Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Grup Kıvılcım(Alternatif Müzik-Rock) - Denizli
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Grup Kıvılcım(Alternatif Müzik-Rock) - Denizli

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mesu-lid

MesajTarih: Cmt 12.08.2006 23:31    Mesaj konusu: Grup Kıvılcım(Alternatif Müzik-Rock) - Denizli Alıntıyla Cevap Ver

Grup benim taraımdan oluştu.Ben bir gün televizyodna izlediğim bir diziden çok etkilenmiştim.Dizide çocuklar şarkı söylüyip bir müzik yarıimasına gönderiyordu.BEnde hemen odama kapandım ve yeni bir müzik grubu düşünmeye başladım.Sonra kendimize bir amaç belirledik.O yıl sonunda bir gösteri yapacaktık(sınıf gecesinde) ama gösteri karaoke olacaktı,yaptık da.Sonra işi daha da ciddileştirdik ve şimdiki gibi güzel,başarılı bir müzik grubu olduk.

Grup ilk olarak 2004 Kasım ayında kuruldu.Bu zamana gelene kadar çok büyük değişikliklere uğradı en son olarakda şu hali aldı:

Baterist:Mert Saygın
Bas Gitar:Ali Remzi Aykar
Elektro gitar:Mesutcan Erzurumlu(ben)
Elektro Gitar:Kerem Yılmaz

Grubumuz şuan bir solist arıyor.Solist bulana kadar da toplandığımızda sırayla hepimiz söylüyoruz.

Alternatif yapmayı seviyoruz.

ÇAldığımız şarkılar:

84-Ölürüm Hasretinle
Mor ve Ötesi-Cambaz
Mor ve Ötesi-Sevda çiçeği
maNga-Kandırma kendini(kendi stilimizde)
MFÖ-Sarı Laler
İrem-Hayalet Sevgilim
Gece Yolcuları(cover)-Seninle Bir dakika
Ali Remzi Aykar arkadaşımızın yazdığı şarkı-Bırakma Beni
Dalgalandım da Duruldum
Kurban-Yalan

Kendimize ait şarkılarımız ve bir adet cover'ımız var.

16 HAziran 2006'da ÖZel Pev ilköğretim okulunda ilk konserimizi verdik.sadece konserlik Nami Caner solist oldu.Yaşımızın küçük olmasına rağmen güzel bir konserdi.Herkes alkışladı, beyendi...Sıradaki konserlerin tarihleri tam belli değil ama şöyle:

Okulların açıldığı hafta yada onda sonraki hafta Özel PEV İlköğretim Okulu'ndan tekrar vericez ve EKİM'DE SANAT SEVERLER FESTİVAL'İNDE BELEDİYENİN ÖNÜNDE HALKA AÇIK KONSER VERİCEZ...

Not:Henüz demo kayıtlarımız bulunmamaktadır.Demomuz olduğu zaman hemen siteye koyarım Wink

web sitemiz:

www.grupkivilcim.cjb.net
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nicegirl_fb

MesajTarih: Sal 12.09.2006 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

umarım herşey istediğiniz gibi grup olur. daha yaşınız çok küçük. sıkı çalışırsanız ileride iyi yerlere gelebilrsiniz.umarım gelirsiniz. denizliden şöyle başarılı bir grup çıkar nede olsa denilzi bizim mekanımız. neyse arkadaşlar başarılar!!!!! Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jokermg

MesajTarih: Çrş 13.09.2006 2:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başarılar gençler Smile

MG
EmilioDeCarro

MesajTarih: Çrş 13.09.2006 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kolay gelsin arkadaşlar ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız