ile birlikte mütevazı bir hayat sürmektedir. Aynı zamanda ufak bir manyetik atölyesi vardır, boş zamanlarında ebru sanatı ve manyetikler ile ilgilenir. Yaşadığı her türlü olumsuzluğu hoşgörü ve teslimiyetle kabul etmeyi ilke edinen ulu bir kişiliktir.

akinu kod adlı Deli Hikmet

Deli deliyi görünce "stick"ini saklar. Nienturinin dostudur. Küçük dükkanında TV tamir ederken bir yandan da ülkede olup bitenler üzerine ve Derin Devlet hakkında komplo teorileri üretmeye bayılan bir kişiliktir. Bu tür sivri çıkışlarından ötürü lakabı "Deli Hikmet" olup hayatında tek büyüğü nienturi'dır. Sonradan ingiltereye ajan olarak gönderilmiştir.

Unutmayın, Burası Forumlar Vadisi, Burada sevdiği için ölür insan, yaşamak için öldürür. Burası Forumlar Vadisi'dir. Forumların Vadisi'nde iz sürmek hem kahramanılıktır, hem de ölümüne yalnızlık..

Cendere cendere cendere cennn...

En son nienturi tarafından Cmt 26.11.2005 14:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NovemberRain
Kurucu
Kurucu

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 5:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile Süper ya bravo!

Edit: Yöneticilere özel forumumuzda açılmış bi başlıktı bu. Çok komik geldi 2-3 kişinin görmesiyle kısıtlı kalmasın dedim Smile
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 6:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oğlum tertip sana ne desem azdır. Şu halimle beni güldürdün ya helal vallahi:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rocksurfer

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Süper olmuş hakikaten. Smile Hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ehehehe nienturi yakacaksın bizi ha Very Happy Satanist ayininden görüntüleri foruma vermişler diye biri ihbar eder Turkrock çetesi olur çıkarız Smile

* Fotoğraf çekilecek diye hepimiz poz vermiştik ama dikkatli bakılırsa yatan kişi deadly orada hafiften gülüyordu biz de çaktırma çaktırma çekiyor diyorduk.

filthy şimdi fotoğrafta gördüm dişinde yeşil bir şey var abi Smile

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
noSurprises

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper olmuş..çok beğendim Smile
CedriX

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cok iyi olmus valla. Okumasi cok zevkli...
deadly
O Şimdi Asker :)
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Harikasın abi kısaltmalara koptum " KGB, CIA, MIT, Mossat, WHO, ELP, UFO, ALO otomat, CALGON, TMO, SSK, ODTÜ, İTÜ, UNESCO, IMF, AMD, ELF, FBI, PO"
Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Roth-Azad
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yine en yakışıklı ben olmuşum (Ayin resmindeki duruşumun karizması yeter).
Yalnız o ayinde fark ettim RockSurfer sadece dudağını oynatıyordu (playback yaptı çaktırmadan), çalışmadan gelmiş.
Nienturi'ye önce bu kadar uğraştığı ve bizi bu kadar eğlendirdiği için teşekkür eder, tebrik ederiz.
En kısa zamanda akıl sağlığının düzelmesi ve yeniden aramıza dönmesi içinde temennide bulunuruz (S ve Jem dışında Ibanez sevmem, sevdirmem Very Happy )
öz!em
Site Yöneticisi / Editörü
Site Yöneticisi / Editörü

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İnanılmaz keyifli olmuşSmile
Barış'cım sana çok teşekkür ederiz sabahın bilmem kaçında bizim için bunları hazırlayacak kadar "deli" olduğun için Smile Karakterler cuk oturmuş, tebrikler ...

Ve Ege Barış' ın akıl sağlığını dert etme sen... Herkes sakin olsun, ben bir psikolog olarak ıslah ederim kendisini Smile ... Dur bi saniye ya " metres" mi dedin sen Ateş et

Dikkat et de sonun Mata Hari ye benzemesin
Laughing
nienturi

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel de dedim, niye algıda seçicilik yapıyorsun Razz
Başa dön
cyberknight

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ahahahahaha Smile= Süper olmuş Smile= Ellerine sağlık Smile=
benayevsen

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mehmet Karahanlı öldü ama:) ahuhaa super olmuş.. Benim sevgilim ise bölümdeki karakterlerden en nefret ettiğim daha geçen söyledim "ıhaahh sinir oluyorum bu adama demiştim" Smile))
giggle

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Turkrock.com'un gizli yanlarını bu denli gözler önüne sermek biz kullanıcıları derinden etkiledi aslında. Çok başarılı bi çalışma; tebrik ederim Smile
darthseth
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forum Mafyası, kaç gündür gizliden gizliye, başkalarının son mesajlarından bu bölüme girebiliyorum. Bana da bi rol verinde rahatlayayım yahu.

Mesela Kirve Smile
eXpert

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu da bütün gününü Kurtlar Konseyi'nin peşinde geçiren ekibin amiri, mülayim bir insan olan ben Smile Ateş et Sniper (Montaj değil,kar maskemle çektiğim bir foto Smile )
Başa dön
Jawbreaker

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Birdenbire ortadan kaybolan başlıkların sırrı nedir acaba? Forum Gladio'su? Cool
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nienturi

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen bilicen memati...tetikçi sensin Wink

Bu işi Abdülhey ile bir araştırın bakalım!
Başa dön
eXpert

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jawbreaker demiş ki:
Birdenbire ortadan kaybolan başlıkların sırrı nedir acaba? Forum Gladio'su? Cool

Bence masonlar kaçırıyor başlıkları Smile
Başa dön
akinu

MesajTarih: Cmt 26.11.2005 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel olmuş. Fakat beni yanlış yazmışsınız.

Düzgün oynayın, yoksa hepinizi Tatlı Hayat dizisinde oynatırım. Höyt!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız