Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Başlıklar, Mesaj İçerikleri ve Albüm Konusundaki Şikayetler
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Başlıklar, Mesaj İçerikleri ve Albüm Konusundaki Şikayetler
Sayfa 1, 2, 3 ... 79, 80, 81  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
öz!em
Site Yöneticisi / Editörü
Site Yöneticisi / Editörü

MesajTarih: Sal 27.12.2005 0:52    Mesaj konusu: Başlıklar, Mesaj İçerikleri ve Albüm Konusundaki Şikayetler Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar uzun zamandır bu başlığı açmayı düşünüyordum fakat fırsat bulamamıştım. "Yöneticilerden memnun musunuz? " başlığı maksadının dışına çıkarak Forum Kurallarına ve genel ahlaka aykırı olduğu düşünülen; başlıklar, yollanan mesaj içerikleri ve üyelerin kişisel albümlerindeki fotograflarla ilgili belirtilen şikayetlerle dolamaya başladı Cedrix in de ifade ettiği gibi. Dolayısıyla bu ve benzeri şikayetlerimizi artık bu başlık altında yazıp, diğer başlıkta ise eskiden olduğu gibi yöneticilerle ilgili görüşlere yer verirsek daha sağlıklı bir paylaşım olacağı kanısındayım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
misanthrope-viper
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 27.12.2005 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki o zaman bu başlığın ilk şikayeti benden olsun

http://www.turkrock.com/ftopic12122-0-asc-1500.html

tekrar söylüyorum bu link yani 76. sayfa tamamen şiddet ve holiganizm içeriyor.
Buradaki zat yüzünden seviyeli beşiktaşlı üyeler bile yazmıyor kendi forumuna.

Ve expert kardeshimiz 78. sayfada ilgili resimlerden birini alıntılayarak tepkisini gayet normal bir üslupla dile getirmiştir ama bu mesajı silinmiştir.

Aynı hassasiyeti adını anmak istemediğim diğer şahısın koyduğu resimler içinde göstermenizi rica ediyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kingofloss__

MesajTarih: Sal 27.12.2005 2:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müzik konusunda Rammstein ve birkaç türden çöplük konular var...
silent_guitar

MesajTarih: Sal 27.12.2005 2:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O zaman bir daha yazayım! Bir şey yapılmamış.

http://www.turkrock.com/ftopic353-0-asc-0.html Bu başlık 27.08.2003 tarihli, bir Rage Against The Machine topic'.i
http://www.turkrock.com/ftopic7858-0-asc-0.html Bu başlık ise 07.08.2004 tarihli, yine bir Rage Against The Machine topic'i. Araların neredeyse tam bir yıl var ve başlıkta belirtilmesine rağmen yeni olan başlık hala duruyor.

Mesajları taşıma durumu bu sefer uygulanabilir. Björk başlığında yapılan uygulama burada yapılmasın! Smile

Bilginize, kolay gelsin!
Sevgiler...
deadly
O Şimdi Asker :)

MesajTarih: Sal 27.12.2005 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:

http://www.turkrock.com/ftopic353-0-asc-0.html Bu başlık 27.08.2003 tarihli, bir Rage Against The Machine topic'.i
http://www.turkrock.com/ftopic7858-0-asc-0.html Bu başlık ise 07.08.2004 tarihli, yine bir Rage Against The Machine topic'i. Araların neredeyse tam bir yıl var ve başlıkta belirtilmesine rağmen yeni olan başlık hala duruyor.

Mesajları taşıma durumu bu sefer uygulanabilir. Björk başlığında yapılan uygulama burada yapılmasın! Smile

Bilginize, kolay gelsin!
Sevgiler...

Mesaj taşıma seçeneği yok maalesef silent_guitar'cım. Yani başlıkları bölebiliyorsun ancak birleştiremiyorsun. Tek çare tek tek alıntı mesajı yazmak olabilir. O da bana göre yanlış. Björk başlığıyla ilgili durumda gerekli açıklamaları yapmıştım. Tabi Dış kaynaklı rock moderatörleri neye uygun görür onu bilemem. Ancak başlık birleştirme olayı yok, olsa zaten ilk olarak onu uygularız sadist değiliz ki Cool
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Sal 27.12.2005 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:
silent_guitar demiş ki:

Bilginize, kolay gelsin!
Sevgiler...

Mesaj taşıma seçeneği yok maalesef silent_guitar'cım. Yani başlıkları bölebiliyorsun ancak birleştiremiyorsun. Tek çare tek tek alıntı mesajı yazmak olabilir. O da bana göre yanlış. Björk başlığıyla ilgili durumda gerekli açıklamaları yapmıştım. Tabi <a href="http://www.turkrock.com/forum2.html">Dış kaynaklı rock</a> moderatörleri neye uygun görür onu bilemem. Ancak başlık birleştirme olayı yok, olsa zaten ilk olarak onu uygularız sadist değiliz ki Cool

Peki, siz nasıl uygun görüyorsanız. Wink Yalnız başlığa müdahale edilmesi için Dış kaynaklı rock moderatörleri mi beklenecek? Her iki başlık da (aynı topic) halen Dış kaynaklı rock kategorisinde ilk sayfada salınıyorlar.

Sevgiler...
misanthrope-viper

MesajTarih: Sal 27.12.2005 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

üzülerek görüyorum ki http://www.turkrock.com/ftopic12122-0-asc-1500.html sayfasında ki şiddet içeren resimler hala duruyor

işinize karışmak veya müdahele etmek istemiyorum ama artık son çarem resimleri burada sergiyerek turkrock kamuoyunun yani sizlerin takdirine bırakmak olacaktır
_Tmac_ demiş ki:

Akıllı olun, BEŞİKTAŞ'la oyun olmaz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Borknagar

MesajTarih: Çrş 28.12.2005 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba. yine ben ve benimle birlikte yine bir şikayet. az önce anasayfada son eklenen resimlerde görerek kişisel galerisine gittiğim "spiritsoldier" isimli arkadaşın resim albümünde enterasan (!) resimler olduğunu gördüm. ensesinden tuttuğu bir kediyi gösterip; "aksam yemeği mi bu" gibisinden isim verdiği hele hele de üzerindeki marduk tişörtüyle ve ters haçlı kolyesiyle verdiği bu poz; çokça tahrik içeren ve siyasi polisin baktığı satanizmi özendirici bir içeriğe sahip gibi geliyor bana. forum yönetiminin bilgisine saygıyla arz ederim.

not: bu başlığın sabit olması "ispiyonlama içeriğine" uygun olabilir diye düşünüyorum Smile
sevgiler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
rocksurfer

MesajTarih: Prş 29.12.2005 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kişisel sataşmalar ve Forum Kurallarının ihlali nedeniyle başlık geçici olarak kilitlenmiştir.
deadly

MesajTarih: Prş 29.12.2005 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başlık temizlenmiştir. Lütfen başlık içerisinde kişisel tartışmalara girmeyiniz. Şikayetiniz yöneticiler tarafından cevaplanıp gerekli işlem yapılcaktır. O yüzden lütfen yorumlarınızın bunu etkileyemeceğini göz önünde tutunuz. Forum Kurallarına uygun şekilde devam edebilirsiniz.
Ayrıca Borknagar; http://www.turkrock.com/gate.html?name=Forums&file=album_page&pic_id=25898 bu linkte bana göre yanlış bir şey yok. Diğer yönetici arkadaşlarımın görüşünü bilemem tabi, ben müdahale etmeyi uygun bulmuyorum.
Bir de arkadaşlar şikayetlerinizde link belirtirseniz takip etmemiz daha kolay olacaktır.
İlginize Teşekkürler.
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 29.12.2005 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok artık arkadaşlar o kadar da değil yani. Tamam cidden rahatsız edici resimler de olabilir ancak linkteki fotoğrafın geyik amaçlı konduğu besbelli yani Smile Bu kadar da katı olmayalım yahu. Kedi kesecek- yiyecek adam da kalkıp dur yemeden önce şuraya fotosunu koyayım demez herhalde. Bu kadar didik didik inceleyip altında hep mana ararsak hepimizin albümünde sakat şeyler çıkabilir Very Happy

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rainbow

MesajTarih: Prş 29.12.2005 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de tam olarak bunları anlatmaya çalıştım. Fotoğrafın açıklamasında da belirtilmiş üstelik espri olduğu. Kraldan fazla kralcı ilan edilme pahasına da olsa bu fikirdeyim Smile

Ayrıca resimlerin didik didik incelenmesi hususunda kesinlikle futurist'e katılıyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Purgatory

MesajTarih: Prş 29.12.2005 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İyi de hepimizin mesajları silindikten sonra yine hepimizi içine alan bir mesaj yollamak ne ola ki futurist, bunu anlayamadım ben? Gerçi siz de beni anlamadınız ya, neyse. Bundan sonrakileri büyük fontlar ile yazmayı deneyeceğim; hani Jokermg yapıyor ya, ha ondan..

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Borknagar

MesajTarih: Prş 29.12.2005 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben sıradan bir kullanıcı olarak rahatsızlığımı dile getirdim, bu başlığın amacına uygun olarak. benim rahatsız olduğum konu yönetim tarafından doğru görülür ya da görülmez, verilen cevap ile sorun noktalanmıştır. bu benim sorumun tek cevabıdır Exclamation

simdi ne yazıkki "ben de didiydim, ahanda gordun mu bak, aldın mı cevabını" gibisinden mesajlar geleceğini dusunuyorum. bu çok saçma ve anlamsız ama nedense bu eğilimi gösteren kullanıcılar var maalesef Exclamation

sonuç olarak ben bir sıradan kullanıcı olarak şikayet hakkımı kullandım ve gereken cevabı aldım. bu olay üzerine daha da fazla şey söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum.

herkeslerin affına sığınarak:

futurist demiş ki:
Yok artık arkadaşlar o kadar da değil yani. Tamam cidden rahatsız edici resimler de olabilir ancak linkteki fotoğrafın geyik amaçlı konduğu besbelli yani Smile Bu kadar da katı olmayalım yahu. Kedi kesecek- yiyecek adam da kalkıp dur yemeden önce şuraya fotosunu koyayım demez herhalde. Bu kadar didik didik inceleyip altında hep mana ararsak hepimizin albümünde sakat şeyler çıkabilir Very Happy

didik didik incelemek mi Smile sadece gülebiliyorum. 12 eylülün sansürcü zihniyetinin turkrock temsilcisiymişim gibi bir durumda hissettiriyorsunuz bana kendimi Exclamation resim albümlerine yönelik kısıtlama da değil talebim, nitekim slayerbodom ve siz resim albümlerine kısıtlama istediğimi ima eden şeyler yazmışsınız. bu doğru değil. hepimizin resim albümü var ve hepimizin yorumları da olabilir bu konuyla ilgili. ben yanlış gördüğüm resim için şikayette bulundum. resim albümleriyle ilgili genel bir şikayette bulunmadım. en azından bu yazıyı okuduktan sonra bunu kavrayabileceğinizi sanıyorum. sorun -belki bilinçli bir şekilde- satanist olmak ve olmamaya dayandırılıyor ama benim davranışımın satanizme, satanist propagandaya karşı olmakla alakası yok. bunu belirtmeliyim öncelikle. (zaten böyle bir duruma müdahale etmemek de suç doğurur) belki siz bunları yaşamamış olabilirsiniz -bunu bilemem- ama şu bizim yaşadığımız tecrübeyle sabittir: sadece marduk gibi "anti-christian" olan bir grubun tişörtüyle, ters haçlı kolyesiyle ve hatta elinde kediyle resim çektirenler değil, saçı biraz uzun olan her Türk genci; Türk polisi tarafından "satanist olduğu iddiasıyla" sokaklarda deyim yerindeyse AVLANDI. bu avların (!) bir kısmı da Terörle Mücadele Müdürlüğü'nde sorgulandı, evleri didik didik arandı ve kaba tabirle toplum tarafından damgalandı Exclamation
şimdi sizden ricam; savunduğunuz ve bir yönetici olarak konunun önemini kavrayamadan "geyiği" tabir ederek ufkumuzu açtığınız hadiseyi ve "sözde anti-sansürcülüğünüzü" olası provakosyanlarda da "geyik" olarak gördüğünüz söz konusu hadiseleri lütfen en önde savununuz. eğer size savunma hakkı verilirse tabiki Exclamation

doğru ya da yanlış. benim bir talebim oldu. bu talebe olumsuz cevap aldım. bu benim için kabullenebilir ve çok doğal bir durum. ama niyetimi açık ve net anlatmama rağmen kavrayamadan ya da kavramak istemeden mesajlar yazılıyor. sadece buna üzülüyorum Exclamation

En son Borknagar tarafından Prş 29.12.2005 15:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi MSN Messenger
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Prş 29.12.2005 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu deadly yazmış,
" Diğer yönetici arkadaşlarımın görüşünü bilemem tabi, ben müdahale etmeyi uygun bulmuyorum"

Ben de onun üzerine yazdım. Hepimizi içine alan bir mesajla ne alakası var bunun? Mesajlar karşılıklı atışmalara döndüğü için temizlenmiş deadly kısa bir özetle durumu toparlamış. Size cevap hakkı doğuracak bir şey yazdım da ben mi farkında değilim? Silinen mesajlarda sen ne yazmıştın onu bile bilmiyorum ben yetişememişim Wink Direk deadly'nin yazdığı mesajın üzerine yazdım ben.

