| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cajun

|
Tarih: Sal 09.03.2004 16:05 Mesaj konusu: Patrick Rondat |
|
|
dinleyen varmı bılmıyorum varsa görüşlerinizi alıım... _________________ you live will forewer free... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
premature_boy Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 719 Nerden: izmir ya da eskişehir
|
Tarih: Sal 09.03.2004 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
benim kuzende rape of the earth adlı albümü vardı. dinledim sevdim. sadece bu _________________ ırkın için değil sınıfın için savaş! |
|
| Başa dön |
|
 |
kaamos

|
Tarih: Sal 09.03.2004 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
müthiş gitaristlerden biri daha..
vivaldi'nin dört mevsim'ini yorumlamıştı.. ardından yukarıda ismi geçen albüm çıktı dinlemedim.. ama mutlaka dinlenmeli..
g3 grubununda da çalmışlığı vardır.. _________________ "..The future is uncertain.. but the end is always near.. " |
|
| Başa dön |
|
 |
Sapiens Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 10.03.2004 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
o bir virtuöz,o bir müzik adamı,hele o visions şarkısı yok mu adamı çıldırtır..çok hızlı.nezmn çaldı g3 te acaba?konser kaqyıtları var mı?albmlerini bulamıom bitanesi var..izmirdenrde bulcam?ama bu adamın eli öpülür..  |
|
| Başa dön |
|
 |
redbaron

|
Tarih: Prş 11.03.2004 9:23 Mesaj konusu: |
|
|
vaktiyle Amfibia albümünü dinlemiştim...çok sağlamdı, özellikle Vivaldi-4 Mevsim. Birde Elegy'de çalıyor ki eleman State Of Mind albümü çok çok başarılı _________________ Onur - NL/bass
www.myspace.com/nlonline |
|
| Başa dön |
|
 |
groovecan

|
Tarih: Pzr 02.05.2004 1:42 Mesaj konusu: |
|
|
kendisi yanlış hatırlamıyorsam jean michelle jarre ile çalışıyor. bende bir kaç parçasını dinlemiştim sevdim _________________ www.myspace.com/kivanckaytanli |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4256 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Pzr 02.05.2004 17:45 Mesaj konusu: |
|
|
Çok bilinmeyen ama esasında çok iyi olan bir gitarist, bence Patrick Rondat... Ben de Amfibia albümünü dinlemiştim, bir de Elegy albümleri de var elimde ama pek dinleyemedim... Özellikle klasik gitar kullanımı süper bence! _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
wareyha

|
Tarih: Sal 04.05.2004 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
Her defasında bir seyler yazacam Patrick Rondat için düşünüyorum acaba bu adam için ne yazabilir diye sonra aklıma bir sey gelmiyor yazmadan kapatıyorum sayfayı.
Harika bir gitarist tek kelimeyle ve kusursuz bir yorumcu aynı zamanda...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Rockman1

Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
|
Tarih: Çrş 30.03.2005 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
Geçenlerde biraz dinledim. çok iyi bir gitariste benziyor. Aynı zamanda Elegy grubunun gitaristi. Jean Michael Jarre ile verdiği konsere ait bir videoyu da izledim. güzel uyum sağlamış. Bildiğim kadarıyla her ikiside Fransa'dan.
Solo albümlerini en yakın zamanda edinmeye çalışacağım. Böyle mükemmel ama az bilinen gitaristlerin daha çok ilgi görmesini dilerim.
Web Sitesi: http://www.rondat.com/ _________________ Always On Rock!
|
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Prş 31.03.2005 10:30 Mesaj konusu: |
|
|
G3 ile sadece bir fransa turnesi oldu. Gerçke anlamda G'nin 3.elemanı sayılmaz bence
Ama gitarist olarak aşağı kalır demek değildir. Sadece genelde 3.gitarist olarak daha şöhretli adamları alıyorlar o bakımdan.
Ben de amfibia ile tanıdım ilk önce. Sonra diğer iki albümüne daha ulaştım.
Vivaldi'nin mevsimler konçertosunun Sol minör "yaz" bölümün presto'sunun yorumu hoş bir yorumdu ama abartılacak da bir yorum değil bence.
Oldukça kaliteli bir müzisyen olmasıylada diğer bir çok insandan ayrıldığını, kötü saçları olduğunu , şahane gitarları olduğunu(ibanezcidir kendisi), "fıransadan adam çıkmaz abi" savlarımı ezip geçtiğini de eklemeliyim  |
|
| Başa dön |
|
 |
MrScary

|
Tarih: Prş 31.03.2005 10:36 Mesaj konusu: |
|
|
Gitarist olarak gerçekten çok iyi bir gitarist ve G3 e de yakışır bence.
Son albümü "An Ephemeral World" inanılmaz iyi bir çalışma mutlaka dinleyin derim.
G3 yakışacak 3. gitarist hakkında uzun süredir düşünüyorum.Bu konu hakkında bir topic açıldı mı yoksa buraya devam mı edelim?
"Nienturi sana soruyorum" _________________ Gitarist
Gitarcıların buluştuğu yegane program! |
|
| Başa dön |
|
 |
nienturi

|
Tarih: Prş 31.03.2005 11:00 Mesaj konusu: |
|
|
İşte böyle Okan'ım ya! Gel forumlara azıcık gitarist muhabbeti döndürelim
G3'te dinlediklerim arasında en çok yakıştığını düşündüğüm adam E.Johnsondı.
Schenker'in de iyi bir tercih olma ihtimalini ciddiye alıyorum ama herhangi bir bootlegden vs. dinlemediğim için çok da kesin konuşamam.
Aslında guitarevolution davasını izlemeyi isterdim ben. Poland,Skolnick,Friedman üçlüsünü.
G3'e alternatif isim olarak ise Greg Howe, Steve Howe, Kenny Wayne, Neal Schon gibi isimler aklıma geliyor. Bir de olmazsa olmaz Gilbert  |
|
| Başa dön |
|
 |
SMITD

|
Tarih: Cmt 10.12.2005 21:00 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım patrick rondat ın dört albümü var başkada yok.... yanlış bilmiyorsam. albümleri çok etkileyici bir virtüöz severek dinlediğim birisi
ama fazla bilinmiyor galiba
albümlerini internetten bulabilirler(paralı bazı siteler var) _________________ ''hayat bir boşluksa,boşluğu dolduran bizleriz''
Kirâmen kâtib-în |
|
| Başa dön |
|
 |
|