| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sometimes

|
Tarih: Prş 09.06.2005 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
Gokhan ile birlikte cok ii bi grubuda kaybettik. Keske devam etselerdi...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
muratzeki

|
Tarih: Cmt 11.06.2005 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
bi albüm çıkardılar sonra best of tarzı ama rahmetli grubun beyniydi. o gidince grup ta devam edemedi doğal olarak _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Burock1905

|
Tarih: Pzr 12.06.2005 13:29 Mesaj konusu: |
|
|
| En son "İstanbul'dan Gokhan'a" isimli bir calismalari vardi yanilmiyorsam... Dinledikce insani huzun kaplar... Gercekten buyuk kayip oldu... |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Pzr 12.06.2005 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
nasıl güzel,nasıl eğlenceli bir topluluktu grup vitamin.bütün albümlerini edinmiş,hemen hemen bütün şarkılarını ezberlemiştim.söylerek etrafta dolaşırdım sürekli :)zannedersem en çok "turkish cowboylar" parçasıyla çıkış yakalamışlardı,ciddi gündeme oturmuşlardı yani.
gökhan'ın ölümüyle tamamen bitti bu grup ama bizi eğlendirdiği o zamanları hala dün gibi hatırlarım Sad
"hıyar dedim de aklıma geldi,yeni sevgilinle aran nasıl?" Very Happy
saygılar... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kralicekarinca

|
Tarih: Cmt 01.10.2005 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
| pardayanlarin 10 cildini defalarca okuyan canim arkadaşım,ruhun özgür dolaşsın |
|
| Başa dön |
|
 |
coyksk

|
|
| Başa dön |
|
 |
stukamania

|
Tarih: Pts 21.11.2005 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
bende bu başlığı ilk defa okuyorum... walla çocukluğum vitaminle geçti... onalrla büyüdüm desem yeridir yaniii... hiç unutmuyorum abdi ipekçide konserleri vardı ve bende okuldan kaçıp gitmiştim konserlerine ve sahnenin en önündeydim... gökhan la ufak bi konuşmamda olmuştu... aresten bir kaç p3 indirdim... bu arada şunuda söylemek istiyorum... o zamanlarda korsan olayı vardı... kasetlerini ben topkapıdan alıyordum... atıyorum müzik marketlerde 5 milyonsa ben topkapıdan 2 milyona alıyordum kasetlerini... neyse... tekrardan allah mekanını cennet eylesin... BOL HAŞHAŞ BOL KOKAİN  _________________ stukamania@hotmail.com
www.stukamania.com |
|
| Başa dön |
|
 |
stukamania

|
|
| Başa dön |
|
 |
dumanalti_doa

|
Tarih: Pts 21.11.2005 1:59 Mesaj konusu: |
|
|
| gökhan öldükten sonra "günaydın türkiye"mi ne öyle bi albüm çıktı, o da gayet eğlenceli bi albümdü aslında.. |
|
| Başa dön |
|
 |
muratzeki

|
Tarih: Pts 21.11.2005 2:09 Mesaj konusu: |
|
|
iyi günler türkiye idi albümün adı
eğlenceliydi belki ama artık vitamin albümlerini dinlerken eğlencenin yanında hep bi parça hüzün geliyor. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
devilyn

|
Tarih: Sal 22.11.2005 13:48 Mesaj konusu: |
|
|
grup vitamin i hatırlayan herkesin yüzünde önce bi gülümseme olur ta ki gökhan ın ölümünü hatırlayana kadar..
ama merak ettiğim harbiden rock müzik mi yapıyodu bu grup??ben hiç öyle hatırlamıyorum da bi sormak istedim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Çrş 23.11.2005 0:40 Mesaj konusu: |
|
|
Sorunun cevabı Gökhan Semiz'in hayatında gizli, forumu baştan sona okuyacak olursan neden Türk Rock başlığında olduğunu görebilirsin  _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Çrş 23.11.2005 16:57 Mesaj konusu: |
|
|
Gökhan Semiz'in rock tarzında yaptığı solo albümünü düşündüğümüz vakit forumdaki yerinin gayet de doğru olduğunu anlarız. Parantez içindeki Grup Vitamin yazısı grupla ilgili değildir zaten, kim olduğunu anımsatmak içindir.
Solo albümü zamanında rock müzik günümüzdeki kadar tutulmadığından belki bilinmior olabilir ama Gökhan Semiz her zaman ele tutulur işler yapmış bir müzisyen bana göre. Rahmetle anıyorum.
Sevgiler... _________________ Sen, duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesisin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
krenk Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: May 02, 2005 Mesajlar: 150 Nerden: haritada elle göstereyim
|
Tarih: Çrş 23.11.2005 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| açıkçası rock yapması yada yapmaması önemli değil albümlerin hepsinin bayağa bir sağlam saund vardır sözler komik diye altyapılarının öylesine yazıldığını sanmayın baya bir iyidir hele o zamanki stüdyo şartlarına göre çok başarılı... halan severek dinlerim aşkın gözyaşları albümü bayağa bir tatlıdır eğlencelidir rahmetle anıyoruz... |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanalti_doa

|
Tarih: Çrş 23.11.2005 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
| ya bi de endişe-i muhabbet isimli şarkı çok sağlamdır, bir pentagram-vitamin düeti!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
child_of_chaos

|
Tarih: Cum 04.08.2006 3:13 Mesaj konusu: |
|
|
5 yaşındayken falan çok severdim. İlk defa birisinin öldüğüne üzülmüştüm ( tanımadığım birisi)
Hiç bana laf söylemeyin sakın, sormayın nedir bu iş
Size ne aman anlamazsınız pek hesaplı ince iş
=) güzeldi bee _________________ Hala boss mt2 var ama gitar... Bekleyin ve görün NİHAHAH
Si Post Fata Venit Gloria, Non Propero... |
|
| Başa dön |
|
 |
ilkerweb

|
|
| Başa dön |
|
 |
samedii

|
Tarih: Pzr 13.08.2006 21:29 Mesaj konusu: |
|
|
Eşi bulunmaz bi insandı gokhan , mekanı cennet olsun.
www.gokhansemiz.net
adresinden vitamin mp3 ve kliplerini indirebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
SMITD

|
|
| Başa dön |
|
 |
grup_vitaminci

|
Tarih: Çrş 27.12.2006 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
GÖKHAN ABİYİYİ WE WİTAMİN GRUBUNU ÇOK SEWİYORDUMABİMLE O DÖNEMDE SÜREKLİ DİNLERDİK KASETLERİ WARDI AMA KAYBOLDU ŞİMDİ ARŞİW OLARAK BİLGİSAYARIMA EKLİYORUM.aMA HALA EKSİK ŞARKILARI WAR GÖKHAN ABİYİ ÇOK ZAMANSIZ KAYBETTİK ASLINDA ONU HEP YAŞATMALIYDIK ONUN ADINA Bİ FORUM SİTESİ WEYA YENİ BİR GRUP VİTAMİN OLABİLİRDİ HER NE KADAR ESKİSİ KADAR TAT WERMESEDE GÖKHAN ABİMİZİN ANISINA ÇOK İYİ OLURDU ÖLDÜĞÜNE HALA İNANAMIYORUM ZATEN HEP İYİLERİ ÇOK ERKEN ZAMANDA KAYBEDİYORUZ. ALLAH RAHMET EYLESİN ÖLDÜĞÜNÜ DUYDUĞUMDA BEYNİMDEN WURULMUŞA DÖNMÜŞTÜM....!  |
|
| Başa dön |
|
 |
|