| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
GORGOROTH666

|
Tarih: Pts 25.06.2007 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
bence kendine yazık etti leman sam gibi sessiz sakin köşesine geçip müziğini yapabilirdi.
herkesin kendi tercihi  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
morgaine

|
Tarih: Cmt 30.06.2007 9:55 Mesaj konusu: |
|
|
para kazanıyor işte daha ne.... _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1387 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Sal 10.07.2007 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
zaten bir kere oturup adam gibi bir söz yazma eğiliminde bulunmasınlar zaten günaha girerler.
 _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
pirasalidoner

|
Tarih: Pts 16.07.2007 17:13 Mesaj konusu: |
|
|
| çok kötü bi dönüş yaptı.çıkış parçası yetersiz ve sözleri çok çok kötü.eskiden daha iyi işler yapardı. |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pts 16.07.2007 17:42 Mesaj konusu: |
|
|
aslında şarkıda tikilerle dalga geçer bi havası var,bende mi jeton geç düştü? _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
bebecik

|
Tarih: Çrş 18.07.2007 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
| [i][color=red]Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. [/color][/i] |
|
| Başa dön |
|
 |
PepeLePew

|
Tarih: Prş 19.07.2007 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | | aslında şarkıda tikilerle dalga geçer bi havası var,bende mi jeton geç düştü? |
Bence tikilerle dalga gecmiyor hatta kendisi de diyor; hepimiz tiki degilmiyiz? diye.... Kendini nasil hissettigi beni ilgilendirmez onu dinleyenlerde beni ilgilendirmez ama tikiligi herkese mal etmesi cok gerksiz bisey olsa gerek... Tamamen ticari bir kaygi ile yapilmis bir is olarak goruyorum bu albumude filmide... _________________ Sigara ve nescafe.... Mukemmel ikili... |
|
| Başa dön |
|
 |
infinitepoet

|
Tarih: Pzr 29.07.2007 13:12 Mesaj konusu: sil baştan |
|
|
bir zamanlar şöhretin esiri olmasaydı çoktan bir tarkan bir kenan doğulu gibi müzik dünyasında yerini kesinleştirmiş olacaktı.ama şimdi sil baştan kendine bir yer yapmak zorunda.umarım başarılı olur _________________ d.g. |
|
| Başa dön |
|
 |
mertkas

|
Tarih: Cmt 18.08.2007 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
| son şarkısında tek lafı güzel çarpa çarpa kendisi örensin:Dbayıldım adeta |
|
| Başa dön |
|
 |
likeAsoul

|
Tarih: Cmt 18.08.2007 19:31 Mesaj konusu: |
|
|
| PepeLePew demiş ki: | | emptyspiral demiş ki: | | aslında şarkıda tikilerle dalga geçer bi havası var,bende mi jeton geç düştü? |
Bence tikilerle dalga gecmiyor hatta kendisi de diyor; hepimiz tiki degilmiyiz? diye.... Kendini nasil hissettigi beni ilgilendirmez onu dinleyenlerde beni ilgilendirmez ama tikiligi herkese mal etmesi cok gerksiz bisey olsa gerek... Tamamen ticari bir kaygi ile yapilmis bir is olarak goruyorum bu albumude filmide... |
bildiğim kadarıyla şarkı sözleri Sezen Aksu ya ait. bu bağlamda Sezen Aksu kendini tiki hissediyor..
o da güzel olabilir elbet. |
|
| Başa dön |
|
 |
frozen_

|
Tarih: Çrş 22.08.2007 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
eski halişni harbiden arar olduk yasnadı bitti gibi mesela yazık etti kendıne _________________ Ogün Sanlısoy Fan
www.ogunsanlisoyfan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
EccE

|
Tarih: Cum 24.08.2007 19:57 Mesaj konusu: |
|
|
| GORGOROTH666 demiş ki: | bence kendine yazık etti leman sam gibi sessiz sakin köşesine geçip müziğini yapabilirdi.
herkesin kendi tercihi  | evet,katılıyorum _________________ Özgürlük altında esaret,
esaret altında özgürlük! |
|
| Başa dön |
|
 |
rapdie

|
Tarih: Cmt 25.08.2007 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
dovenia

|
Tarih: Çrş 29.08.2007 17:27 Mesaj konusu: |
|
|
bir zamanlar burak kut ..kanasın dünyam derdi amerikalarda klip çekerdi ne ilginç bi abiydi.. şimdi çok saçmalamış.. o dönemin diğer şarkıcıları gibi.. bir anda unutulmak kolay olmasa gerek.. o kadar şan şöhretten sonra :/ |
|
| Başa dön |
|
 |
Joulia_Stepanova

|
Tarih: Çrş 29.08.2007 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. _________________ PAMUK PRENSES |
|
| Başa dön |
|
 |
|