Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Powermad
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Powermad

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
polski90
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 21.04.2006 20:00    Mesaj konusu: Powermad Alıntıyla Cevap Ver

Bu grubun bir şarkısını ilk önce The Clerks - Tezgahtarlar filminde duymuştum. Filmde bu şarkının başındaki kısım, sahnelerin birinde kullanılmıştı. Sonra David Lynch'in Wild at Heart filminde de aynı kısmı tekrar duyunca kıllandım, kimmiş bunlar acaba arayışlarına girdim. Wild at Heart Soundtrack'ine bakınca grubun Powermad olduğunu, şarkının isminin de Slaughterhouse (Mezbaha) olduğunu öğrendim. Sonra Türkçe sayfalarda aratınca şöyle bir şeye rastladım:

Alıntı:
Wild at Heart:
.......Daha filmin ilk sekansında Sailor (Nicholas Cage) , dans salonundan çıkışında, merdivenlerde sevgilisinin annesinin üzerine yolladığı katilin saldırına uğrar; adamı korkunç bir şekilde döver; yerlere, duvara çarpıp öldürür, o bunu yaparken fonda Powermad grubunun, klostrofobik speed, metal müziği çalmakta; Sailor'ın sevgilisinin merdivenin başında attığı çığlıklar; dehşetin dozunu yükseltmektedir........

Vikipedya : http://en.wikipedia.org/wiki/Powermad

Tarzları speed metal, üç tane albümleri var :

1987 Powermad
1988 The Madness Begins
1989 Absolute Power

Davulcuları John Macaluso; Y.Malmsteen, RIOT gibi gruplar ile çalışmış. Büyük ihtimalle grup çoktan dağılmış durumda, ben aksi bir bilgiye ulaşamadım.

Daha fazla bilgisi olan var mı ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sava

MesajTarih: Cmt 22.04.2006 0:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Absolute Power çok hayvan bir albümdür.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
polski90

MesajTarih: Sal 25.04.2006 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında benim merak ettiğim David Lynch'in neden Slaugherthouse'ı o filmde kullandığı. Veya neden Metallica değil de, Powermad ?

Klostrofobik speed metal de nesi ? Laughing

Gizemli bir grup, evet... Cool
Başa dön
AKY

MesajTarih: Prş 27.04.2006 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Klasik bir sahne ve müzikle uyum sağlamış...
polski90

MesajTarih: Pts 01.05.2006 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence çok uyumsuz. Sadece o sahneyi izlemiş olsam, ucuz bir film olarak değerlendirirdim. Zaten müzik film için yapılmamış, D.Lynch koymuş onu oraya, ama neden ?

Kimbilir....Neyse konu film değil, Powermad.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız