| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Üniversite Şenliği dediğinde ne tür müziklere ağırlık verilmeli? |
| Alt. Rock (SOAd fena olmaz mesela :Pp) |
|
46% |
[ 61 ] |
| Türkçe Rock |
|
53% |
[ 70 ] |
| Türkçe Pop |
|
0% |
[ 1 ] |
| Diğer Yerli |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 132 |
|
| Yazar |
Mesaj |
SWeeT6six6

|
Tarih: Pzr 16.05.2004 21:58 Mesaj konusu: üniversite şenlikleri... |
|
|
Yok ya ben bu üniversiteden gülerek mezun olamıcam. Odtü Leman Sam, MvÖ, Bulutsuzluk Özlemi, Ankara Şebnem Ferah felan getirirken; bizim Başkent Üniversitesi de anca Göksel ve Seferad'ı getiriyomush. Yok abi bu üniversite adam (?!) olmaz...
Bu arada ODTÜ Leman Sam konserinde görüp ashuq olduum Sam'ın kemancısının ad ve soy adını bilenler bi zahmet yazıversinler... (Adı Evrim olabilir ama emin değilim...) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
thot

|
Tarih: Pzr 16.05.2004 22:36 Mesaj konusu: |
|
|
ya yapma abi odtünün bu seneki şenlikleri rezalet ötesiydi. eğlenen insanların hepsi sadece 3. şaraptan sonra eğlendiklerini zannettiler. konserler fena değildi ama amatör gruplar pek iyi değildi...
son gün bi ara banttan kurban duman falan çaldılar o bile çok daha eğlenceli geldi insanlara.. _________________ screw you guys
i'm goin' home |
|
| Başa dön |
|
 |
SWeeT6six6

|
Tarih: Pzr 16.05.2004 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
| abi kötü olsun da; kötü, senin dediğin gibi olsun. göksel dinlemekten iyidir :)) e tabi o slogan olayları da abartıydı bence ama bizimkiler gibi ot bi ortam yoktu en azından... |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4249 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Pzr 16.05.2004 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
Bence safkan Heavy Metal olmalı! hiç bir müzik heavy metal kadar tatmin edici olamaz bence! Ama artık dinleyicisi kalmadı o ayrı! Bir de;
| Alıntı: | son gün bi ara banttan kurban duman falan çaldılar o bile çok daha eğlenceli geldi insanlara..
|
Galiba stadyumdaki sahneden bahsediyorsun, yoksa panayır akanındaki müzik toplulukları sahnesinden mi bahsediyorsun?
Ben son akşam yoktum ama bizimkilerin Duman çalacağını zannetmem... Bunu şunun için söylüyorum, bence gayet eğlenceli gruplar vardı panayır alanındaki sahnede... _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
CrazyFruit

|
Tarih: Pts 17.05.2004 3:56 Mesaj konusu: |
|
|
kayseri erciyes üniversitesinde bu yıl bahar şenlikleri iyiydi...
yeni türkü,ışın karaca,kıraç,şebnem ferah,funda arar ve turkcell kapsamında nil geldi ve baya bir eğlenceliydi.... |
|
| Başa dön |
|
 |
serene

|
Tarih: Pts 17.05.2004 4:00 Mesaj konusu: METRO KONSERİ BURSA |
|
|
| valla ben uludağ şenliklerinden mfö ve metro ya hayran kaldım gerisi yalan ne öööle göksel falan .. off ya müzik dinlemeyi bilen öğrenci yok sanki bursa da.. neyse. |
|
| Başa dön |
|
 |
premature_boy Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 719 Nerden: izmir ya da eskişehir
|
Tarih: Pts 17.05.2004 15:19 Mesaj konusu: |
|
|
anadolu ünv.
aslı
nev
kurban
duman
şebnem ferah
amatör rock grupları _________________ ırkın için değil sınıfın için savaş! |
|
| Başa dön |
|
 |
jason55

|
Tarih: Pts 17.05.2004 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
selçuk da bu sene fena sayılmazdı.aslı,kurban,şebnem ferah,badem(ki ilk defa duydum isimlerini) tabi bide üniversiteli alternatif rock grupları.Salakça olan kurban veya aslıdan önce o iğrenç pop ve club türevi müzikler çalında.İlk defa böyle saçma bir şey gördüm açıkçası.Rock konserinden önce pop çalınması!! _________________ I am the light that shall lead you to darkness...
www.x-rock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
thot

|
Tarih: Pts 17.05.2004 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
ya panayır alanında çaldılar duman falan. o sırada bi kurtuluş gibi gelmişti.zamanında metal de dinledim ama şenliklerde içip içip karşımdaki insanla dans edicek bi şarkı arıyorum.(pogo da dansa dahil benim için)
mesela ilk günki gruplar tam şenlik gruplarıydı. tüm çarşı önü deliler gibi dans etti. dedim odtünün şenlikleri demek böyle oluyormuş.... _________________ screw you guys
i'm goin' home |
|
| Başa dön |
|
 |
psiXaos

|
Tarih: Sal 18.05.2004 10:47 Mesaj konusu: |
|
|
bu seneki şenlik içeriği bence öncekilere göre fazlasıyla sönüktü. alkolün etkisini çıkartırsak hiç eğlenmedim doğrusu. _________________ beauty is the ultimate defense against complexity... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 18.05.2004 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
| jason55 demiş ki: | | selçuk da bu sene fena sayılmazdı.aslı,kurban,şebnem ferah,badem(ki ilk defa duydum isimlerini) tabi bide üniversiteli alternatif rock grupları.Salakça olan kurban veya aslıdan önce o iğrenç pop ve club türevi müzikler çalında.İlk defa böyle saçma bir şey gördüm açıkçası.Rock konserinden önce pop çalınması!! |
sponsor coca cola ise öyledir tabiki. |
|
| Başa dön |
|
 |
OnEAgony

|
Tarih: Sal 18.05.2004 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
| jason55 demiş ki: | | .İlk defa böyle saçma bir şey gördüm açıkçası.Rock konserinden önce pop çalınması!! |
valla ben metal konserinden once bile duydum pop calındıgını.. alısmak lazım herhalde... _________________ I am never gonna know you now, but I am gonna love you anyhow |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Sal 18.05.2004 20:55 Mesaj konusu: |
|
|
bu sene itü şenlikleri konuşulacak.ayrıca seyirci açısındanda eskişehirin methini çok duydum ama bi konser verme fırsatı bulamadım heralde süperdir(hard-core açısından) _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
ReplikanXXL

|
Tarih: Sal 18.05.2004 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu eskişehir deki üniversiteyi çok metediyolar bu rock konusunda ..orda bi şey yok mu??? _________________ Fallafosh gitar,backvokal
aptallık en büyük günahtır |
|
| Başa dön |
|
 |
mad

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 8:35 Mesaj konusu: |
|
|
| ReplikanXXL demiş ki: | | ya bu eskişehir deki üniversiteyi çok metediyolar bu rock konusunda ..orda bi şey yok mu??? |
tam olarak ben de bilmiyorum ama vega sık sık gidiyor konser için eskişehire! oradaki amatör grupların vardır bi de konserleri, oyle gecinip gidiyorlar işte..
eh istanbullu olmak da ayrı bi zevk yahu
cok megaloman konuştum..  _________________ benim dışkım çiçeklere gübre, bedenim yüzyıllar sonra arabalara benzin... |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_gipsy

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 10:44 Mesaj konusu: |
|
|
i.ü. Avcılar kampüsünde de Şebnem sonra da Feridun geldi...Hala devam ediyo sanırım şenlik amatör gruplarla...Çok ta iyi olduğu söylenemez ama vakit geçiyo  _________________ In the land of the lost horizon Where the queen lies dark & cold When the stars won't shine, then the story's told |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
eskişehirde pek rock adına şeyler yapılmıyor. genelde club tayfası filan var. dünyanın djini getiriyorlar bisürü parti filan düzenliyorlar. ama bi anadolu şehri için tatmin edici şeyler çok. _________________ ırkın için değil sınıfın için savaş! |
|
| Başa dön |
|
 |
aiolos

Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 347 Nerden: YaLnIzLIgIn ba$kentinden...
|
Tarih: Cmt 29.05.2004 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
Ankara üniversitesinde Şebnem ferah vardı ve acayip eğlenceliydi her zamanki gibi...
siyasalda ise ilk gün feridun düzağaç ikinci gün teoman vardı,diğerlerinin bahsettiği gibi saçma sapan adamları getirmemişler iyiki...
ama gönül isterdi bi kurban dinlemek falan...
neyse artık bi sonraki yıl işalla.... _________________ ortak hiçbir şeyleri olmayan insanların ortaklığını bilmeyen insan...<br />
En son aiolos tarafından Pzr 25.09.2005 1:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
derin48 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 13.08.2004 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
beyler bayanlar bu egenin şenliklerinde artık nu-metal yada hardcore'a izin vermiiceklermi nedir bu death heavy deliliği.hepsine saygım varda çeşitlilik yok.bu sene millet orda suskun puskun oturuyodu valla dayanamadım gittim.bu okuldan adam aklıllı müzik dinleyerek ayrılmak istiyorum ben beaaaaaaaaa _________________ İMZAA YOK PARMAK BASSAK:) |
|
| Başa dön |
|
 |
derin48 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 17.09.2004 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
YAZSANIZA OLUM suraya biseyler adam1 hasta etmeyin _________________ İMZAA YOK PARMAK BASSAK:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|