| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
deerrudolf "Kültür&Sanat" mod

|
Tarih: Pts 29.05.2006 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
| silent_guitar demiş ki: | Sevgili Evşen, resimleri bilmem ama geçenlerde benim tema dili de İngilizceye dönmüştü kendiliğinden. Profilden düzeltince sorun kalmıyor zaten.
Sevgiler... |
Şunu söylediğin iyi oldu be abi, sağol. İngilizce İngilizce bakıyordum foruma.  _________________ www.sendika.org
www.sol.org.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Novembre

|
Tarih: Pts 21.08.2006 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
| Roth-Azad demiş ki: | | Tansiyon-DavuL demiş ki: | | the_rhcp demiş ki: | Mesaj atacağız diye binbir taklalar atıyoruz.Foruma msj yollayınca sunucu bulunamıyor diye yazı çıkıyor.Zamanımı çok alıyor açılması sayfanın.Yardım erdin arkadaşlar.  |
evet valla sana tamamen katılıyorum ama zannediyorumki buna bi cözüm bulacaklardır.. |
Çözüm var ama çözüme giden yolldaki hammaddeyi (Para ) bulması o derece kolay değil  |
Sitede gözlemlediğim kadarıyla bi hayli duyarlı üye mevcut.. Sitede birçok ilde buluşmalar gerçekleşiyor.. Bu buluşmalarda her üyeden 1-2lira ücret alınsa, sonra her ilin parası ayrı ayrı toplanıp bir banka hesabına yatsa sunucu sorunu halledecek bir tutar çıkacaktır eminimki.. Sonuçta burası bir rockmüzik platformu ve rockmüzik dinleyici kitlesi azınlıktır ama gerektiğinde kenetlenmesinide iyi bilir.. Bu sorun site yönetimi kadar üyelerinde sorunudur sonuçta burada insanlar paylaşımını gerçekleştirip vakit geçiyor.. Ama sunucu sorunu yüzünden birçok vakitler boşa geçiyor.. Eminimki binlerce üye internetcafeden siteye giriş yapıyodur ve bu sorun maddi olarakta etkiliyordur.. |
|
| Başa dön |
|
 |
josephking Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 26.08.2006 2:50 Mesaj konusu: |
|
|
bugün şu saat itibariyle altın günlerinden birini yaşıyo valla site,ferrai gibi maşallah ama yarına acısı çıkar,döner yine eskiye... _________________ BEŞİKTAŞ bir eşkiyanın hayata itirazıdır..susarsa savaş, yazarsa destan,SEVERSE İHTİLAL OLUR!!: |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Cmt 26.08.2006 18:58 Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel planlarımız var, bekleyin bakalım. Eskisinden daha güzel olacak umarım.  _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
NovemberRain Kurucu

|
Tarih: Çrş 30.08.2006 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
Ve sonunda yeni server sipariş edildi.. En geç 1 hafta içerisinde geçmiş oluruz sanırım. İşkence sona eriyor..
Server değişiminden sonra da sıra yeni forumda! _________________ no |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 30.08.2006 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
Şak şak şak şak! Bunu ıslatalım, birer bırendiğ?
Haydi o zaman vurulsun davullar, çalınsın zurnalar.. Forumun şairleri şiir filan yazsın, biz de flamaları asarız, pankart yaptırırız; ne bileyim deplasmana otobüs kaldırırız filan..
Sanırım tüm ahali haketti bunları.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksurfer

|
Tarih: Çrş 30.08.2006 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
| NovemberRain demiş ki: | Ve sonunda yeni server sipariş edildi.. En geç 1 hafta içerisinde geçmiş oluruz sanırım. İşkence sona eriyor..
Server değişiminden sonra da sıra yeni forumda! |
Hadi hayırlı olsun
Zafer bayramında verilen süper bir haber...  _________________ www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ...
www.eskitayfa.com 2002-2005 arası turkrock ruhunu yeniden yaratan site ... |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Çrş 30.08.2006 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
Gözlerim yaşardı  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Prş 31.08.2006 3:54 Mesaj konusu: |
|
|
Ben özlerim MySql yazısını ya Hüzün yaptım şimdi..
Neyse screenshot'ını almıştım gecenlerde  _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 31.08.2006 10:20 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel haberler var dünden kalan... Yaşasın MySQL'siz forumlar, yaşasın forum kardeşliği.
Sevgili Roth-Azad, devrim dediğin nedir, çok merak ettim. Gerçi NovemberRain'in "Server değişiminden sonra da sıra yeni forumda!" sözlerinden bir şeyler anlıyor gibiyim.
Bu arada sanki şimdiden hızlanmış site, uçarak ilerlemenin verdiği hazla koyuldum yazmaya...
Sevgiler... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
pitch-dark "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 01.09.2006 2:34 Mesaj konusu: |
|
|
Bi bişeyler oldu bu siteye. Jet hızıyla açılıyor sayfalar. Bugünleri de mi görecektik? Hayırlı olsun. _________________ Be still for a moment. Everything depends upon you. If you die I will die too. . .http://www.last.fm/group/TurkRock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
deLarocx Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 13, 2007 Mesajlar: 203 Nerden: Hatay/Antakya İzmir/Buca
|
Tarih: Prş 02.08.2007 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
| pitch-dark demiş ki: | Bi bişeyler oldu bu siteye. Jet hızıyla açılıyor sayfalar. Bugünleri de mi görecektik? Hayırlı olsun. |
Şu anda da öyle olsa güzel olurdu.. |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 760 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Prş 02.08.2007 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
| deLarocx demiş ki: | | pitch-dark demiş ki: | Bi bişeyler oldu bu siteye. Jet hızıyla açılıyor sayfalar. Bugünleri de mi görecektik? Hayırlı olsun. |
Şu anda da öyle olsa güzel olurdu.. |
Aynen...
Bağlantı tipi 2 mbps ADSL hattım var.
Modem: USRobotics 9108.
Yine de sayfalar çok yavaş açılıyor...
Sayfalar çok geç açıldığı için, siteye talep azalabilir! |
|
| Başa dön |
|
 |
|