Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Grup benim taraımdan oluştu.Ben bir gün televizyodna izlediğim bir diziden çok etkilenmiştim.Dizide çocuklar şarkı söylüyip bir müzik yarıimasına gönderiyordu.BEnde hemen odama kapandım ve yeni bir müzik grubu düşünmeye başladım.Sonra kendimize bir amaç belirledik.O yıl sonunda bir gösteri yapacaktık(sınıf gecesinde) ama gösteri karaoke olacaktı,yaptık da.Sonra işi daha da ciddileştirdik ve şimdiki gibi güzel,başarılı bir müzik grubu olduk.
Grup ilk olarak 2004 Kasım ayında kuruldu.Bu zamana gelene kadar çok büyük değişikliklere uğradı en son olarakda şu hali aldı:
Grubumuz şuan bir solist arıyor.Solist bulana kadar da toplandığımızda sırayla hepimiz söylüyoruz.
Alternatif yapmayı seviyoruz.
ÇAldığımız şarkılar:
84-Ölürüm Hasretinle
Mor ve Ötesi-Cambaz
Mor ve Ötesi-Sevda çiçeği
maNga-Kandırma kendini(kendi stilimizde)
MFÖ-Sarı Laler
İrem-Hayalet Sevgilim
Gece Yolcuları(cover)-Seninle Bir dakika
Ali Remzi Aykar arkadaşımızın yazdığı şarkı-Bırakma Beni
Dalgalandım da Duruldum
Kurban-Yalan
Kendimize ait şarkılarımız ve bir adet cover'ımız var.
16 HAziran 2006'da ÖZel Pev ilköğretim okulunda ilk konserimizi verdik.sadece konserlik Nami Caner solist oldu.Yaşımızın küçük olmasına rağmen güzel bir konserdi.Herkes alkışladı, beyendi...Sıradaki konserlerin tarihleri tam belli değil ama şöyle:
Okulların açıldığı hafta yada onda sonraki hafta Özel PEV İlköğretim Okulu'ndan tekrar vericez ve EKİM'DE SANAT SEVERLER FESTİVAL'İNDE BELEDİYENİN ÖNÜNDE HALKA AÇIK KONSER VERİCEZ...
Not:Henüz demo kayıtlarımız bulunmamaktadır.Demomuz olduğu zaman hemen siteye koyarım
umarım herşey istediğiniz gibi grup olur. daha yaşınız çok küçük. sıkı çalışırsanız ileride iyi yerlere gelebilrsiniz.umarım gelirsiniz. denizliden şöyle başarılı bir grup çıkar nede olsa denilzi bizim mekanımız. neyse arkadaşlar başarılar!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız