| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
buzz

|
Tarih: Çrş 18.10.2006 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
coldplay pop rock değil mi? _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rtymsoul

|
Tarih: Çrş 18.10.2006 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
| pop rock nedir abi kaç yıllık grubu pop rock diye adlandırmak ne kadar doğru olur |
|
| Başa dön |
|
 |
_ERHAN_

Kayıt: Jan 19, 2006 Mesajlar: 515 Nerden: istanbul / Ayvalik
|
Tarih: Prş 19.10.2006 9:16 Mesaj konusu: |
|
|
| pop rock = newschool punk tır. coldplay in uzaktan yakından alakası yoktur. sanırım coldplay de britrock yapıyor. evet evet.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gallagher

|
Tarih: Pts 02.04.2007 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
-Hey MADFERITs-İlk Türk Oasis Fan Sitesi Açıldı...
http://www.oasistr.net/
İngiliz müziğinin son yıllarda çıkardığı en büyük gruplarından biri olan OASIS sonunda Türkiye de de bir fan sitesine kavuştu.OASIS ile ilgili aradığınız hemen herşeyi burada bulabilirsiniz.Tabiiki katkılarınızla da daha da geliştirmeyi umuyoruz.
Forumlarda görüşmek üzere... _________________ Madferit 4eva...
http://eventful.com/demand/D0-001-000394286-7 |
|
| Başa dön |
|
 |
gallagher

|
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
-comeondieyoung

|
Tarih: Cum 06.04.2007 20:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Bende The Charlatans'ı öneririm. Britpop deyince ilk aklıma gelenlerden. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 06.04.2007 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
| -comeondieyoung demiş ki: | | Bende The Charlatans'ı öneririm. Britpop deyince ilk aklıma gelenlerden. | Anlamiyorum bu gruba nicin ilgi bu kadar az anavatindada bu boyle sanirim oysa harikalar dinlenmeliler fazlasiyla hak ediyorlar bunu yillardir..
http://www.thecharlatans.net/
http://www.myspace.com/thecharlatans |
|
| Başa dön |
|
 |
mutecasir Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 06.04.2007 21:26 Mesaj konusu: |
|
|
brit pop a oasis in masterplan albümü ile daha yeni başladım, yolumuz uzun olsa gerek. albüm gayet hoş bu arada. _________________ MatteKudasai,LutfenBekle,AKY,itaatsiz,telvin,King_Crimson,crimson_king,starless
Topraktandır cümle beden, nefsini öldür ölmeden, böyle emretmiş yaradan, sen kalemsin ben uç muyum? |
|
| Başa dön |
|
 |
-comeondieyoung

|
Tarih: Cmt 07.04.2007 0:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Bende anlamıyorum yaa THE CHARLATANS ' A neden hiçkimsenin sahip çıkmadığını. Belki birgün değerleri anlaşılır. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 07.04.2007 7:47 Mesaj konusu: |
|
|
| -comeondieyoung demiş ki: | | Bende anlamıyorum yaa THE CHARLATANS ' A neden hiçkimsenin sahip çıkmadığını. Belki birgün değerleri anlaşılır. | Belkide ki umarim olur bu boyle = ) |
|
| Başa dön |
|
 |
mutecasir Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 07.04.2007 16:35 Mesaj konusu: |
|
|
yahu ben radiohead dinliyorum, sanırım radyokafa da brit pop/rock yapıyor. muse da öyleymiş herhalde. müziğin aslında brit i filan olmaz, müzik müziktir. _________________ MatteKudasai,LutfenBekle,AKY,itaatsiz,telvin,King_Crimson,crimson_king,starless
Topraktandır cümle beden, nefsini öldür ölmeden, böyle emretmiş yaradan, sen kalemsin ben uç muyum? |
|
| Başa dön |
|
 |
-comeondieyoung

|
Tarih: Cmt 07.04.2007 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
| mutecasir demiş ki: | yahu ben radiohead dinliyorum, sanırım radyokafa da brit pop/rock yapıyor. muse da öyleymiş herhalde. müziğin aslında brit i filan olmaz, müzik müziktir. |
Aslında yapmıyorlar ama ingiliz oldukları için britpop olarak nitelendiriliyolar  |
|
| Başa dön |
|
 |
OasisFanaticSupernova

|
Tarih: Sal 17.04.2007 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
Brit ingiliz gruplarının başına getirilen bi tür
Brit'lerde ortalığı dağıtmış bi grup varsa Oasis'dir. Şu anki belirli bir yerdeki genç gruplarında ilham kaynağıdır, bazılarınında eline gitar alma sebebidir Oasis. |
|
| Başa dön |
|
 |
emilykane

|
Tarih: Cum 01.06.2007 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
| asmashingpumpkin demiş ki: | blur, franz ferdinand seviyorsanız bi maximo park'ı da dinlemenizi öneririm, ilk albümleri "a certain trigger" ingiliz mercury ödülleri adayları arasında, albümleri benim hoşuma gitti, güzel vokal, güzel şarkılar...  |
maximo park konser verdi şubatta. çok süper bir gruptur.
ayrıca the automatic de geldi 18 mayıste. dinlemenizi tavsiye ederim.
ayrıca; the rakes, sunshine underground, we are scientists, dirty pretty things, tabi ki KAİSER CHİEFS, the kooks, razorlight da brit dinleyen ve seven herkesin dinlemesi en azından bir göz atması gereken gruplardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
ZggyPop

|
Tarih: Prş 06.09.2007 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
Brit, Britpop.
Pulp ve Blur'u bu tarzın içinde nasıl kabul edebiliyorsunuz anlamıyorum ama tavsiyem bu iki grubu daha iyi dinleyip 1-2 parçalarıyla tarzlarını değerlendirmemeniz.. _________________ müzik değişiyor. takip et yoksa kaybolursun.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|