Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Paragon
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Paragon

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
anti-social
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 08.03.2006 23:23    Mesaj konusu: Paragon Alıntıyla Cevap Ver

Alman Power Thrash grubu ben öyle tanımlıyorum en azından harikalar bence Chalice of Steel ve The Final Command albümleri var bende.Çok sert ama bir o kadar da melodik-karanlık bir müzik ve GAZZZZZZZZ yeeea
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Edmond

MesajTarih: Sal 04.04.2006 1:48    Mesaj konusu: Re: Paragon Alıntıyla Cevap Ver

anti-social demiş ki:
Alman Power Thrash grubu ben öyle tanımlıyorum en azından harikalar bence Chalice of Steel ve The Final Command albümleri var bende.Çok sert ama bir o kadar da melodik-karanlık bir müzik ve GAZZZZZZZZ yeeea

bende de aynı albümler vardı.yanlış hatırlamıyorsam samael mp3 ünün içinden çıkmıştı.bencede gayet gaz bir gruptur. Cool
Başa dön
anti-social
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 04.04.2006 17:24    Mesaj konusu: Re: Paragon Alıntıyla Cevap Ver

Edmond demiş ki:
anti-social demiş ki:

bende de aynı albümler vardı.yanlış hatırlamıyorsam samael mp3 ünün içinden çıkmıştı.bencede gayet gaz bir gruptur. Cool
haha benim de annihilator mp3ünün içinden çıktı Very Happy valla araya sıkıştıran iyi etmiş Smile
Başa dön
Edmond

MesajTarih: Sal 04.04.2006 18:26    Mesaj konusu: Re: Paragon Alıntıyla Cevap Ver

anti-social demiş ki:
Edmond demiş ki:
anti-social demiş ki:

haha benim de annihilator mp3ünün içinden çıktı Very Happy valla araya sıkıştıran iyi etmiş Smile

evet ya bende de annihilator dü.samael nereden çıktı.yapanın eline koluna sağlık. Smile
Başa dön
illnino

MesajTarih: Pts 05.01.2009 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende de aynı albümler var. Smile Fena bir grup değil.
Alisonhell

MesajTarih: Cum 09.01.2009 1:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ashes süper şarkıları BU arada benim de annihilatörden çıktı ne iş ?!?!?!? Very Happy ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
illnino

MesajTarih: Cum 09.01.2009 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bi dakka ya!Bende de Annihilator mp3'ün den çıkmıştı! Ey gidi korsan tezgahlar,ne güzel rus malı metal mp3 cdleri olurdu.Hiç akla gelmeyecek grupların bile full mp3 olurdu.İyi arşiv yaptım mp3 cdleriyle.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız