Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - George Lynch
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

George Lynch
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
wareyha

MesajTarih: Prş 11.03.2004 11:10    Mesaj konusu: George Lynch Alıntıyla Cevap Ver

Dokken;
Bu efsanevi Grubu günümüze taşıyan isimlerden en büyüğü George Lynch ve Don Dokken di kuşkusuz.
Hiç unutmuyorum Steve Vai nin bir konuşmasında en begendiniz gitarist kim diye bir soru sorulmustu. "Hiç kuşkusuz "George Lynch"" yanıtını vermişti.

En son wareyha tarafından Pts 22.03.2004 10:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sava

MesajTarih: Prş 11.03.2004 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O bir ekol Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
wareyha

MesajTarih: Cum 12.03.2004 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesinlikle !!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ex_deep_purple

MesajTarih: Cum 12.03.2004 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

az dinleme şansı buldum george lynch'i ama dinlediğim kadarıyla bile 'inanılmaz bi gitarist' diyebiliyorum Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cum 12.03.2004 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o bir nba oyuncusu Very Happy
wareyha

MesajTarih: Cmt 13.03.2004 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ex_deep_purple demiş ki:
az dinleme şansı buldum george lynch'i ama dinlediğim kadarıyla bile 'inanılmaz bi gitarist' diyebiliyorum Smile

George Lynch
O genç yaşlarında iyi bir hayat yaşamadı. Ailesi çok sefildi açlık la büyüdü. Ne bir müzik dersi ne de bir gitar dersi almadı. Ama hep hayali bir Rock Yıldızı olmaktı. Bunu da başardı...
Bu oralardan buralara gelmesi inanilmazdı azmin zaferi bu olması gerek...
Başa dön
wareyha

MesajTarih: Pts 15.03.2004 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sanırm forum da George Lynch i pek dinleyen bilen yok galiba ???
çok şaşırdım açıkçası...
Başa dön
Old_Style

MesajTarih: Pzr 25.04.2004 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

george lynch çok iyi bir gitarist olmasına rağmen seninde bahsettiğin gibi wareyha,geçirdiği çocukluk veya başka bir sebepten dolayı karaktersiz ve istikrarsız bir adamdır;Örnek...
1-Don Dokken la olan ilişkilerinde çok bariz görünür.eğer biraz adam olsaydı iddia ediyorum dokken sadece benim deil bir çok kişinin "all time favourite"ı olurdu.
2-Cold Sweat adında bir grup duyanınız oldumu hiç?İlk solo albümü için vokalist arayışı içersindeyken,o sırada albüm anlaşmasını imzalamış olan c.s. adındaki grubu dinler ve vokalisti "oni logan" a hayran olur.grubun gitaristi marc ferrari adında bilenin bileceği keel vs..gruplara çalmış iyi bi gitaristtir.bu herif konser sonrası soyunma odalarına gidiyor ve oni logan a diyor ki:
"ferrari yle çalmak mı istersin yok sa onlardan bi tanesini sürmek mi?:)ve grubun yanında herifi kafalar,l.a ın yolunu tutarlar.ve albüm kayıdına giremeden vokalsiz kalır c.s. buda böle rock camiasında dünmüş tuhaf hikayeleden biridir.
Sevmem George Lynch'i,ne yazık ki herif virtüöz.

dipnot:cold sweat oni logan dan bence daha iyi bi vokalist bulup ilk ve tek albümünü çıkarır genede.
wareyha

MesajTarih: Pts 26.04.2004 9:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
wareyha

MesajTarih: Pts 26.04.2004 9:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Old_Style demiş ki:
george lynch çok iyi bir gitarist olmasına rağmen seninde bahsettiğin gibi wareyha,geçirdiği çocukluk veya başka bir sebepten dolayı karaktersiz ve istikrarsız bir adamdır;Örnek...
2-Cold Sweat adında bir grup duyanınız oldumu hiç?İlk solo albümü için vokalist arayışı içersindeyken,o sırada albüm anlaşmasını imzalamış olan c.s. adındaki grubu dinler ve vokalisti "oni logan" a hayran olur.grubun gitaristi marc ferrari adında bilenin bileceği keel vs..gruplara çalmış iyi bi gitaristtir.bu herif konser sonrası soyunma odalarına gidiyor ve oni logan a diyor ki:
"ferrari yle çalmak mı istersin yok sa onlardan bi tanesini sürmek mi?:)ve grubun yanında herifi kafalar,l.a ın yolunu tutarlar.ve albüm kayıdına giremeden vokalsiz kalır c.s. buda böle rock camiasında dünmüş tuhaf hikayeleden biridir.
Sevmem George Lynch'i,ne yazık ki herif virtüöz.
dipnot:cold sweat oni logan dan bence daha iyi bi vokalist bulup ilk ve tek albümünü çıkarır genede.

Bunları nerden duydugunu merak ettim yazarsan sevinirim...
Başa dön
Old_Style

MesajTarih: Pts 26.04.2004 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.cold-sweat.net/Snags.htm
tam dayaklık bi lavuk gerçekten.bende bu herifin vukuat hikayeleri çok,daha istersen Smile
lynch mob u baya seviyorsundur eminim,o zaman bu grubun ilk ve tek albümünü kesinlikle öneririm sana.
bulman zor olabilir,zevkle iletirim benimkinin bir kopyasını.
MrScary

MesajTarih: Sal 27.04.2004 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lynch Mob'un bildiğim kadarıyla 5 albümü, 1 Ep si var.Lütfen dikkat edelim.Ayrıca yazdıklarına kesinlikle katılmıyorum.George Lynch gerçekten çok mütevazi bir insandır, adam gibi adamdır.

Lynch Mob - Wicked Sensation (1990)
Lynch Mob - Lynch Mob (1992)
Lynch Mob - SYZYGY (1998)
Lynch Mob - Smoke This (1999)
Lynch Mob - Evil Live (2003)
Lynch Mob - REvolution (2003)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
wareyha

MesajTarih: Sal 27.04.2004 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Old_Style demiş ki:
http://www.cold-sweat.net/Snags.htm
tam dayaklık bi lavuk gerçekten.bende bu herifin vukuat hikayeleri çok,daha istersen Smile
lynch mob u baya seviyorsundur eminim,o zaman bu grubun ilk ve tek albümünü kesinlikle öneririm sana.
bulman zor olabilir,zevkle iletirim benimkinin bir kopyasını.

Lynch Mob'u çok severek dinliyorum kesinlike. Bende 1999 albumu "Smoke This" var Mr.Scary nin dediği gibi sanırım bir tek albumleri yok diger albumleri duymuştum ama alma şansım olmadı malum TR ama diger albumlere ait MP3 leri dinledim...
Sen ilk ve tek albumleri derken hangi albumu kastetin merak ettim "Smoke This" mi?? bu album gerçekten kusursuz diyebilirim McCarthy gerçekten çok sey vermiş albume ayrıca Bassist Gabe Rozales de harikalar yaratmış. Muzikal anlamda dünyaya izlerini bıraktıklarını düşünüyorum..
Açıkçası George Lynch nasıl bir kişiliğe sahip pek fazla bir bilgim yok ne desem yalan olur adam gibi adam mı? yada lavuk mu? bilmiyorum işin orası benim için önemli değil zaten...
Old_Style verdiğin link için teşekkürler
saygılar...
Başa dön
Jolly_Roger

MesajTarih: Sal 27.04.2004 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lynch dedinmi Türkiye'de akla gelecek ilk isim Okan Meriç'dir!
Old_Style

MesajTarih: Sal 27.04.2004 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar,düzeltmiym dedim herhalde anlaşılır diye ama keşke düzeltseymişim,ben cold sweat ten bahsediyorum,lynch mob dan deil .
cold sweat in ilk ve tek albümü,verdiğim linktende bunu anlamalıydın wareyha.
bu arada çok lynch karşıtlığı gibi oluyor ama aklıma bişi daha geldi.
don dokken ilk olarak albüm anlaşmasını tek başına kaptığında davulcu olarak aklına WİLD" MİCK BROWN gelir telefon açar oda derki don'a:lynch te gitar çalmaya gelsinmi,don tereddüt eder ama sonra ok der.mick daha sonra şöle bi röportaj verir:"evet hepsi benim suçum onun gelmesini ben önerdim".
bişey daha,camiadaki bi dergide şöle bi soru sorulmuştu jeff pilson'a...lütfen boşluğu doldurun...
the biggest misconception about dokken is,..........
jeff:george wrote all the songs.
Smile
herşey müzisyenlik deil birazda adamlık bence.
(cover grubumda wicked sensation coverlıyorum ama,çok iyi bi müzisyen)
MrScary

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hey Allahım, ya sabır demekten başka bişey diyemeyeceğim.
Bu kadar da olmaz ki Sad
wareyha

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Old_Style demiş ki:
arkadaşlar,düzeltmiym dedim herhalde anlaşılır diye ama keşke düzeltseymişim,ben cold sweat ten bahsediyorum,lynch mob dan deil .
cold sweat in ilk ve tek albümü,verdiğim linktende bunu anlamalıydın wareyha.
bu arada çok lynch karşıtlığı gibi oluyor ama aklıma bişi daha geldi.
don dokken ilk olarak albüm anlaşmasını tek başına kaptığında davulcu olarak aklına WİLD" MİCK BROWN gelir telefon açar oda derki don'a:lynch te gitar çalmaya gelsinmi,don tereddüt eder ama sonra ok der.mick daha sonra şöle bi röportaj verir:"evet hepsi benim suçum onun gelmesini ben önerdim".
bişey daha,camiadaki bi dergide şöle bi soru sorulmuştu jeff pilson'a...lütfen boşluğu doldurun...
the biggest misconception about dokken is,..........
jeff:george wrote all the songs.
Smile
herşey müzisyenlik deil birazda adamlık bence.
(cover grubumda wicked sensation coverlıyorum ama,çok iyi bi müzisyen)

Abi çok güldüm ya bende düşünüyorum ne alaka diye... Ne biliyim konu Lynch Mob a döndü onunla ilgili yazışıyorduk ben senin ne düşündüğünü ne bileyim abicim..Sonra ilk ve tek albumu deyince şaşırdım açıkçası sen sonra cold sweat bahsetmeye çalışmışsın verdiğin linkden ben george lynch nin bio larını bulacagımı düşündüm bio arıyordum...
Biraz yanlış anladık galiba birbirimizi...
Neyse olur bunlar önemli değil
Bu arada MrScary sanada teşekkür ediyorum
saygılar
Başa dön
MrScary

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Canım kardeşim, ben kimseyi bu forumlarda kırmak istemiyorum.Burada hepimiz müzik hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz.Beğendiğimiz müzisyenlere de bu şekilde kötüleme kampanyası başlatılınca doğal olarak savunmaya çalışıyoruz.
George Lynch'in karakaterinden önce nasıl çaldığına, nasıl bir gitarist olduğuna, o müthiş parçaları ve soloları çalarken hissetiği şeylere dikkat etmemiz gerekiyor.Bu adam parçada ne anlatmak istiyor diye düşünmemiz gerekiyor.Ben yıllardan beri George Lynch dinlerim ve dinliyorum.Hiçbir zaman bu şekilde bir eleştiriye maruz kaldığını şimdiye kadar görmedim ve çok üzüldüm.
Yaşını, adını sanını bilmediğimiz biri gelip George Lynch'e küfür ediyor.Üstelik bu kişi bu siteye 15 gün önce üye olmuş.Ayıp ya.İlkönce bir dinle, Lynch'i bir anla sonra bok at.
Sayın Forum yöneticilerinden de bu topiği kapatmalarını rica ediyorum.Yoksa ben de kötü şeyler yazacağım ve dolayısıyla siz beni siteden atacaksınız.Ben de bunu istemiyorum.
"I'm Alone Again Without You"
Başa dön
Old_Style

MesajTarih: Çrş 28.04.2004 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kusura bakma abi,bu kadar sinirlendiysen geri alıyorum sözlerimi,benim pek umurumda deil yani yeterki sen harap etme kendini.
yanlız bu bi kampanya deil kimsede kimseyi "küfredin bu adama" kampanyasına dvt etmiyo,bu forumlar açıldığı zaman herkes fikrini söyler(ben küfrettiğimide düşünmüyorum)forumlar açıldığı kişiye yalakalık yapmak içinde açılmaz,icabında hakkında olumsuz düşünen insanlarda varsa bunu belirtecek.mecbur olmadığım halde sebeplerimide yazıyorum yani,adla sanla yaşlada alakası yok bunun,en az senin kadar tanıyorum bu herifi ve bu müziği.
herkesin farklı kriterleri vardır,sen sadece müziğine bakarsın ben hem adamlık hemde müzisyenlik ararım,matter of opinions yani.
babanın oğlumu bu herif hem niye bu kadar sinirleniyosun,o adamın vukuatlarının onda birini sana gerçek hayatta biri yapsa acaba o kişiye neler savurursun bi düşün,verdiğim linki oku boşa sallamıyoruz burda.yukarıda anlattıklarıma bi daha bi göz gezdir derim,hakkında olumsuz düşünenin birtek ben olmadığımı anlarsın.
kötü şeyler yazıcam demekle yazmış kadar oldun zaten abi,önemli deil ben gene seni kırmiym.
Afedersin George Lynch abi.
OK?
Başa dön
MrScary

MesajTarih: Prş 31.03.2005 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

George Lynch in son albümü "Furious George" pek içime sinmedi.Daha iyi bir çalışma beklerdim.Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkcası.Buraya kadar mı yoksa George?
Bu arada "Evil Lives - Black Sabbath Tribute" adlı albümde George Lynch ve Vince Neil, "Paranoid" adlı parçada beraber çalışmışlar.Henüz bu albümü dinlemedim ama merak ediyorum doğrusu...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız