Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Bir kişinin ne düşündüğünün bir başkası tarafından isabetli tahmin edilebilirliğine inanıyorum.Gerek denyimleri gerekse insan psikolojisinin işlerliğine bilinçli yada bilinçsizce hakim olan insanlar,başkalarının olaylara nasıl karşılık vereceğini hatta kuracakları cümlelere kadar tahmin edebileceğinin mümkün olduğunu düşünüyorum.
Bu olayın mistik saçmalıklarla bir ilgisinin olmadığı kesin.
Bunun haricinde,beynin ürettiği bir enerjiyle,birinin diğeri ile karşılıklı telepati kurarak beyin okuması olayına,bilimsel bir makale okumadan yada kanıt bulmadan inanmaya niyetim yok _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK
insan beyni dünya üzerinde,''evren'' üzerinde dizayn edilmiş en büyük kurgusal araçtır.hiçbir teknoloji ürünü bu sınırsız çılgınlığın önünde duramaz.beyin okumak gibi birşey yapılırsa,bunun ancak insan beyni tarafından gerçekleştirileceğine inanıyorum.makineler düz mantık çalışırlar.sadece içine yüklediğiniz komuta göre hareket edebilirler.beyin okuyabileceklerini zannetmiyorum.
aynı sekilde unutmayın ki o makinalar ve bilgisayarlarda insan beyninin ürünleridir...
beyin bir et parçası değildir. bu çok doğru. o makinalar insan beyninin ürünleridir ama,insan beynine henüz yeteneği aktarma özelliği yüklenmedi _________________ We hope your rules and wisdom choke you...
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 762 Nerden: belli olmuyor ya...
Tarih: Prş 24.07.2008 15:59 Mesaj konusu:
insanların beyinleri okunabilir.bildiğim kadarıyla istihbarat ajanlarının beyin okumak için geliştirdikleri bazı yöntemler var. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız