| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
hksm

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Prş 20.09.2007 0:54 Mesaj konusu: |
|
|
hakikaten abiye tebrikler "azimle sıçan betonu bile deler" _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
|
| Başa dön |
|
 |
psiXaos

|
Tarih: Pzr 23.09.2007 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
Çok teknik ve hızlı çalıyor. John Williams vs. dahil diğer çoğu ünlü klasik gitaristten daha iyi bir teknik şov sergilemiş, bu arada biraz hissiyattan yemiş ama yine de helal olsun diyorum. _________________ beauty is the ultimate defense against complexity... |
|
| Başa dön |
|
 |
bir_kereye_mahsus

|
Tarih: Çrş 26.09.2007 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
Kim dinler, kim izler, pek kestiremiyorum açıkçası (çünkü daha düne kadar ben de bilmiyorumdum) ama gavur dediğimiz adamların "Asrın en büyük sesi" olarak kabul ettiği, Merhum Hafız Kani Karaca'dan Merhaba Bahri; http://www.youtube.com/watch?v=a6yIM7WYv_g _________________ Bir kereye mahsus |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 467 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 16.10.2007 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=2PRnLJv09sU&mode=related&search=
Arkadaşım, 17 yıl geçmiş aradan.. Ulan biraz değişir/bozulur dimi insanın sesi?
Allahsız kitapsız..
(Speşıl tenks tu Josephking 1903) _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Prş 18.10.2007 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
bütün "speşıl tenks" leri sana iletiyorum, sen tanıştırdın bizi bu abilerle...
ama hakkatten hiç değişmemişler hee, gümbür gümbür çalıyolar valla, dehşet bir grup yaa, vokaldeki geçişlere bitiyorum ben zaten, harbiden çok özgün bir müzik yapıyolar bence... |
|
| Başa dön |
|
 |
hardcore

|
|
| Başa dön |
|
 |
chrioptera_in_carpathia

|
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
|
| Başa dön |
|
 |
whyamidepressed

|
Tarih: Pzr 09.12.2007 7:46 Mesaj konusu: |
|
|
daft punk - harder better faster stronger
daft punk'ın çılgın fanı tarafından yapılmış efsane videolardan biri 10 milyona yakın izlenme almış zevkli de bir videodur |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2007 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Pzr 23.12.2007 3:47 Mesaj konusu: |
|
|
izleyeniniz mutlaka vardır ama izlemeyenler mutlaka izlesin. müthiş bişey
http://www.youtube.com/watch?v=nScNDOMJlWI _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 23.12.2007 3:56 Mesaj konusu: |
|
|
Bu başlığın konseptini yeni yeni anladıkça buraya Sabbat linki verdiğim için utanıyorum.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
unspoken_

|
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 2:13 Mesaj konusu: |
|
|
an itibariyle youtube mahkeme kararıyla kapatıldığı için google dan devam ediyoruz...  _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
bastıralım açtıralım diyeceğim lakin niçin kapatıldığı da henüz belli değil... _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 12:42 Mesaj konusu: |
|
|
Ağ ayarlarından DNS adresinizi 4.2.2.1 yapın.Yalandan mahkeme kararıyla falan uğraşmayın.Telekom'un engellemesi oldukça basit ve biraz bilgisayar bilgisiyle aşılacak bir engelleme...
Çözüm aşağıdadır.
XP-Vista için,(98 kullanan yoktur herhalde... ) Denetim Masası --> Ağ Bağlantılarım --> Ağ Bağlantılarımı Görüntüle --> Yerel Ağ Bağlantısı (Kablosuz kullanıyorsanız Kablosuz Ağ Bağlantısı) seçeneğine gelin ve sağ tıklayıp Özellikler'i seçin.Açılan pencereden Internet Iletişim Kuralları (TCP/IP)'yi tıklayın ve "Aşağıdaki IP adresini kullan" seçeneğini işaretleyin.IP adresi olarak www.portforward.com'da modeminizin modelini aratın ve bulduğunuz IP bilgilerini IP kısmına girin.(Benim IP 192.168.2.2...IP numaranız ayar sayfasının adresiyle aynı olamaz.)Ağ Alt Maskesi üzerine tıkladığınızda otomatik olarak eklenir. Varsayılan Ağ Geçidi genellikle modeminizin modem ayarlarına bağlandığınız IP adresinizle aynıdır.DNS Adres bölümüne ise 4.2.2.1,4.2.2.2,4.2.2.3 adreslerinden birisini yazın.Modemi yeniden başlatın.Bu sayede TTNet DNS sunucusu yerin başka bir sunucuyu kullanacak ve YouTube'a erişebileceksiniz. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 23.01.2008 20:11 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=1_ktYBVTus4
motörhead & girlschool (headgirl) - please don't touch
lemmy'nin karizması yeter
şarkı da çok güzel bu arada _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
|