Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 16.05.2004 18:47 Mesaj konusu: Into Eternity
Pek bilinmiyorlar ama bu Kanadalı elemanların geleceği parlak. 3. albümleri "Buried In Oblivion" tek kelimeyle mükemmel. Tarzları için progressive-thrash/death denilebilir. Bunlardan herhangi biriyle ilgiliniyorsanız kaçırmayın. Aşağıdaki de grup hakkında fikir edinmenizi sağlayacak, son albümden Spiralling Into Depression mp3ü. (sağ tıklayıp, save...)
Tarih: Pts 17.05.2004 1:42 Mesaj konusu:
Clean vokal çoğunlukta, şarkıyı indirdiysen farketmişsindir zaten. Brutal ve scream yapanlar diğer elemanlar onlar da arada giriyor.Albümün tümü böyle, iki akustik şarkıda hiç yok zaten. _________________ The lost return to solitude
To win inside themselves
Tarih: Çrş 02.06.2004 13:22 Mesaj konusu:
Linkteki şarkıyı çektim.Vokallere pek ısınamadım ama sonradan sevebilirim bellimi olur.Ritmler çok kaliteli ama... _________________ I'm my own god
God walking earth...
Kayıt: Nov 13, 2004 Mesajlar: 1109 Nerden: Sonsuzluğun ötesinden
Tarih: Cum 14.01.2005 12:07 Mesaj konusu:
Tesadüfe bakın ben daha bugün keşfettim bu grubu 4 parçasını dinledim
Into Eternity bu kalitesini korursa ilerde çok sevilen bir grup olabilir
Brutal vokal seyrek olarak var ve rahatsız edici değil
özellikle gitar soundu çok etkileyici olmuş
Dead or Dreaming ve diğer albumunden 4 full parçasını dinleyerek grubu tanımak isterseniz bu linke tıklayın
http://www.dvsrecords.com/samples.htm
Burdan "Voyager" grubuna ait Mp3'leride indirmelisiniz Voyager oldukça iyi bir Melodic
Prog-Power Metal grubu tavsiye ederim _________________ Always On Rock!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız