Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Alman Power Thrash grubu ben öyle tanımlıyorum en azından harikalar bence Chalice of Steel ve The Final Command albümleri var bende.Çok sert ama bir o kadar da melodik-karanlık bir müzik ve GAZZZZZZZZ
Tarih: Sal 04.04.2006 1:48 Mesaj konusu: Re: Paragon
anti-social demiş ki:
Alman Power Thrash grubu ben öyle tanımlıyorum en azından harikalar bence Chalice of Steel ve The Final Command albümleri var bende.Çok sert ama bir o kadar da melodik-karanlık bir müzik ve GAZZZZZZZZ
bende de aynı albümler vardı.yanlış hatırlamıyorsam samael mp3 ünün içinden çıkmıştı.bencede gayet gaz bir gruptur.
Tarih: Sal 04.04.2006 17:24 Mesaj konusu: Re: Paragon
Edmond demiş ki:
anti-social demiş ki:
bende de aynı albümler vardı.yanlış hatırlamıyorsam samael mp3 ünün içinden çıkmıştı.bencede gayet gaz bir gruptur.
haha benim de annihilator mp3ünün içinden çıktı valla araya sıkıştıran iyi etmiş
Tarih: Sal 04.04.2006 18:26 Mesaj konusu: Re: Paragon
anti-social demiş ki:
Edmond demiş ki:
anti-social demiş ki:
haha benim de annihilator mp3ünün içinden çıktı valla araya sıkıştıran iyi etmiş
evet ya bende de annihilator dü.samael nereden çıktı.yapanın eline koluna sağlık.
Tarih: Cum 09.01.2009 14:53 Mesaj konusu:
Bi dakka ya!Bende de Annihilator mp3'ün den çıkmıştı! Ey gidi korsan tezgahlar,ne güzel rus malı metal mp3 cdleri olurdu.Hiç akla gelmeyecek grupların bile full mp3 olurdu.İyi arşiv yaptım mp3 cdleriyle. _________________ Adam gibi adam M.KEMAL ATATÜRK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız