Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Hint Filmleri
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Hint Filmleri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BloodyPoem

MesajTarih: Çrş 16.08.2006 20:24    Mesaj konusu: Hint Filmleri Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar şu aralar hint filmlerine takmış durumdayım izlediğiniz bildiğiniz güzel hint filmleri varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.benim en beğendiğim devdastı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asmashingpumpkin

MesajTarih: Prş 17.08.2006 9:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hint filmleri benim de ilgimi çeker teknik açısından, renkler, kostümler, dekorlar kendine özgüdür, kendini izlettirir, ama içerik açısından eski türk sinemasından pek farklı değildir, filmler genelde aşk teması üzerinedir ve müzik en önemli unsurdur, baş kahraman filmin en olmadık yerlerinde başlar şarkı söylemeye, bazen dans da işin içine girince görsel açıdan ziyafete dönüşebilir filmler, hint müziğini seviyorsanız bu açıdan bile hint filmleri bir hazinedir, bi ara flash tv'de yayınlanırdı, izlerdik, şimdi yine özel bi kanalda hint filmleri yayınlanıyor, benim aklıma ilk Muson Düğünü geldi, bu film yabancı film dalında oscar'a da adaydı sanırım(almış da olabilir) özellikle müzikleri dinlemeye değer, ha bi de hint filmleri denince ilk olarak bollywood akla gelir Smile
Başa dön
swin

MesajTarih: Prş 17.08.2006 9:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya ben hiç sevmiyorum şu hint filimlerini bana çok komik geliyor Laughing brezilya dizileri gibi..bide yarısı şarkı falanda benim izlediklerimin Laughing
buzz

MesajTarih: Prş 17.08.2006 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eski turk filmlerine çok benziyor konu olarak bu arada ''avare'' bir hint filmimiydi?
endoplazmikretikulum

MesajTarih: Cum 18.08.2006 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya herşey tamam da o mimikler anlatılmak istenenin dışına çıkacak derecede abartılı ve sinir bozucu bence Smile
hulyaengm

MesajTarih: Cmt 19.08.2006 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sonuna kadar izlediğim hint filmi yok ancak bana çok komik geliyo. bir keresinde izlemiştim çok ciddi bir adam vardı ve sevgilisine aşkını anlatmak için birdenbire dans edip şarkı söylemeye başladı. zaten şarkı ve dans vazgeçilmez iki unsur hint filmlerinde. dediğim gibi komik..
buzz

MesajTarih: Cmt 19.08.2006 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskiden hbb diye bir kanal vardı orda çok çıkardı hint dizileri şoyle bir sahne hatırlıyorum(aksiyon-romantizm tarzı bir dizi)
eleman koşa koşa telefon kulubuseni koşuyo telefon çalıyo mafya arıyo bişeyler diyor sonra sagına bak diyo bam sag taraftaki bina havaya uçuyo soluna bak diyo bum soldaki bina uçuyo falan
çok acaip yapımlar çok...
BloodyPoem

MesajTarih: Pzr 20.08.2006 4:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya zaten çoğu insan gülmek için izliyo hint filmlerini.ama dikkat edicek olursak çok renkli,çok sıcak.fakat eğer gerçekten devdası izlerseniz hint filmleri hakkındaki düşüncelerinizin biraz olsun değişceinden eminim.özellikle filmin sonuna dikkat Exclamation
Başa dön
fulya_m_o_r

MesajTarih: Sal 22.08.2006 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bollywood Laughing beğenmiyorum ama yaa çok yapmacık oluyorlar nedense Smile
vovin

MesajTarih: Çrş 23.08.2006 1:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hint filimleri cok komik gerceken.. sabrim sonuna kadar izlemeye hic bi zaman izin vermediysede, tavsiye ederim Smile ciddiyken birden bire dans ederler Very Happy bir ara cok cıkıyodu tvde .. artik goremiyorum..
Başa dön
thyrenia

MesajTarih: Çrş 23.08.2006 3:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sonuna kadar izlemek gerçekten de mümkün olmuyor.çünkü hemen hemen 3 saati buluyor çoğu filmin süresi!bu 3 saatin herhalde 2,5 saati falan dansla şarkıyla geçiyodur.bi programda (hatırlamıyorum hangi program olduğunu ama şu dünyayı gezen belgesel programlarından birinin hindistan bölümüydü) bollywood setlerini de göstermişlerdi.hindistan'da önemli bi sektörmüş bu film sektörü.biçok insana da ekmek kapısıymış.filmlerdeki çoğu mekan dekormuş.bi de çok fazla figüran kullandıkları için hindistan'da yoldan çevirdiğiniz herhangi birinin, hayatında en az bi kez,bi filmde -bikaç saniye bile olsa- görünmüş olma ihtimali yüksekmiş!Smile

ben ilkokuldayken falan çok çıkardı televizyonda bu filmlerden.hatta dizi film olanı bile vardı.nedense ilgimi çekerdi izlerdim hiç bişey anlamasam da!Smileşimdi diğer kanallarda hiç görmedim ama meraklısına shovmax'te hergün yayınlıyorlar bi tane.
mellon_collie

MesajTarih: Prş 24.08.2006 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

össye hazırlanırken, heyet raporu aldığımın ertesi günü evin rahatlığından ve çalışmak dışında her şeyi yapacak bir psikolojiye girdiğimden bir hint filmi izlemiştim, bi çocuk kızla chat yaparken tanışıyordu falan... pek bi hoşuma gitmişti Smile gerçi danslar ve şarkılar çok uzun sürüyordu, oralarda geçiyordum; ama izledim beğendim de Smile

eğer hint filmi izlemek istiyorsanız kanal1'e bakın derim, sık sık rastlıyorum ben
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackdamp

MesajTarih: Cmt 26.08.2006 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filmlerin konuları senaryoları bir birinin aynısı bir erkek bir kız severler şarkı söylerler Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
swin

MesajTarih: Pts 28.08.2006 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ya çıldırtır insanı öff nefret ederim zaten öle sürekli şarkı söylenmesinden filmde.bide böle biranda orkestra var sanki Laughing Laughing
puhahahahahahaa Laughing Laughing
on_air

MesajTarih: Pts 28.08.2006 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

swin demiş ki:
evet ya çıldırtır insanı öff nefret ederim zaten öle sürekli şarkı söylenmesinden filmde.bide böle biranda orkestra var sanki Laughing Laughing
puhahahahahahaa Laughing Laughing

aynen öyle.bende seyrederken bol bol gülüyorum.hele birde o dansları yokmu Very Happy neşeli adamlar.tabi kültür meselesi saygı duymak lazım.Very Happy
Başa dön
blackdamp

MesajTarih: Sal 29.08.2006 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filmler daha çok müzikale benziyor neredeyse söyledikleri tüm şarkıları toplasak albüm yapılır ... Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mellon_collie

MesajTarih: Sal 29.08.2006 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eheh doğru walla
bi de sınırını ayarlayamıyorlar, o şarkılar sürüyo da sürüyo...

türk filmlerinde de anlaşılmadık zamanlarda bi anda şarkı söylenmeye başlanır ya Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ucar

MesajTarih: Cum 01.09.2006 3:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

berbat ya bu filmler.bir de o kadar film çekip çar çur ediyolar valla.yılda 1000 tane film çekiyolarmış ama kimse sallamıyor hala.bıraksınlar onlar film çekmeyi valla
asmashingpumpkin

MesajTarih: Cum 01.09.2006 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

filmler değil zaten ilginç olan, orada işlenen kültürel motifler ilginizi çekerse çeker, tabi giderek sıkıcı bi hal alması konusuna katılıyorum, ama ben o danslar ve müzikler için bile izlemekten keyif alıyorum...
Başa dön
deryakulahci

MesajTarih: Cmt 02.09.2006 0:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çoğu konusu aşk ,..ya erkek kadına seranat yapmakla geçiyor ya da kadın erkeğe ..birde diyalogları çok komik,kız kardeşim izliyor bazen benimde gözüm takılıyor...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız