| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
entity5 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:05 Mesaj konusu: Degika |
|
|
Arkadaşlar ..?.. Hepinize kucak dolusu selamlar
Şu anki kadrosu...
Çağatay Şen - Vocals & Guitars
Selo Bolat - Guitars & Backing Vocs
Can Güler - Drums & Backing Vocs
Gürhan Eren - Strings
...olan ~ Degika ~ adlı grubumuzun da artık Turkrock.com'da kendine ait bi forumu var olmakta... Hurraaaay! İyi bir Müslüman olarak bu yüce görevi üstlenmiş bulundum... İyi/Kötü tüm yorumlarınızın bizler için değerli olduğunu bilmenizi isteriz!
Hadi takılalım bakalım... - Peace Out There
ps: (Şimidlik bir parantez olarak bununda forumda bulunması gerektiğini düşündüm ki..) Emre, biliyorsundur ki herbirimiz aslında hep seninleyiz. Sadece sorun yanlış zamanlama... Herşeye aldanma, Arkanı kolla  _________________ c |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
supafreak

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
hade bakalım bismillah  |
|
| Başa dön |
|
 |
caatay

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
allah kabul etsin!hepimiz müslümanız sonuçta  _________________ Kasabanın bisikletine binmeyen kalmasın...
Arkadaş dost farketmezz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
evdeki_ses Deja vu

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:12 Mesaj konusu: |
|
|
Demonuz güzeldi,devamı da böyle gelir umarım..Çok başarılar... _________________ www.dejavu.web.tr
www.cilekes.com.tr
En son evdeki_ses tarafından Çrş 02.06.2004 2:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
caatay

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
eywallah kıvanç bursa da başarılar!!!gelebilirsem gelcem ama ÖSS  _________________ Kasabanın bisikletine binmeyen kalmasın...
|
| Başa dön |
|
 |
buriedCHILD

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
bismillah bismillah.. hadi bakalım _________________ eski taklacı voghal
böbreksever |
|
| Başa dön |
|
 |
lepistes

Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 818 Nerden: Ankara'da ki bir fanustan..(Ama fanusun suyu Kıbrıs'dan)
|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
Cağtaycım hayırlı olsun formunuz bizim forumada bekleriz
Lepistes-Gitarist _________________ LEPISTES yeni kadrosuyla yakında sizlerle!!!*Çılgın Mimar* ..... ''www.lepistes.com.tr.tc''
_department of architecture_ (Soldan yürümeyi tercih ederim) |
|
| Başa dön |
|
 |
mind Deja vu davulcusu

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
demonuzu dinlemiştim başarılıydı, canlı da merak ediorum. sevgiler saygılar başarılar  |
|
| Başa dön |
|
 |
entity5 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:47 Mesaj konusu: "...llah" |
|
|
Şu yazacaklarım Degika Davulcusunun resmi açıklamasıdır:
"Yaualahiestabanisallabissümük! Yani Aziz din kardeşlerim!! Aslında ben Müslüman bile değilim. O yüzden içerisinde "...llah" bulunan sözcükleri kullanmaktan hep beraber sakınalım. Böylece daha şık görünen bir forum başlangıcımız olsun. Hepinize şimdiden teşekkür eder ve eccar-ı şuküfet dilerim?¿? " CheerZ!  _________________ c |
|
| Başa dön |
|
 |
solocu Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 01.06.2004 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
beyler ben sizi dummy de ilk kez izledim ve çok begendim elemanları tanıyorum zaten hepsi arkadaşım.Valla ne diyimki ben çok begendim hem de çok çok begendim.Bu arada emre sizin grupta degilmi bi ara vokal yaptı ama yukarda adı yazmıyor bir de alt tarafta bir not var biraz açıklarsanız... _________________ Nasıl elveda demişim benim gibi içenlere.Bir zalime kapılıta hergün acı çekenlere.Ben tövbemi geri aldım tanrım sen bagışla beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
supafreak

|
Tarih: Sal 01.06.2004 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
hemen açıklayım....
aslında grubun demosunda vokal oydu ancak beklenmeyen bazı gelişmeler sonucu emre gruptan ayrıldı...ancak besteleri onun söylemesini uygun gördük oda sağolsun söyledi gelecekte ne olur bilinmez ama şu anda böyle  |
|
| Başa dön |
|
 |
supafreak

|
Tarih: Sal 01.06.2004 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
| mind demiş ki: | demonuzu dinlemiştim başarılıydı, canlı da merak ediorum. sevgiler saygılar başarılar  |
abi siz yoğun adamlarsınız kaçırmışsın 2 hafta önce hacettepe 2 gün önce dummy konserleri vardı
bi kaç organizasyon var bakalım olursa burdan haberdar ederim bekleriz sevinirz inşallah beraber çalmakta nasip olur
sevgiler  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 01.06.2004 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
Grubunuzun daimi hayranlarından oldugumu açılamak isterim... _________________ Nasıl elveda demişim benim gibi içenlere.Bir zalime kapılıta hergün acı çekenlere.Ben tövbemi geri aldım tanrım sen bagışla beni... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 01.06.2004 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada arkadaşlar 27 haziran pazar günü rock if barda yine bir festival düzenledik çıkacak gruplar:
1-metrobon
2-degika
3-Sıfır
4-Tnk
Bilgi için özelime gelebilirsiniz.detaylı açıklama ilerde... _________________ Nasıl elveda demişim benim gibi içenlere.Bir zalime kapılıta hergün acı çekenlere.Ben tövbemi geri aldım tanrım sen bagışla beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
caatay

|
Tarih: Sal 01.06.2004 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
Depo hayretler içinde kaldım abi.. SEn kolay kolay beğenmezdin hiçbişii. Acaip mutlu oldum walla.. Özele geliorm bekle beni Harbiden çok saol.. _________________ Kasabanın bisikletine binmeyen kalmasın...
|
| Başa dön |
|
 |
caatay

|
Tarih: Çrş 02.06.2004 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
| lepistes demiş ki: | Cağtaycım hayırlı olsun formunuz bizim forumada bekleriz
|
Eyw abi vakit buldukça  |
|
| Başa dön |
|
 |
cinnet

|
Tarih: Çrş 02.06.2004 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
| entity5 demiş ki: | Şu yazacaklarım Degika Davulcusunun resmi açıklamasıdır:
"Yaualahiestabanisallabissümük! Yani Aziz din kardeşlerim!! Aslında ben Müslüman bile değilim. O yüzden içerisinde "...llah" bulunan sözcükleri kullanmaktan hep beraber sakınalım. Böylece daha şık görünen bir forum başlangıcımız olsun. Hepinize şimdiden teşekkür eder ve eccar-ı şuküfet dilerim?¿? " CheerZ!  |
| solocu demiş ki: | | Grubunuzun daimi hayranlarından oldugumu açılamak isterim... |
Hayret yani, SOLOCU,"Allah" bulunan sözcükleri kullanmaktan sakınan bi grubun hayranlarından olduğunu açıklamış..Başımıza taş yağacak valla..İlginç tabi,Allah korkusu böyle bişey demek ki,ama mecazi anlamda sizinki demek  |
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3186 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Çrş 02.06.2004 3:03 Mesaj konusu: |
|
|
Ya nolursunuz şunları festival olarak adlandırmayın!!!Bir de helal olsun Ankara'daki barlara!baya destek ve izin vermeye başladılar amatör konserlere...Çok şanslısınız Ankara'nın yeni tayfası gruplar cidden hem de çookk... _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
brief-case

|
Tarih: Çrş 02.06.2004 7:17 Mesaj konusu: |
|
|
demonuzu bi arkadaşım dinletti..ben beğendim,gayet güzel..tebrik ederim _________________ Ali
The Next Highway(Davul) |
|
| Başa dön |
|
 |
nOn-piOuS

|
Tarih: Çrş 02.06.2004 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
ARKAAAADAŞLAAARRRRRR hepinise içten başarılar dileriiiimmmmmmm. Öpücüüüklerrrrrr  _________________ "Herşeyden Önemlisi Kendine Bir SON seç" |
|
| Başa dön |
|
 |
|