| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 20.01.2006 1:26 Mesaj konusu: İmzamda yer alan bir bölüm silinmiş ? |
|
|
Bu akşamüstü siteye girdim ve mesaj attım bir de ne göreyim
yazılı imzam aşağıda olduğu şekle yani
| Alıntı: | Obezite olmak ve Sırtınızda lekeler çıkması sizi seksi gösteriyorsa cola için.Ama bilin ki o içtiğiniz kolanın her damlası ölen masum insanların kan damlalarıdır
www.rockindownload.turkrock.com | olarak değiştirilmiştir.
Buna bir açıklama bekliyorum www.bagimsizbirlik.org yazan sitenin linki neden silindi
İmzam 3 satırdan oluşuyor ve 250 karakteri geçmiyor. 250 karakteri geçmesi de imkansız çünkü profilden geçmesine izin vermiyor.
Bu sitenin linkinin imzamda ne gibi bir rahatsızlık veren durumu oldu forum kuralları açısından? Yoksa yanlışlıklamı oldu ? _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
100 Yaşında Mutlu Ol ŞANLI FENERBAHÇE |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Xymphony

Kayıt: Nov 01, 2005 Mesajlar: 379 Nerden: The Edge Of Forever
|
Tarih: Cum 20.01.2006 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
Yanlış anlama da, "obezite olmak" yerine "obez olmak" yazsan daha doğru olur... _________________ DISCORDANT HARMONY |
|
| Başa dön |
|
 |
anarchist_hippy

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 2257 Nerden: Eskişehir - Ankara
|
Tarih: Cum 20.01.2006 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
Komik... _________________ AKP'ye Hayır!
ABD'ye de, politikalarına da, teknolojisine de, fikirlerine de, kültürüne de... (Neyi varsa) hayır...
http://www.blogcu.com/1624
|
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Cum 20.01.2006 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
Bir açıklama yapılmalı... _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
DEP_REM

Kayıt: Apr 18, 2005 Mesajlar: 768 Nerden: ayagının altından
|
Tarih: Cum 20.01.2006 2:31 Mesaj konusu: |
|
|
hemen bir bsın açıklaması istiyoruz ve olay mahalinde yetkilileri görmek istiyoruz heuheauea _________________ DePReM ve Gitarı...
http://www.myspace.com/depremtheband
Herkes birbirini yalıyor!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Cum 20.01.2006 10:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Deprem ne diyorsa o. |
|
| Başa dön |
|
 |
copadam

|
Tarih: Cum 20.01.2006 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
| DEP_REM demiş ki: | | hemen bir bsın açıklaması istiyoruz ve olay mahalinde yetkilileri görmek istiyoruz heuheauea |
Komik değil mi Arkadaşlar şurada neden silindiğine dair bir açıklama istedik, olayı hemen mizah unsuru haline getirdiniz.  _________________ Demolu Gruplara Destek: www.rockinrock.net |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Cmt 21.01.2006 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
Ben silmedim.. _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 21.01.2006 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
Nickler değişiyor. Nicki değişen imzasında bunu belirtiyor. Birileri mail adresi alıyor. İmzadaki linkler uçuyor
Tuhaf şeyler oluyor burada ? Hadi diğerleri neyse de bu bana yansıyınca sormak ihtiyacı duyuyorum.
Ve aynı şekil de diğer arkadaşlar da. _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 21.01.2006 3:54 Mesaj konusu: |
|
|
Erdem,
ben sildim abi ya, senin makineye keylogger kurmuştum geçen geldiğimde
şifren zartın zurtun hepsi bende.
hatta şimdi sorgulamayı kesmezsen, "Kahrolsun Fenerbahçe" diye değiştiricem imzanı
d.n: Ula iki dakika dur değiştir  _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 21.01.2006 13:45 Mesaj konusu: |
|
|
biliyorum t_macc'da sensin zaten Olm merak etme imza değiştirmesini bende bilirim tavsiyen için sağol. Hani biliyoruz yani az çok.
Ve benim ismimi de zart zurt söylemeyin buralarda. Ben sana seth diyorsam sethsin a.q.. Bir de dşg geçmesini bırakıp konuyu başka yerlere çekmesen diyorum.
Burada bu konuya 3 kişi cevap bekliyor. Kendi yönetimin gibi provekasyonluk yapma  _________________ 100 Yıl Önce Doğdu Şanlı EFSANE
|
| Başa dön |
|
 |
|