Herkes bir alınganlık tutturmuş gidiyor bakalım...

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
eXpert

MesajTarih: Prş 29.12.2005 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

futurist demiş ki:
Bu kadar didik didik inceleyip altında hep mana ararsak hepimizin albümünde sakat şeyler çıkabilir

Katılıyorum. Zaten sunucular siteyi kaldıramıyor artık düşüncesiyle ve belki de bu olayların etkisiyle ne galeri kaldı, ne de avatar Smile Artık eXpert adı altında görebileceğiniz tek resim ö.m. ve profil resimleridir Very Happy

En son eXpert tarafından Prş 29.12.2005 16:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
silent_guitar

MesajTarih: Prş 29.12.2005 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim mesajım da silinmiş, arada linkler gitmiş, yeniden vereyim!

Direc-t başlığında sataşma, hakaret ve içeriksiz mesajlar var. Arrow http://www.turkrock.com/ftopic2284-1200.html

Bir de traji komik resimler başlığında aynı resimlerden birakça defa atılmış. Arrow http://www.turkrock.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=745344#745344

Ben de Dağılan Türk grupları" başlığında üstüste aynı mesajı göndermişim. Yeni farkettim. Very Happy Arrow http://www.turkrock.com/ftopic2553-200.html

Kolay gelsin! Sevgiler...
eXpert

MesajTarih: Cum 30.12.2005 0:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.turkrock.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=745396#745396 adresindeki konuda "fornax" rumuzlu kullanıcı, Alım&Satım forumuna başlık açmak yerine konuya mesaj olarak satılık ilanı bırakmıştır, bilginize önemle arz olunur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deadly

MesajTarih: Cum 30.12.2005 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar; Direc-t başlığında sataşma yok. Kullanıcı "kalite anlayışınız bu mu" demiş, ardından da cevap gelmiş. Eğer konu uzar kavgaya dönerse müdahalade bulunulur. Trajikomik resimlerdeki şikayetinle ilgili dün ben işlem yapmıştım tekrar baktım ardarda iki resim yok.
Dağılan türk gruplarındaki mesajını sildim. Sanırım sitede bir sorun oldu ondan ardarda çıktı mesajlar.
eXpert; Mesaja uyarı astım.
İlginiz için teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar lütfen şikayetlerle ilgili kişisel yorumlara girmeyelim. Daha önce de dediğim gibi şikayetlerin muhatabı yönetici ve moderatörlerdir. Siz şikayetinizi yazarsınız biz işlem yaparız, yapmazsak açıklama yazarız. Eğer bir yönetici yanlış düşünüyorsa diğer bir yönetici zaten ona bak şöyle şöyle o yüzden bunu yapmamız tarzında yazar. Kullanıcılar bunu yaptığında ise tartışmalar eksik olmaz. "Sen kullanıcısın ne karışıyorsun bana"ya döner olay. Ayrıca zaten kullanıcıların yorum yazması yaptığımız işi etkilemez. Bunu tam olarak olmasa da şuna benzetebiliriz; nasıl ki bir kurumda olan şikayet kutusunu müşteriler açıp okuyup yorum yapamıyorsa bu da öyledir. Şimdi siz diyeceksiniz ki orda şikayetleri de okumuyorlar. Evet okumuyorlar ancak burda da yöneticilere tek tek özel mesaj atılacağına bu başlığa yazılıyor. Bu sizin için sağlanmış bir kolaylık ve bence konuyu dağıtarak bunu bozmayalım arkadaşlar. Sizden ricam bu başlığa şikayet sahipleri ve yöneticiler yazsın. Şikayet edilenler haksız olduklarını düşünüyorlarsa yöneticiye öm atabilir ve konuyu aşırı uzatmamak kaydıyla buraya yazabilir.
Teşekkürler.
silent_guitar

MesajTarih: Cum 30.12.2005 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deadly demiş ki:
Trajikomik resimlerdeki şikayetinle ilgili dün ben işlem yapmıştım tekrar baktım ardarda iki resim yok.

Sanırım ben bir sonraki sayfanın linkini vermişim. Smile Bahsettiğim "Traji komik resimler" başlığının 45. sayfasıydı. Arrow http://www.turkrock.com/ftopic21781-0-asc-880.html
Sayfanın sonunda 3(üç) adet aynı resimden var ki, bir tane de sonraki sayfada var. Baştan yanlış anlattığım için özür dilerim.

Kolay gelsin! Sevgiler...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 79, 80, 81  Sonraki
1. sayfa (Toplam 81 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız