Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kiss
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kiss
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
-EviLDoeR

MesajTarih: Cmt 06.09.2003 22:59    Mesaj konusu: Kiss Alıntıyla Cevap Ver

Bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hard rock grubu. Herkezin tanıdığı Chuck Schuldiner ın küçükken dinlediği grup. Iron Maiden alt grubudur Kiss in. Benim rock müzikte dinlediğim ilk grup. Rock müziğe yüz boyama olayını getiren herifler. Şarkılarından hepsi birbirinden güzel, özellikle You Wanted The Best deki 1 dakkalık solo beni kendimden geçiriyo. Ayrıca basscı Gene Simmons ın 2000 farklı kadınla yattığı iddası vardır ve bu herifi her fotoğrafında dili dışarıda görürsünüz. Daha fazla bilgi : www.kissasylum.com

Bakalım türkrock ta kiss dinleyen varmı
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Blademistress

MesajTarih: Pts 08.09.2003 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeap!
Diğer albümlerindeki makyajlı hallerinden sonra "Carnival Of Souls" albümlerinin kapağında makyajsız yer almaları büyük tartışmalara neden oldu. Dünyanın her yerinde hala KISS sizce makyajlı mı olmalı makyajsız mı anketi devam etmekte.. Beni bir ara gaza getirip www.kissonline.com a mail atmama ve sıkı bir teste tabi olduktan sonra reply olarak "Congratulations!!! You are now become an "official" Girl of KISS." yazısını almama ve bununla da gurur duymama sebep oldular..

ve bir haber... gerçi bu haberin üstünden 1 ay gibi bi zaman geçti..: Arkadaşım (kendisi bu işlerle ilgili biridir) Bret Michaels la konuşmuş ve Poison'ın Türkiye'de konser verme oranını sormuş.. Bret'in cevabı ise: "Sizin ödeyebiliceğiniz para bizim ancak 1 günlük içki ihtiyacımızı karşılamaya yeter" olmuş..

ve bir de bizden bir site...: www.stillhard.org
-EviLDoeR

MesajTarih: Sal 09.09.2003 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence bu herifler makyajını silmiycekti birçok fanını kaybetti. Girl Of KISS olmana sevindim Smile vay be

Ayrıca bu heriflerin şarkılarını çalmakta çok zor ustası olmak lazım.

Bu haberde biraz eski ama basscı Gene Simmons "Sex Money Kiss" diye bi kitap yayınlamış. ''Sadece aptal erkekler evlenir, tabi kadınlarda bundan karlı çıkar" tezini savunmuş ve ''Kadın bir iki yumarta yapar erkek ise milyarlarca sperm üretir'' falan yazıyomuş amerikayı karıştırmış herif verdiğin linkten okudum Smile
Başa dön
BobRock

MesajTarih: Sal 09.09.2003 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çocukluğumun grubu. Abim dinlerdi deliler gibi Creatures of The Night' la benide zehirlemişti. Ama posterleri vardı kanlı kanlı tırsardım o posterden geceleri. Hala dinlerim plaklarını bazen
-EviLDoeR

MesajTarih: Prş 11.09.2003 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BobRock demiş ki:
Ama posterleri vardı kanlı kanlı tırsardım o posterden geceleri.

Ben 1 poster bulsam Smile Bi gitar mağazasında vardı adam vermedi para teklif etmiştim Smile
Başa dön
chaggys_kiss

MesajTarih: Cmt 04.10.2003 7:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

-EviLDoeR demiş ki:
Bence bu herifler makyajını silmiycekti birçok fanını kaybetti. Girl Of KISS olmana sevindim Smile vay be

Bu haberde biraz eski ama basscı Gene Simmons "Sex Money Kiss" diye bi kitap yayınlamış. ''Sadece aptal erkekler evlenir, tabi kadınlarda bundan karlı çıkar" tezini savunmuş ve ''Kadın bir iki yumarta yapar erkek ise milyarlarca sperm üretir'' falan yazıyomuş amerikayı karıştırmış herif verdiğin linkten okudum Smile

hallo evildoer,

ben 11 yasimda (24 sene önce) Almanyaya geldim. Türkiyede hep türk müzigi Orhan g. yada Ferdi Tayfur falan dinlerdim. Pop yada rockun ne oldugunu bilmezdim. Tesadüfen KISS´i dinledim vede resimlerini gördükten sonra aklimi kaybettim. Acayip herifler. 24 seneden beri tamamen hardcore KISS-Fan´im. Adamlarin (Autogramm+yüzlerce poster+bootleg+dvd+puppets) herseyi var bende. 8 kere konzerlerine gittim. Birkeresinde Backstage´e girdim. Onlari backstage gördüm ya simdi rahat ölebilirim. Ace Frehley´len biraz konustum, kizima sulandi. bana benim o zamanki kiz dedi "ya beni götürmek isterse" falan diye..Bende dedimki "kizim manyakmisin? o isterse hemen git" diye Smile

Son Australya´daki KISS with the Melbourne Symphony´e gidecektim ama isten izin alamadim. Sana söyleyim: KISS´i live görmek cennete gitmek gibi birsey. Benim bir sorum var: Türkiye´de KISS neden popular deyil Question Hic KISS dinleyen tanidigim türk yok. Cok yazik birsey.

Adamin dedigi dogru aptal erkekler evlenir diye...Hergün meraklan news mesajlarini okuyorum. En son bildigim sey gelecek yaza yine Avrupaya gelceklermis. Bana kalirsa en son Tour´lari. Adamlar zaten yasli...onlar ölmeden en az 10 kere daha görmek istiyorum Razz . Son DVD´leri Amerika ve Australyada #Number One. Satis bakimindan sifirdan bir numaraya firladilar herifler...Benden bukadar. Benim resmimi görmek istersen bu adrese git:
http://www.kissfanshop.de/FanSeite/SoydasCagatay.htm

Dünyanin yada bütün universe´in (universe`in türkcesi ney?) en büyük, en kaliteli ve best of the best ve en mükemmel grubunu sevenlere selamlar.

Chaggy
Başa dön
Blademistress

MesajTarih: Cmt 04.10.2003 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chaggys_kiss demiş ki:
-EviLDoeR demiş ki:
Bence bu herifler makyajını silmiycekti birçok fanını kaybetti. Girl Of KISS olmana sevindim :) vay be

Bu haberde biraz eski ama basscı Gene Simmons "Sex Money Kiss" diye bi kitap yayınlamış. ''Sadece aptal erkekler evlenir, tabi kadınlarda bundan karlı çıkar" tezini savunmuş ve ''Kadın bir iki yumarta yapar erkek ise milyarlarca sperm üretir'' falan yazıyomuş amerikayı karıştırmış herif verdiğin linkten okudum :)

hallo evildoer,

ben 11 yasimda (24 sene önce) Almanyaya geldim. Türkiyede hep türk müzigi Orhan g. yada Ferdi Tayfur falan dinlerdim. Pop yada rockun ne oldugunu bilmezdim. Tesadüfen KISS´i dinledim vede resimlerini gördükten sonra aklimi kaybettim. Acayip herifler. 24 seneden beri tamamen hardcore KISS-Fan´im. Adamlarin (Autogramm+yüzlerce poster+bootleg+dvd+puppets) herseyi var bende. 8 kere konzerlerine gittim. Birkeresinde Backstage´e girdim. Onlari backstage gördüm ya simdi rahat ölebilirim. Ace Frehley´len biraz konustum, kizima sulandi. bana benim o zamanki kiz dedi "ya beni götürmek isterse" falan diye..Bende dedimki "kizim manyakmisin? o isterse hemen git" diye :-)

Son Australya´daki KISS with the Melbourne Symphony´e gidecektim ama isten izin alamadim. Sana söyleyim: KISS´i live görmek cennete gitmek gibi birsey. Benim bir sorum var: Türkiye´de KISS neden popular deyil :?: Hic KISS dinleyen tanidigim türk yok. Cok yazik birsey.

Adamin dedigi dogru aptal erkekler evlenir diye...Hergün meraklan news mesajlarini okuyorum. En son bildigim sey gelecek yaza yine Avrupaya gelceklermis. Bana kalirsa en son Tour´lari. Adamlar zaten yasli...onlar ölmeden en az 10 kere daha görmek istiyorum :P . Son DVD´leri Amerika ve Australyada #Number One. Satis bakimindan sifirdan bir numaraya firladilar herifler...Benden bukadar. Benim resmimi görmek istersen bu adrese git:

Dünyanin yada bütün universe´in (universe`in türkcesi ney?) en büyük, en kaliteli ve best of the best ve en mükemmel grubunu sevenlere selamlar.

Chaggy

Türkiye'de KISS inanamayacağın kadar populerdir herhalde(yada ben çok şanslıyım hep bu grubu bilenlere rastlıyorum).. benim tanıdığım insanların çoğunluğu KISS dediğim anda az da olsa birşeyler biliyorlar.. Bence sen yeterince ilgilenip araştırmamış olabilirsin.. Ayrıca görüyorsunki artık KISS dinleyen tanıdığın Türkler oldu...
Have Rock&Roll Allnite..
-EviLDoeR

MesajTarih: Cmt 04.10.2003 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chaggys_kiss sen olayı aşmışsın bende eniştemden kapmıştım kiss i. bi konserine gitmek için neler vermezdim ama nerde
Başa dön
Mahcem

MesajTarih: Cmt 04.10.2003 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chaggys_kiss demiş ki:
Benim bir sorum var: Türkiye´de KISS neden popular deyil Question Hic KISS dinleyen tanidigim türk yok. Cok yazik birsey.

Olur mu canım? Burada "playmaker" lakâbıyla yazan en eski dostum Burak'tan daha büyük bir KISS hayranı tanımadım hayatımda Wink Adamda o orijinal KISS vinylları filan alayı vardı, bir de abartmıştı hem Alman baskıları hem de Amerikan baskılarını toplardı aynı albümlerin, çünkü KISS'in esas logosu o eski Alman SS subaylarının yakalarındaki rozet gibidir. Bu benzerlik dolayısı ile KISS'in Almanya'da satışa çıkarılan bütün materyallerinde o logodaki SS harfleri orijinal Amerikan baskılarındaki gibi değil de ters çevrilmiş ZZ gibi yazılırdı. Ne detaylar...

"Meet, meat you in the ladies room" muhabbbetleri...

Ben gerçi büyük bir KISSsever değilimdir, yani bazı parçaları iyidir de fazlası bayar, ama Gene Simmons'ın otobiyografisini filan okumuştum, tam gözü açık paragöz yahudi işadamının biri. Başarısını takdir etmek lâzım.

Bir Amerikan dergisinde yapılan röportajını okumuştum, orada da sorulan sorulardan birisi evlilik hakkındaydı ve yukardaki gibi birşeyler söylediğini hatırlıyorum. Bir de Kur'ân hakkındaki yorumu enteresandı orada, herif şöyle birşey diyordu aklımda kaldığı kadarıyla:

"I read Koran. It's a good book. But practically speaking, I mean, these guys must be lunatics." (Ku'ranı okudum. İyi bir kitap. Ama pratik olarak bakınca, yani bu adamlar deli olmalı...)

Bana ilginç gelmişti. David Lee Roth da yahudidir, onun da kendi otobiyografisinde Kur'anı okuduğuna dair bir takım yorumlar hatırlıyorum. Okumuş da sarmamış mı öyle birşeyler diyordu.

Van Halen daha Van Halen olmamışken ilk Gene Simmons'un label'ıyla kontrat imzalamışlar, ama David Lee Roth'a göre Gene Simmons Eddie Van Halen'ı araklayıp KISS'e gitarcı yapmaya çalışıyormuş, David Lee Roth o yüzden çok araya girip işi bozmuş. Gene Simmons ise "aldım onları LA'den NYC'e getirdim, demolarını kaydettim, üst baş aldım giydirdim, ama sonra kendi yollarına gitmek istediler ben de hayır demedim, kontratı gözlerinin önünde yırtıp çöpe attım" der. İkisi de çok uyanık yahudiler, o yüzden de birbirlerinden dehşet derecede nefret ettikleri ifadelerinin arkasında gizlidir, ama görülür. Aslında çoğu Van Halen hayranına göre "Van Halen" Eddie Van Halen değil, David Lee Roth demektir. Onlara göre David Lee Roth gittiğinde Van Halen da bitmiştir. Bazıları ise "herkes Van Halen bitti derken Sammy Hagar ile geri geldiler, tokadı yapıştırdılar" der.

Bana göre Van Halen David Lee Roth varken "Van Halen" idi. David Lee Roth ayrılıp Sammy Hagar geldikten sonra Van Halen tamamen farklı kimyada, ticari olarak çok başarılı, hatta David Lee Roth'lu zamanlardan da daha başarılı heavy metal gruplarından biri oldu, ama "Van Halen" olamadı, içindeki iki kardeş Van Halen'a rağmen olamadı, "Van Halen"i David Lee Roth giderken aldı götürdü. İkisini de ayrı severim, o başka.

Neyse, aslında enteresan bir gözlemim var, o da şu: Yahudilerin başka dinlere gösterdikleri ilgiyi aslında diğer dinlere inananlar başka dinlere göstermiyorlar. Meselâ müslümanlar diğer dinler ne diyor, o dinlere inananlar nasıl düşünüyorlar hissediyorlar pek ilgilenmezler, hatta "hşşt! Okuma, itikâdın bozulur!" filan gibi böyle "sen karıştırma, sana ne deniyorsa onu yap, öyle fazla zeki adamı Allah sevmez"vâri bir gizli öğreti dahi vardır. Hristiyanlar da aynıdır, mesela çoğu tanıdığım hristiyanın İslam hakkındaki bilgisi çölde başına havlu sarmış birkaç bedevi ve kadınları deve karşılığı satan insanlar sürüsü imajından fazla değildi. Yobazlığın dini imanı yok yani, hristiyanın yahudinin yobazı da aynı bizim yobazlar gibi, bir fark yok. Oysa genel gözlemim odur ki yahudiler gerçekten çok okurlar ve kendi dinleri hakkında diğer dinlere inananlara nazaran daha bilinçlidirler. O yüzden o yönlerini çok takdir ederim.

İnandıklarına kesinlikle katılmıyorum, o ayrı mesele.

Bu arada oha! Olayı KISS'den nereye getirmişim ha. Bu da benim tarzım işte Laughing

Alıntı:
Dünyanin yada bütün universe´in (universe`in türkcesi ne?)

Universe : Kâinat, Evren

Şu adresi bir not ediver, ileride bu gibi durumlarda lazım olur sana: http://www.langtolang.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
chaggys_kiss

MesajTarih: Sal 07.10.2003 3:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blademistress demiş ki:
chaggys_kiss demiş ki:
-EviLDoeR demiş ki:

hallo evildoer,

ben 11 yasimda (24 sene önce) Almanyaya geldim. Türkiyede hep türk müzigi Orhan g. yada Ferdi Tayfur falan dinlerdim. Pop yada rockun ne oldugunu bilmezdim. Tesadüfen KISS´i dinledim vede resimlerini gördükten sonra aklimi kaybettim. Acayip herifler. 24 seneden beri tamamen hardcore KISS-Fan´im. Adamlarin (Autogramm+yüzlerce poster+bootleg+dvd+puppets) herseyi var bende. 8 kere konzerlerine gittim. Birkeresinde Backstage´e girdim. Onlari backstage gördüm ya simdi rahat ölebilirim. Ace Frehley´len biraz konustum, kizima sulandi. bana benim o zamanki kiz dedi "ya beni götürmek isterse" falan diye..Bende dedimki "kizim manyakmisin? o isterse hemen git" diye Smile

Son Australya´daki KISS with the Melbourne Symphony´e gidecektim ama isten izin alamadim. Sana söyleyim: KISS´i live görmek cennete gitmek gibi birsey. Benim bir sorum var: Türkiye´de KISS neden popular deyil Question Hic KISS dinleyen tanidigim türk yok. Cok yazik birsey.

Adamin dedigi dogru aptal erkekler evlenir diye...Hergün meraklan news mesajlarini okuyorum. En son bildigim sey gelecek yaza yine Avrupaya gelceklermis. Bana kalirsa en son Tour´lari. Adamlar zaten yasli...onlar ölmeden en az 10 kere daha görmek istiyorum Razz . Son DVD´leri Amerika ve Australyada #Number One. Satis bakimindan sifirdan bir numaraya firladilar herifler...Benden bukadar. Benim resmimi görmek istersen bu adrese git:

Chaggy

Türkiye'de KISS inanamayacağın kadar populerdir herhalde(yada ben çok şanslıyım hep bu grubu bilenlere rastlıyorum).. benim tanıdığım insanların çoğunluğu KISS dediğim anda az da olsa birşeyler biliyorlar.. Bence sen yeterince ilgilenip araştırmamış olabilirsin.. Ayrıca görüyorsunki artık KISS dinleyen tanıdığın Türkler oldu...
Have Rock&Roll Allnite..

Türkiyede KISSín okadar popüler olmadigini bende anladim. Son iki kere gittigimde Izmir scene´inde radyoda falan caliyordu..vede gittigim biryerde bir (cover)grup bir aksam tam üc parcasini calmis, ama ben gec gelmisim.Benim demek istedigim, sahsen tanidigim kimse yok. Bu sayfayi bulduguma sevindim.

Sen cok sansliymissin hep o grubu bilenlere rasladigin icin. Istatistikce bakarsan (hep o grubu bildigine rasladigin icin) milli piyango oynayip milyarlari kazanmak senin elinde Laughing .

„Bakın, ben şimşeğin...“ ne demek istedigini cok felsefeli oldugundan anlamadim. Belki aciklarsin Wink .

Bende felsefeli birsey diyeyim:
I´m a buddy of easy livin and I´ll understand it, if it´s to late.

God gave rock & roll to you too...
Başa dön
chaggys_kiss

MesajTarih: Sal 07.10.2003 3:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mahcem demiş ki:
chaggys_kiss demiş ki:
Benim bir sorum var: Türkiye´de KISS neden popular deyil Question Hic KISS dinleyen tanidigim türk yok. Cok yazik birsey.

Olur mu canım? Burada "playmaker" lakâbıyla yazan en eski dostum Burak'tan daha büyük bir KISS hayranı tanımadım hayatımda Wink

Mahcem, cok sansli birisisin, Burak gibi birisini tanidigin icin. Adam abartmayi birak understatement yapmis bile Laughing (abartmanin zit kelimesinin türkcesi ne demek bilmiyorum. Önerdigin www.langtolang.com a baktim kapanmis.) Sana Burak cok ögretmis durumu...bravo coguga, tahmin etmedigim detaylara girmissiniz METALL! (meet, meat you..)

Gene Simmons´ in kitabini ben daha okumadim...ama dedigin gibi, adam gözü acik yahudi is adami oldugundan bende taktir ediyorum. Cogu müzisyene sorarsan „ neden müzik yapiyorsun?“ diye cevap „ ah..iste..prensip bakimindan, sosyal durum, politika durumu, dünyanin kötü durumunu müziklen duyurmak istiyoruz“ gibi laflar. „para konusu bizim icin en son sirada“ falan. Hepsi SACMA!!! Mahcem. Insan iyilik yapmak istiyorsa gidip de ayda elinden gelecegi kadar bir miktar para bir sosyal yardim kurumuna yatirir. Öyle dünyadaki aclik bugün bitmez ama yinede muhtac olan insanin karnini hic olmazsa onun caldigi iki guitar riffinden daha fazla doyurur herhalde. Gene $immons acikcasina diyor, „birinci olarak para icin yapiyoruz bu isi“. Düsün birisi o kadar para almasa bedavaya öyle komik, palyaco gibi bütün gün dilini sallayip sahneye cikarmi?

O söyldedigin logolarindaki SS harflerinden Almanyadaki hayranlarina kötü oluyor cünkü herseye burada sansür koydular. Ama son iki turnelerinde en kartlasmis alman devlet memurlari da anladi onlarin nazilerlen hic alakasi olmadigini. Sattiklari hersey ZZ´li olacak ama sahnede KISS Logosu olabilir. Cok sacma birsey... Canini sikmayim ama Almanyada birkere cok komik durum oldu: 99´da KISS in Almanyanin Bremen kentine geldiklerinde ordaki memurlar, itfayeler falan dedi, onlara burada ates yada pyro effect yapmak yasak. Birsey yaparlarsa 25.000 Mark cezasi var ve de birdahada Bremen´e adim atamazlar diye. Adamlar bütün konseri öyle kuru verdiler...AMA konserin en son parcasinin son 1 dakikasinda pyro effectleri öyle bir actilarki...yani her effectleri acayip abartarak 5 misli actilar tam 1 dakika bütün sahne atese boguldu...dediler sonra, ceza bize ne? Seve seve öderiz o parayi, ama olan hayranlara oluyor diye....iste sevdigim birtarafi adamlarin.

Van Halen icin birsey diyemem, cünkü ne David yada ne Sammy zamaninda fazla dinledim. Benim icin her iki zamandan birkac güzel parca var. 1988´de Monsters of Rock festivalinde gördüm David´len. Ama fazla birsey kapamadim onlardan. Ben senin dedigin Gene S. tarzini taniyorum. Ama Van Halen tarafini daha duymadim. Bide KISS diyor, 82 de Ace guruptan ciktiginda Eddie!! Van Halen gelip onlara sormus, yeni gitarist olayim diye....asli varmi bilmem. Birde duydum: 76´dan „Flaming Youth“ diye bir parcasi var. Göya Ace Frehley cok sarhos oldugundan Eddie onun icin solosunu kaydetmis „Destroyer“...

Din bakimindan yahudi acisinda düsüncemiz hemen hemen ayni. Ama (simdiki ve gercek) hiristiyanlarin cogu öteki dinlere acik. Ama burasi dini forum deyil...Istersen baska bir forumda belki din icin muhabbet ederiz. Benim hertürlü din icin söyleyecegim tek sey var: Düsündüümü söylememek. Cünkü benim din hakkinda düsündügümü bir asiri dinci okusa galiba hayatimda bu en son yazdigim kelimeler olur. Ateş et
Başa dön
chaggys_kiss

MesajTarih: Sal 07.10.2003 3:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

-EviLDoeR demiş ki:
chaggys_kiss sen olayı aşmışsın bende eniştemden kapmıştım kiss i. bi konserine gitmek için neler vermezdim ama nerde

Sen enistenden kapmissin KISS´i. Keske herkesin öyle bir enistesi olsaydi....O kadar ülkeye gitmis adamlar bir kere Türkiyeye gelselerdi cok güzel birsey olurdu, ama simdiye kadar ne interviewlarini okumadim mi, Türkiye kelimesini neyazik agizlarina bir kere bile almadilar Crying or Very sad . Söylentilere göre gelecek Avrupa turnelerine Rusyada kirmizi meydanda basliyacaklarmis ama hassas politik durumundan vazgecmisler (vay be...nekadar korkakmislarki, gecende onlardan büyük adam Paul Mc Cartney bile gitti oraya). Durum öyleyse, Türkiyeden Rusyaya gidilebilir konser icin birgünlügüne de olsada.
Başa dön
Blademistress

MesajTarih: Sal 07.10.2003 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chaggys_kiss:

bahsettiğin cümle imzadır ve sana yazdığım cevapla alakası yoktur.. ayrıca Nietzche'den alıntıdır..
-EviLDoeR

MesajTarih: Sal 07.10.2003 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mahcem demiş ki:
Adamda o orijinal KISS vinylları filan alayı vardı, bir de abartmıştı hem Alman baskıları hem de Amerikan baskılarını toplardı aynı albümlerin, çünkü KISS'in esas logosu o eski Alman SS subaylarının yakalarındaki rozet gibidir. Bu benzerlik dolayısı ile KISS'in Almanya'da satışa çıkarılan bütün materyallerinde o logodaki SS harfleri orijinal Amerikan baskılarındaki gibi değil de ters çevrilmiş ZZ gibi yazılırdı

Bide KISS in açılımı "Kings In Service of Satan", "Knights In Satan's Service" ve bunun gibi şeyler olduğunu iddia edenler var ama hiçbiri değil... (tahminimce Smile )

Başa dön
freebird

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 3:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya arkadaşlar allah aşkın şu alıntıları biraz kısa tutun böyle çarşaf çarşaf komik oluyor.

Şimdi Kiss fanlarına bir sürprizim var Cuma akşamı Mountain View - Shoreline daki Kiss ve Aerosmith konseri Internetten canli verilecek galiba konsere gidemeyeceğim. Konser sponsoru olan radyonun adresi bu www.ksjo.com galiba Turkıye saati Ctsi sabah 7 de falan başlar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Layne_Staley

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öneriler??
Bana en iyi Kiss albümünü söyleyebilir misiniz?? Best Of fln da olabilir... Şimdiden teşekkürler

God Bless You Layne
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
-EviLDoeR

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En son KISS Symphony çıktı toplama güzel ama albüm dersen Psycho Circus ve Alive 2 derim.

You wanted the best, and you got the best
Başa dön
Blademistress

MesajTarih: Çrş 08.10.2003 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1.HOTTER THAN HELL
2.REVENGE
3.CARNIVAL OF SOULS
4.ROCK AND ROLL OVER
5.CREATURES OF THE NIGHT
6.DRESSED TO KILL
7. KISS
8.DESTROYER
9.ALIVE!
10.PSYCHO CIRCUS
11.LICK IT UP
12.ACE FREHLEY SOLO ALBUM
13.DYNASTY
14.PAUL STANLEY SOLO ALBUM
15.ALIVE 2
16.LOVE GUN
17.GENE SIMMONS SOLO ALBUM
18.HOT IN THE SHADE
19.UNMASKED
20.ANIMALIZE
21.THE ELDER
22.KILLERS
23.ALIVE 3
24.KISS UNPLUGGED
25.SMASHES,THRASHES,AND HITS
26.PETER CRISS SOLO ALBUM
27.CRAZY NIGHTS
28.ASYLUM
chaggys_kiss

MesajTarih: Cmt 11.10.2003 5:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslinda en iyi albümü demek cok zor, valla birtaneylen bitmiyor is. Best of gibi birsey sorarsan 28 tane CD alcaginida zannetmiyorum (ama Peter Criss solo albümünü birde Hot in the shade´i aradan cikarirsan
blademistress hakli)

Benden önerim:

1. Greatest KISS (96ya kadar cesitli zamanlardan degisik hitleri,yani pop, smoove gibi hersey var)
2. Alive I ve II (birisinde olan parcalar öbürsünde hic yok)
3. Alive III (mutlaka)
4. Paul Stanley solo (mutlaka dinlenmeli)
5. The Elder (1981den, hic tutulmamis ve en az satilmis concept albümleri. Sakin bir albüm, müzigi ortagcagi animsatiyor ve bastan sona kadar 16inci yüzyildan bir hikaye anlatiyor. Amerikan Symphony´len yapmislardi. Cok farkli. Benim en sevdigim albümlerinden biri.

Selam
Cagatay
PS: Yaninda gönderdigim resimdeki kimdir, tahmin eden varmi? Adamin highschooldaki resmi.
Başa dön
chaggys_kiss

MesajTarih: Sal 14.10.2003 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir resim göndermek istedim..olmadi. KISS´in 3000e yakin 1973den 2001e kadar yillarina göre siralanmis resimlerini görmek istiyorsaniz

http://www.kissfanshop.de/PhotoGallery/PhotoGalleryHauptseite.htm

bakin. En ilginc fotoraflar en asagidaki obscure photos.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız