Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 21.04.2006 20:00 Mesaj konusu: Powermad
Bu grubun bir şarkısını ilk önce The Clerks - Tezgahtarlar filminde duymuştum. Filmde bu şarkının başındaki kısım, sahnelerin birinde kullanılmıştı. Sonra David Lynch'in Wild at Heart filminde de aynı kısmı tekrar duyunca kıllandım, kimmiş bunlar acaba arayışlarına girdim. Wild at Heart Soundtrack'ine bakınca grubun Powermad olduğunu, şarkının isminin de Slaughterhouse (Mezbaha) olduğunu öğrendim. Sonra Türkçe sayfalarda aratınca şöyle bir şeye rastladım:
Alıntı:
Wild at Heart:
.......Daha filmin ilk sekansında Sailor (Nicholas Cage) , dans salonundan çıkışında, merdivenlerde sevgilisinin annesinin üzerine yolladığı katilin saldırına uğrar; adamı korkunç bir şekilde döver; yerlere, duvara çarpıp öldürür, o bunu yaparken fonda Powermad grubunun, klostrofobik speed, metal müziği çalmakta; Sailor'ın sevgilisinin merdivenin başında attığı çığlıklar; dehşetin dozunu yükseltmektedir........
Klasik bir sahne ve müzikle uyum sağlamış... _________________ <div><strong>Bir insanın yapabileceği en korkunç şey, gerçeği söylemektir. Benim için gerçeği söylemenin bir zararı yok; çünkü zaten kimsenin beni ciddiye aldığı yok!</strong></div>
Bence çok uyumsuz. Sadece o sahneyi izlemiş olsam, ucuz bir film olarak değerlendirirdim. Zaten müzik film için yapılmamış, D.Lynch koymuş onu oraya, ama neden ?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız