| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
buzz

|
Tarih: Cum 11.08.2006 17:51 Mesaj konusu: |
|
|
hemen hemen her gun oluyo ama raslantı gib degil sanki sonra odada evde tek başıma yatarken mesela birinin nefes aldıgını falan duyuyorum alıştım artık boyle şeylere ama tepki gostermiyorum pek zaten bu arada ben yanımdaki adam hakkında çok kotu bişey duşunuyosam drek soyluyorum zaten yanımda oldugu için genelde de kapışıyoruz bu yuzden çok adamla papaz oldum ama tutamıyorum kendimi yav _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
_axlewurm_

|
Tarih: Cum 11.08.2006 17:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Böyle bir film vardı. |
|
| Başa dön |
|
 |
swin

|
Tarih: Cum 11.08.2006 17:54 Mesaj konusu: |
|
|
çok ilginç ya ama nefes falan hissediyorumda diyorsun insan korkar yaw bence psikolojik yardım al böyle yaşanmaz huzursuz olursun sürekli  _________________ insan BüYüDüKçE hayalleri KüÇüLüR mÜ? |
|
| Başa dön |
|
 |
tombiktweety

|
Tarih: Cum 11.08.2006 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cum 11.08.2006 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
alışınca bi şey olmuyor onlardan daha onemli tonla sorun var gerçek hayatta kafaya sıyırmak için  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
swin

|
Tarih: Pts 14.08.2006 9:38 Mesaj konusu: |
|
|
o da doğru ya..ama seninkiside ufak bir sorun değil,öyle bişey bende olsa düşünmeye korkarım  _________________ insan BüYüDüKçE hayalleri KüÇüLüR mÜ? |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pts 14.08.2006 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
4400 diye bir dizi var cnbc-e de (tavsiye ederim bu arada çok kaliteli diziler var) işte orda bi bolumun konusuydu bu adam karşısındakilerin zihnini okuyabiliyo falan zaten bi suru filme diziye konu oluyor bu durum _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
swin

|
Tarih: Pts 14.08.2006 16:44 Mesaj konusu: |
|
|
evet biliyorum o dizi bayadır var..buna benzer diğer karakterlerde var ama ben beyin okumanın mümkün olmadığını düşünüyorum
belki bir hayal olabilir  _________________ insan BüYüDüKçE hayalleri KüÇüLüR mÜ? |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pts 14.08.2006 16:55 Mesaj konusu: |
|
|
aslında mantıklı olur bence çunku sonuçta insan beyni duşunurken noronlarda ileti aktarımı falan oluyor elektrik akımı mevcut yani etrafa bir sinyal yayılıyor ama bu sinyali alcan da analiz edicen de daha kadafan bi ikiyuz sene falan var boyle bir makinenin yapılmasına ama imkansız değil yani _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
dimpleandrock

|
Tarih: Pts 14.08.2006 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
beyin okuma diye birşey gerçekten olsa acaba insanın etrafında kaç kişi kalır.ya da kalır mı insan.
belkide güzel olurdu hiç yoktan uğraşmazdık gereksiz insanlarla
zor bence... _________________ ''G£ldi ölümlü y@l@n gitti ölümsüz g£rç£k
siz h@y@t sür£n l£$l£r sizi kim dirilt£c£k''
N.F.K. |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Pts 14.08.2006 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
konuşmazdık çok sessiz olurdu ortalık acaba muzik dinleme olayı nasıl olurdu ya? _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_shine

|
Tarih: Pzr 24.09.2006 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
beyin okumak mumkundur.Hatta kurslari bile var samanlardan ders aliyorsun.Her insanin bi enerjisi vardir konsantre olarak onun enerjisine girip beynini okuyabilirsin cok rahatlikla... _________________ Julian Lloyd Webber
dide |
|
| Başa dön |
|
 |
Oceanides

Kayıt: Jun 08, 2005 Mesajlar: 860 Nerden: Bilincaltimdan..
|
Tarih: Pzr 24.09.2006 19:37 Mesaj konusu: |
|
|
Focus dergisinin gercege dayali olmayan bir haberi alip koyacagini sanmiyorum. O yuzden boyle bir teknolojinin gelismis olmasi bence cok mumkun. Ama tabi bu teknolojinin ne amacla kullanilacagi da cok onemli. Ulkeler arasi casusluk icin kullanilacaksa insanlik yararina birsey icat etmis olduklarini dusunmem dogrusu. Boyle bir teknolojiyi yine egolarini tatmin etmek isteyen ABD gibi ulkeler ziyan etmez de, insanlik icin daha faydali bir amac icin kullanirlar umarim.
Insanlarin birbirlerinin beyinlerini okuyabilmeleri (boyle bir makine olmadan) de bence mumkundur. Enerjiyle, telepatinin bir suru ornegi vardir ama ne boyuttadir bilmiyorum. Acikcasi kimsenin bunu cok fazla basarbildigini sanmiyorum henuz, belirli kucuk bir kisim insan haricinde. Cunku oyle olsa insanlar sozlere, telefonlara, bilgisayarlara bu kadar bagimli olmaz, ihtiyac duymaz, ama beyinleriyle baskalarinin beyinlerini okur, oyle iletisim kurarlardi.
Bende yakinlarimin kafasindan gecenleri anlayabiliyorum cogu zaman, ama bu daha once de bir arkadsin dedigi gibi sadece o insani cok iyi tanidigimiz, nerde, ne zaman, neye, nasil tepki verecegini bildigimizden kaynaklaniyor bence. Ki oyle bir durumda bile 100% emin olamayiz o insanin aklindan gecenlerden, sadece yaklasik bir tahminde bulunuruz diye dusunuyorum.. _________________ "If they ever tell my story, let them say I walked with giants. Let them say I lived in the time of Hector, tamer of horses. Let them say I lived in the time of Achilles." Odysseus |
|
| Başa dön |
|
 |
eddies_daughter

Kayıt: Jun 13, 2006 Mesajlar: 52 Nerden: somewhere in time
|
Tarih: Prş 28.09.2006 20:36 Mesaj konusu: |
|
|
beyin okumak diye birşey yoktur bence.ve bana çok saçma geliyor bu.en azından şimdilik.eğer ilerde insan beynini daha fazla kullanabilirse ne olur bilmyorum tabi.. _________________ Bedensel ölümden sonra kişinin yaşamını sürdürdüğüne ne inanırım, ne de inanacağım..."
A. Einstein |
|
| Başa dön |
|
 |
olmayanzapin Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 98 Nerden: ruhların konusamadıgı yerden
|
Tarih: Cum 29.09.2006 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
| beyin okumak mümkün ama çok tehlikeli.arkadasınızla deli oldugunuzu sanarak ve digelri de öyle sanarak size yaklaşıyorlar ve siz deliymişcesine davranıyorlar etrafınız kalabalık ama içinizdeki sehir bom boşl oluyor sadece köpeklerin kuşların... |
|
| Başa dön |
|
 |
ateistt

|
Tarih: Cmt 13.01.2007 2:12 Mesaj konusu: |
|
|
Bahsettikleriniz biraz parapisikolojiye giriyor
Ama bence kesinlikle böyle birşey var _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
geissler

|
Tarih: Çrş 28.02.2007 21:54 Mesaj konusu: |
|
|
| beyin okumak bi parça mümkündür... |
|
| Başa dön |
|
 |
TANKUT

|
Tarih: Pts 26.03.2007 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
ZİHİN KONTROLÜ !!!
Gunumuzde teknolojinin bas dondurucu bir hizla gelistigi bir gercektir. Bu gelisim olumlu olabilecegi gibi olumsuz yonler de icermektedir.
İste bu olumsuzluklardan biri artık cagimizda insanların zihinsel olarak kontrol altina alinabilmesidir.
Milyonlarca kisinin habersiz oldugu ve bircoklarina bilim- kurgu gibi gelen zihin kontrolu olayi ne yazik ki gercektir.
Gunumuzde bir takim karanlik gucler hedef sectikleri insanlari cesitli yontemlerle zihinsel olarak kontrol altinda tutabilmekte ve onlar uzerinde taciz ve hatta iskenceye varan boyutlarda etkiler yaratabilmektedir.
Lutfen kendinize su soruları sorun. İNSANLIK NEREYE GİDİYOR? SIRADA BASKA NELER VAR?
İste grubumuzun amaci bu igrenc ve insanlik disi olaylari kamu oyuna duyurmaktir.
http://uk.groups.yahoo.com/group/zihin_kontrol/ |
|
| Başa dön |
|
 |
ravenwoods Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2006 Mesajlar: 756 Nerden: mekke-medine arası :)
|
Tarih: Pts 26.03.2007 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
ben mesela evde gitar çalınca alt kattaki amcanın beynini okuyabiliyorum...okuduklarımı yazarsam banlanırım yazmıyayım....bu arada üstteki arkadaşada bir lafım var : bu olay karşısında ne yapılabilir bilmiyorum şüpheli insanları karakola çekip ''beyin mi okuyorsun lan h.pne konuş ağzını beynini*** '' gibi bir yaklaşımda bulunulamaz...hayır yaniii duyursak ta ne yapılabilir ki. _________________ satanikkara metal grubuma zurnacı arıyorum !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Sal 27.03.2007 19:07 Mesaj konusu: |
|
|
| ravenwoods demiş ki: | | ben mesela evde gitar çalınca alt kattaki amcanın beynini okuyabiliyorum.... |
cok ıyı yaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
|