| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Dark-Saga

|
Tarih: Pts 23.08.2004 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
Doğru olabilir ama geçen gün bizim baldız Amerika'dan bir dolu bir şey gönderdi içlerinde de ucuz bir mp3 player vardı yalnız faturası yoktu paketin içinde.-Fiyatı 90$ mıymış neymiş- Gümrüktekiler "bu ne lan böle, şeytan icadı mı bu " deyip 300$ gibi bir vergi çıkarttılar önümüze, aynen geri tabi ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
pyramind "Müziktek" Mod

|
Tarih: Pts 23.08.2004 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
ama ben gayet legal yollardan, üzerinde gerçek değeri ve içinde gerçek faturası olan bir alet getiricem. bu işin sınırı yasalarda 300Euro ise yasal hakkımı kullanırım... _________________ IST SAT: Technics SL-PS770D CD Player Deck -temiz ve ucuz |
|
| Başa dön |
|
 |
iLKeRrR

Kayıt: Dec 21, 2003 Mesajlar: 461 Nerden: Yarım gün uzakta Ankara
|
Tarih: Pts 23.08.2004 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
http://images.guitarbargains.com/jackson/JAC-KE3EDS.jpg
600 dolara geliyor shippingle
şu dikkatimi çekti
I live in Europe. Do I pay in Dollars or in Euro ?
Customers who live in the European Economic Community (EEC) pay the EURO-price, which includes 21% V.A.T. (the Belgian Sales-Tax).
UK customers pay in British Pounds (21% V.A.T. included).
Only Customers outside of the EEC can buy at the US Dollar price, i.e. without V.A.T.
birde %21mi ödeyeceğim biz avrupa ülkesimiyiz hala çözemedim _________________ Hepimiz Roth-Azad\'ız. (27.01.2007 TRock Ankara Buluşması Hatırası.) |
|
| Başa dön |
|
 |
sollovox Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 24.08.2004 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
yurt dışından tanıdığa aldırttırıp 80-90 dolarlık hediye gibi göndermek....
fedex kargo müthiş.......internetten cihazınızın nerde olduğunu saat saat gösteriyor..........line6 pod xt yanında bilimum elektronik cihazdı falan aldım. kapıya kadar geldi...... 2 gün önce........ |
|
| Başa dön |
|
 |
davulzade

|
Tarih: Çrş 25.08.2004 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
Pyramid yanlız bir şeye daha dikkat et.Gerçi biliyorsundur ama yine de söyleyeyim.
Yollayan firma genelde shipping ücretini senden alıp kargo şirketine ödediği için onu da faturaya yazıyor.Yani fatura sadece cihazın fiyatı değil shipping+cihazın fiyatı olarak faturaya yansıyor.
Sevgiler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sollovox Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 25.08.2004 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
| wareyha demiş ki: | | akinu demiş ki: | | Peki mesela aldığım malı, Amerika'da bir tanıdığa ship ettirsem sonra o da bana UPS falanla gönderse yine koyuyolar mı gümrük bedeli? |
Aldıgın seyin hacmi küçükse ve agırlıgı az ise gümrüge takılmama şansı var ama hacim olarak buyuk olursa o zaman senin kargo ile gumruk memurları ilgilenebilirler....
Ama bu işi yılbaşı veya bizim bayramlardan birine denk getirebilirsen hiç sorunsuz eline ulaşır aldıgın ürün...
Kolay Gelsin |
Daha iki gün önce pod xt getirttim fedex le iki günde geldi gümrüğe takılmadı bunun için değerini 95 dolar gösterdik ve unsolicated gift olarak
hediye mahiyetinde yollattım eve kadar geldi hemde her an internetten nerde olduğu track number sayesinde takip ediliyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
Dark-Saga

|
Tarih: Prş 26.08.2004 2:40 Mesaj konusu: |
|
|
O takip hizmetini artık bütün büyük kargo firmaları veriyor.
Birde iyi güzel 95 dolar kestirdin faturayı ama herhangi bir arıza olursa , garanti hakkın saklı mı bu şartlarda, nasıl talep ediceksin, fatura ibrazı istemezler mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
davulzade

|
Tarih: Prş 26.08.2004 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Bir de hangi firma olduğunu söylersen biz de bundan sonra oradan getirtiriz.Linkini verir misin Sollovox? |
|
| Başa dön |
|
 |
|